Ama şöyle bir sıkıntı var benle konuşmuyor eskisi gibi hep konuşmuyoruz :/
Şu deli erkeğin amacını söyleyin?
Ama şöyle bir sıkıntı var benle konuşmuyor eskisi gibi hep konuşmuyoruz :/
Amacı kıskandırmak olabilir de pek öyle de durmuyor, öyle olsa arkadaşız demezdi. Muhtemelen hiçbir amacı yok ya.
Amacı kıskandırmak olsa anlardım ama değil abi sanırım amacı yok harbi
Tek sorun "bu aşkım desem ne tepki verirsin" demesine bir açıklama getiremiyor oluşum
Cevap
2Cevap
Eeeee hak etmişsin adam sana açılmış yok demişsin
Lan bu nasıl açılma ama... yaaaaaaaa. Ben birde dün onla kanka gibi konuşmuştum birde baya bir agalı magalı heyecandan
Bu arada bana anlattığı kızın sevgilisi varmış bunuda söyledi ondan vazgeçti dolaylı olarak. Hala şansım varmıdır? Bana yazmıyor şu sıralar
Ya bu dönüp dolaşıp sana geri gelecek gör bak
Bilmiyorum abi. Biz bunla hep kanka gibi konuşuyoruz ve ben sadece bu "aşkım desem ne düşünürsün" cümlesinden yola çıkarak umut bağladım biraz ona
Ne yap biliyormusun sende buna de ki ben bir erkekle konuşuyorum ona hediye felan alacağım erkeklere nasıl davranılır gibisinden sor
Aklıma gelmedi değil biliyormusun adamsın abi
Yap sende kral sen nasıl acı çektiysen oda çeksin sürünsün biraz 😁
saol vee konuşma nasıl başlatırım şu an online aaa
Şey de adı ne mesela Mehmet nasılsın napıyorsun diye başla
10 dk sürdür konuşmayı sonra ben senden yardım isteyecektim bir konu hakkında de sonra konuya gir
Bilemiyorum ben bir gün bekliycem biraz cool olması adına
yarın dediğini yapıcam adamsın abi
Bekle tabi ya sıcağına olmasın anlar
Haber ver bana ama
veririm inşAllah başarıcaz
İnşallah
Abi bu kıskandırma işi battı üstüne birde rezil başka bir şey oldu.
Oha ne oldu ya kavga mı
Soylerim
neyi?
kıskandırmak belliki
Abla şimdi sana atsam mesajlarını kıskandırmanın yanından geçmez öyle diyim, baya anlattı derdine çare arar gibi mesajlarını
kızla mesajlarını anlattı benden çözümlememi istedi yani
ney olurrr
Yok abla lafın gelişi o yhaa. ama harbiden kıskandırmak değil öyle şeyleri takmayan bir insan zaten
hmmm önerin var mı peki bu durum için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?