Biriyle tanıştım uzun zamandır bakışıyoruz. Kendisine yeni ayrıldığımı ve hayatımdaki insanın peşimi bırakmadığını söyledim biraz konuştuktan sonra. Daha sonra buluştuk sakin bir yere gittik birden dokunma istediğinde vs bulundu. Belli de olsa cinsel dokunuş istediğini söyledi çünkü eski sevgilimle aramda bişey olmadığına anca böyle inanacağına kendisini ikinci
kişi gibi hissettiğini söyledi. baya ısrar etti ben de ortam ıssız olunca korkuyla bişeyler yaptım ama çok pişmanım , şu an hala diyor ki hayatındaki insan peşini bıraksın bir süre sonra öyle tam anlamı ile hayatımızı çizelim? ara ara yazıyor napayım çok kötüyüm
kişi gibi hissettiğini söyledi. baya ısrar etti ben de ortam ıssız olunca korkuyla bişeyler yaptım ama çok pişmanım , şu an hala diyor ki hayatındaki insan peşini bıraksın bir süre sonra öyle tam anlamı ile hayatımızı çizelim? ara ara yazıyor napayım çok kötüyüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
. d hey allahim eski sevgilinle aranda bişey olmicagina anca böyle mi inanicakmis bahanesine tükiriyim cinsel biseyler yaşamak istiyo amacı bariz belli
Senin için üzüldüm, malesef saf ve masum biri olduğun için fırsatçı birinin kurbanı olmuşsun. İnsanların seni bu kadar kolay kandırmasına izin verme.
Çok kötüyüm cidden
Malesef artık yapabilecek birşey yok keşke zamanı geri alma şansımız olsaydı. O kişiyi engelle uzak dur bir süre hayatına kimseyi alma. Burada aynı zihniyete sahip insanlar seni anlıyormuş numarası yapıp özelden konuşmak isteyecek onlara cevap verme.
Çok isterdim zamanı geri almayı çok pişman oldum. Çünkü ben böyle biri değilim. Şimdi tek utancım beni sanki basit biri anlatabilir veya ne bileyim beni gördüğünde aklına o şeyler gelebilir.
Evet değilsin farkındayım sadece insanlara karşı biraz daha bilgili olman lazım belkide yaşadığın duygusal boşluk seni bu duruma itti çevrendeki insanlardan görmediğin desteğin eksikliği seni etkileri.
O şahsın ne düşündüğünü umursama o zaten iyi biri değil. Gözünün gördüğü dünya senin ve o dünyanın en değerli varlığı sensin bu yüzden kendine özen göstermen gerekiyor.
Yazını okurken ağladım gerçekten , Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi cidden
Merak etme kötü insanlar kadar iyi insanlar da var. Ancak sana bazı tavsiyelerim olacak tabiki belli süre hayatına duygusal açıdan birini almayı düşünme çünkü hala oldukça masumsun ve bundan faydalanmak isteyecek insanlar olacaktır. şu an olduğu gibi anonim kalmaya devam et sorular sor, soruları cevapla ve tartışmalara gir. İnsanların cevaplarına görüşlerine bak bunları tecrübe olarak edin. İnsanlar ve düşünceleri halkında ne kadar çok bilgi edinirsen öz güvenin artacaktır. Kimseye ihtiyacın yok sana senden daha iyi bakabilecek kimse yok. Ben terk edildiğimde askerdim ve hayatımdan 6 kişi hayatını kaybetmişti o durumda sevgilim beni terk edip askerdeyken başkasıyla evlenmişti. Ama hala hayattayım ve kendimi ve hayatımı geliştirmek için çaba göstermeye devam ediyorum
Allah senden razı olsun , benim için düşünüp vaktini ayırıp bir sürü güzel ve anlamlı yazı yazmışsın. Kendini bu derece geliştirmene çok sevindim. Umarım hayatının geri kalanı iyi insanlarla geçer ve hep mutlu olursun
Umarım sana yardım olabilecek birşeyler söyleyebilmişimdir. Elimden gelen sadece bu malesef. Eğer daha sonra aklına takılan birşey olursa buraya yorum yapabilirsin mesaj atmadan, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Net sınırlar koy gidip gelmesin kafası estikçe sen oyuncağı değilsin onun.
Çok tutarsız davranışlar gelişmiş aranızda. Bu şekilde başlayan sağlıklı bir ilişki hiç duymadım.
Ya var ya senle mutlaka ama mutlaka konuşmak istiyorum arkadaşım...
Tabiki konuşalım
Ya sana insta falan versem
Silcem çünkü hesabımı olur mu?
Seni kullanmak istemiş tadına bakmak istemiş istediğini de elde edince yol almış uzaklaşma sinyalleri veriyor yani seni cebinde görüyor.
Ne kadar ileri gittiniz bu arada ona gore bişey dicem?
Değişik talepleri vardı ileri derece korkumdan bazılarına evet dedim
Tam anlamıyla cinsel bi ilişki miydi yoksa öpüşmek yiyişmek v. s mi?
Tam değil belli şeyler bahsettiğin gibi
Anladım ipin ucunu görmüş o abaza arkadaşımız seni tekrar rahatsız edicek bi süre sonra seni yatmaya ikna etmek için çabalayacak sen ısrarlı bi şekilde reddedip o günün istisna olduğunu ve o günü yaşamaktan pişman olduğunu söylersen uzaklasicaktir senden sana tavsiyem şu ki bence bu kişi rahatsız bi tıp kendini kurnaz sanıp kadınları seks objesi olarak gören kişilerden o yüzden hiç bulaşma derim ver yolu bas tekmeyi adam mi kalmadı
Cidden çok iyi anlattın sence şimdi ben birden konuşmayı kesersem benim hakkımda sence şöyle böyle yaptım diye konuşur mu? ve tek günlük kaçamağı gibi lanse eder mi?
Ya bence hiç üzerinde durmaz neden diye soracak olursan hayatındaki tek kişi değilsin sana takılı kalmaz önündeki avlarına bakar ailevi sorunlarım var bi süre hiç kimseyle görüşmek istemiyorum de bas tekmeyi bu bahaneyle yarın öbür gün cinsel ilişkiye girersiniz ertesi gün yüzüne bakmaz bu sefer naptım diye dizini döversin hiç gerek yok yani
Bir iki gün durup , yani ben sana güvenmek istedim ama beni kullandığını anladım. yalan dolan söylemedim ama cidden bu da benim iyi niyetim desem ve engellesem olur mu?
Hayır hayır girme o toplara her zaman net olma insanlara karşı küçük bahaneler her zaman güzeldir dediğim gibi hayatında sorunlar olduğunu ve asosyal bi hayata cekilicegini sorunlarınla ilgilenicegini söyle o anlar zaten şimdi ona öyle söylersen seni ikna etmek için tamam yapmam falan der yine aynı boku yer hahaha cidden bu böyle olur o yüzden gerek yok
Teşekkür ederim çok mantıklı düşünüyrosun
Ne yazık ki terzi kendi söküğünü dikemiyor :)
İnşallah seninde hayatın beklediğinden güzel olur 👍🏻
Dün sevgilimin yanıma gelirken sporcu atleti üzerine transparan bi tişört giymesi dışında bi sorunum yok bu yüzden kavga ettik de :) bir de makatından sıvı şeklinde kan geliyormuş doktora randevu aldık bakalım nolucak
Eğer bir erkek elleşip dokunmakta ısrar ediyorsa tek amacı gönül eğlendirmektir
İlginç bir yaklaşım denemiş ve işin kötüsü başarılı da olmuş
Abaza işte becermek istiyor.
sende istemişsin korku bahane
Kırık kafadan