niye hep erkek kovalayan ve ısrar eden olmalı teklif eden olmalı
kadının görevi niye kaçmak nazlanmak
kadının görevi niye kaçmak nazlanmak
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ataerkil toplumlarda erkek görevi ifa eden, kadın ise karşılığını uygulayan bireyler olmuştur. Binlerce yıllık bir dünya geleneği olarak erkek çalışır, çaba gösterir, kadın ise bunun karşılığında beslenen, besleyen, seven, bekleyen taraf olarak alışkanlık edinir. Bugün dahi ''evlensem de kocam çalışıp bana baksa'' zihniyeti taşıyan pek çok kadın için başlıkta geçen önerme doğru değil mi zaten?
Mesele şu ki; erkek ya da kadın fark etmeksizin, bir kadın ya da erkekten hoşlanan her kimse, gidip ona açılmak, bir şeyleri beklemek yerine hayatı kaçırmamak her şeyden daha değerli geliyor bana.
"İlk adımı atmak neden erkek işi?"
Toplumda böyle kalıplaşmış bir durum olduğu için. Aslında mantıken bunun önemi olmamalı.
"niye hep erkek kovalayan ve ısrar eden olmalı teklif eden olmalı
kadının görevi niye kaçmak nazlanmak"
Sebebi yukarıda dediğimle aynı. Yine dediğim gibi, mantıken bunun da önemi olmamalı.
Cevap
13Cevap
Bu konu hakkinda detaylica dusununce konu kimligimizden yetistirilme seklimizden kaynakli olabiliyor. Erkektir yapar kadin kadinligini bilir adetse reglini saklar pedini siyah posetle alir aksine erkek pipisini amcasina gosterir vs diye diye kadinlarin cesaretini vs hep körpelemislerdir. Bence cinseiyet belirlemeli ilk adimi konusmak isteyen cikip konusmalai.
Disil enerji ve eril enerji ile ilgili..
Disil enerji daha kibar ve nazik, vermekten çok almayı isteyen taraf.
Eril enerji ise , daha girişken ve Önder olan tarafımız. Sen sanıyor musun ki bir kız ilk adımı atan olsa takdir görecek aksine erkeğin avcı ruhuna hitap etmediği için en kolay elenen olacak ve bir kere bunu yaptığında ilişkinin içinde de çoğu şey senden beklenecek
Erkekler , uğraşıp peşinde kostuklarina gizemli bulduklarına değer veriyor üzgünüm.
Ben ilk adımı attım
Seviyorsam ilgim varsa belli ederim
Hayat kısa
İlk erkek gelsin diye bir şey yok
Ha ben adım attığım halde gelmezse de sallarım öyle çok üstüne Düşmem
Ama seviyorsam da duygularımı saklamam içimde
Ben hiç etmedim. Eden etti bende kabul ettim. Herkes bir kaç şansı hak eder çünkü.
asıl kızlara bunu sormak lazım
neden kızlar tekli etmemekte ısrar ediyor.
O eskidendi artık adım atmayan karılar armut topluyor
Sahiden şu düzenden nefret ediyorum.
Kızın biri stajda bakıp duruyor.
Arkadaşım hoşlanıyorsan yazsana.
Şimdi yazsam kız ne münasebet dese armut gibi kalırım ortada.
Ama adım da atmıyor ki emin olayım.
Göz göze gelmekten yoruldum.
Sonra yaş ilerleyince evde kaldin diye agliyorlar çok gördük öylelerini , bu işler 20 li yaşların başında söker, yaşlanınca yuzune kimse bakmaz kadınların
aslında şu zamanda tam terside oluyor artık yeterki adam yakışıklı ya da zengin olsun :)
erkek işi değil, öyle lanse ediliyor yalnızca.
ilk adımı atan kız daha çekici
Halimizden anlayan biri 😃
Seni biyerde görüp tanısaydım elini öperdim nett
Kalk kız evleniyoruz
Gerçekten saçma
Türkiye de boyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?