Bacaklarımdan felç kaldım. Aldatılmaktan korkuyorum sizce başıma bir şey gelir mi?

Kaza sonucu bacaklarım felç oldu. Eşimle aynı şirkette çalışıyoruz. Mesleğimiz gayet iyi. Eşim oldukça sadık birisi karşı cinsle alakası yok ve çekingen hep ilişkiyi başlatan taraf genelde ben olurum onun az olur böyle şeyler. İşi biraz daha yoğun olduğu için bazı günler geç geliyor. Eve beraber gidiyoruz aslında ama bazı günler işte kaldığı için ben tek gidiyorum. Artık benim için zor olduğundan farklı pozisyonda evde devam ediyorum. Şu anki bulunduğum durumdan dolayı tedirginim eşim benim için çözüm arıyor beraber evde spor yapmaya çalışıyoruz önceden de zaten yapıyorduk ama içim rahat değil. Kendisi bana pek yaklaşamadığı çekindiği için ve bulunduğum durumdan dolayı da korkuyorum geç gelmesi ya da şirkette yanında olamamakta beni korkutuyor. Molalarda birbirimizin yanına gelip hal hatır sorup sarılıyorduk. Artık evde olduğum için bu olmuyor. Sizce ne yapmam gerek?
Bacaklarımdan felç kaldım. Aldatılmaktan korkuyorum sizce başıma bir şey gelir mi?