Bu adamın amacı ne sizce arkadaşlar?

Eşimin orta okul lise beraber okuduğu en yakın arkadaşlarından biri kendisi. Biz görücü usulü evlendik, kendi ilçemize dönmek durumunda kaldık. Bundan dolayı eskisi kadar görüşemediler. Eşim kalp krizi geçirip hastaneye yatınca aradı, ihtiyacım var mı diye yakın davrandı, ziyaretimize filan geldi. Kaç yıldır yüz yüze görüşmemiştik. Neyse sonra beni sosyal medyadan eklemiş, eşime sordum, nolacak kabul et dedi. Ben aktif kullanan biriyim, önce eşimle olan fotoları beğendi. Sonra sürekli ne atsam like atmaya anında hikayelere bakıp tepki vermeye başladı. Eşim bir şey atsa bakmıyor , benimkilere reaksiyon gösteriyor, ve sürekli ilçeye yanımıza gelmek için bahane kollamaya başladı. Bende sosyal medyadan sildim engelledim. Eşime de kalp hastası üzülmesin diye şüphemden bahsetmedim. Geçen eşim ağzından kaçırdı. Sürekli sen zaten aptal aşık modundasın, karın seni benden kopardı, aman dibinden ayrılma, resmen aşık olmuşsun , işin mi yok diye sürekli aşağılar modda konuşup tahrik etmeye çalışıyormuş. Sinirim bozuldu ya. Ne yapmaya çalışıyor? Çok sinirlendim duyunca , canım sıkıldı.

Bu adamın amacı ne sizce arkadaşlar?