Uzun ilişkiler mi yoksa kısa ilişkiler mi daha çok size göredir?

Her ilişki ilerleyince sarpa sarıyor. Iki taraf da karşısındakinin özgürlüklerine karışıp bir olmak adına hayatı kabusa çeviriyor. Ideali, cılkı çıkmadan bitmesi.
Ben evlilik öncesi ilişkilerin uzun olmasına da kısa olmasına da karşıyım açıkçası. Kısa olsa "kullan at" mantığında bir ilişkidir. Ve yüksek ihtimal erken alınmış bir karardan ortaya çıkmıştır. Duygular desen belli değildir. Günümüz ilişkileri özeti de denilebilir. Uzun olsa zamanla toksik bir iliskiye bile dönüşebilir. Bunaltır, yorar. Hadi diyelim ki böyle bir durum gerçekleşmedi: O zaman da taraflardan birinde bile artık evlenme düşüncesi baskın gelir ve artık bitsin ister bu durumun. Boşu boşuna oyalanmak istemez. Adı konulsun, kurulu bir düzeni olsun ister. Velhasıl, iki insan birbirini seviyorsa ne çok kısa tutacak bu süreyi ne de çok uzun. Max 2 yılda artık bir evlilik noktasına gelinmeli. Azı çoğu sıkıntı.
Doğru söyledin. Ama eğitim vs. Durumları varsa max 2 yıllık evlilik mecburen max 4 yıl da olabilir. Yani süre artabilir.
Ben mezun olmuş gibi düşündüm iki tarafı da 😂 Öyle düşününce haklısın tabi ki
Uzun ilişki adamıyım. Başlayacak ve yıllar sürecek cinsten seviyorum.
Teşekkürler
Cevap
5Cevap
Uzun ilişkiler
Macera peşinde olmuyor artık bir yerden sonra insan.
Olduğum gibi olduğu gibi biri olsun ömürlük seyirlik olsun diyor
Uzun ilişkiler tabi ama işte bazen hesap ettiğin gibi olmuyor o işler.
Mümkünse uzun olsun ki bi' de ayrılıp, yeni sayfalarla dolaşmayayım.
uzun ilişki istiyorum ama kısa ilişkiyi becerbiliyorum
İlişkinin süresi değil yaşattıkkarı önemlidir.
Uzun ilişkiler. Takıntılıyımdır ben.
Kısacık
İkisi de değil lanet olsun hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?