Teşekkürler
Kocam hep bende kusur buluyor ?
Teşekkürler
Abi neden genelleme yapıyorsunuz zorlamı evlendirdiler seni? hem beğenip evleniyorsun hemde neden erkekler böyle diyorsun. Bütün kızların dinleri imanlarıda para o zaman.
Kadınlar soruyorda 1000 tane kadın aynı dertten muzdarip bundan yola çıkarak söyledim %90 bence esinde kusur buluyor ve incitiyor
Niye sallim canım allahallah demekki siz esinde kusur aryn biri değilsiniz ayrıca neden benimle erkkmisim gibi abi li ziyali konuşuyorsunuz?
Saygı konusunda bu denli dertliyken istediğim en son şey saygısız biriyle daha muhatap olmak. Rica ediyorum rahat verin.
@Fluww ne güzel kurtulmuşsunuz ama yinede sizin adınıza üzüldüm. Tabii kolay bir süreç deği
Cevap
7Cevap
Devam et kızmaya haklıısn kendi cok mu iyi yani aenfe kusur buluyor
İyi değil öküzün tekiydi ben adam ettim bakmayın bu saçmalıklarına. Hep destekledim hep arkasında oldum ama sonuç böyle terelelli , doyumsuz.. büyüsün artık istiyorum cocuk gibi tavırlar
Evet anlaşılan sizi cok sinirlendirmii ne yönden Doyumsuz
Sus pus ezik saf bir kadın olmamı çok istiyor hele hele ortamda akrabalarla tanıdıklar la hiiic konuşmamı istemiyor, söylemiyor ama istediği şey bu
Bu cok saçma ama
Biseyler icin sebep ariyor. Altinda yatan sebepler vardir
:( üzücü napmaliyim ne demeliyim konuyu açınca Bile kızıyor
Ya maddi sorun kaynaklidir hinciini senden alir ya da biri vardir hayatinda o sebeptir
Olabilir zaten erkekler elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamıyor
Senin suphen hangisi
Ya benim yorumlarima falan gıcık sus pus gariban birsey olmamı çok istiyor. Biliyorum tahammül edemiyor bu duruma. Gıcık oluyorum ona
Artik ozguvenli hale geldin diye yapiyordur.
Evet bir keresinde bana beni gölgede bıraktın demişti sanirim birden çıktı ağzından
Bir insan esini neden begenemeye baslar? Ya sen kendine bakmadin bakimsiz kotu haldesin ya da baskasi iste sana gicik olmasina sebepnolabilir. Aranizda da soguksa cinsel yonden agir basabilir bu
Naçizane çok guzel bir kadınım kusur neredeyse yok. Her konuda yeteriyim. Ama işte yorumlarimda bir şeyler onu delirtiyor hepmi hep. Ben şu an birşeyleri sorguluyorum
Sorguladigin sey ne ozel degilse
Mutsuz bir evlilik yaşadığım gibi ama emin olun suc bende değil. Yarında Boşnma konusunu açınca kızacak böyle biri işte
E madem begenmiyor ya da sevmiyor her ne sebebi varsa bosanmaya hayir demez heralde
Tam tersi özür diliyor, barışmaya mecbur kalıyorum
Alla alla hem ayrilmak istemiyor hemde sevmiyor ezikliyor. Tam ezik biri
Sevdiğini söylüyor hemen hemen hergun ama işte yorumlar ortamda konuşmalara gıcık. Bu halide 3 yanlış 1 doğruyu götürür haline geliyor bende
Bilemiyorum. Ama kesin sebebi var. Aklima gelen seyler ya baskasi ya maddiyat. ya da cinsel sorunlar varsa o dur. Ama saygi duvari bozulduysa tadi kacar
Naber laflar misin
Birisine sınır yapiyodur oda evden cikariyodur
Anladım nasıl
Ya mesela iş yerinden birisine sinirleniyodur veya arkadaşına sinirlileniyodur ona bisey demiyodur evden cikariyodur sinirini güzelce konuş eşinle konuşa konuşa halledin
Ben haklıysam eğer ağzından burnundan geiririm yarın büyük gün
Konuşa konuşa anlasin bagrip cagirmayla bisey olmaz tatlı dil yılanı deliginden çıkarır
Herkes böyle değil mi
Erkekler hep böyle kusur mu arıyor sizce? , babamda böyleydi hep bende kusur arardı. Bir insan güzel baksa güzel görür. dos dogru yolumda gidiyorum ama bana hep sunu neden soyle degilde böyle yaptın diye atar gider yapılıyor halbuki hic gerek yok. Güzel seviyeli bir sohbetten sonra eşim gece okadar basitçe kusurlar buluyor ki inanılır gibi değil.. nefret ediyorum hemen
Ben yoruldum canım çok sıkıldı kendimi iyi hissetmiyorum. Biraz uyuyayım dönerim sonra yine aklı selim bir şekilde destek için sagolun
Ağır konuştuğunda uyar! Saygınızı koruyun!
Tartışma dan kaçıyor konunun üstünü öylece kapatmk istiyor
Peki bu konuda napmam gerekiyor
Bir gr bile onun saygısını kazanmakla ilgilenmiyorum. Önemli olan benim doğru ve iyi yaptigimi bilmemdir. Kusur arayan biriyse o kendini iyileşirsin. Yarın ağır bir tartışma olacak...
Boşanmak hoş değil bana çok korkunç geliyor. Keşke bu denli korkunc gelmeseydi
Aklımda hep ondandır
Ne kusuru senden sıkılmış
Hmm kimseyi zorla tutmuyorum mutsuzsa söyler gider , bu tavırlar neden!
Ben oyle degilim jsjs
10 ask-i bitirmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?