Hiç hoşlandığım bir durum değil🤣 detayı okuyunca aklıma kurt bakışlım diyen kızlar geldi🤣 içimden gelerek söylediğim şey çok tatlısın oluyor. Yerim seni de derim. İçimden kopmayan hiçbir şeyi iltifat olsun diye söylemem. Bana da söylenmesini istemem.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğrusu içten geldiği gibi söylemek tabii, kalıplaşmış kelimeler yapmacık oluyor🙃
Edilmez gidipte bir adama iltifat edersen ona karşı bir şeyler olduğunu içinde gösterirsin adam şöyle düşün yani bu beni niye seviyor ki neyse boş ver bu beni seviyor bu cepte hadi başkasından devam edeyim aynen böyle düşünüyorum birine değer verseniz isteseniz hatta iltifatı hak etse bile göstermeyin söylemeyin
Niye iltifat sadece kadına mı özgü erkekler de güzel bir söz işitmeyi hak etmiyo mu? biz eşitlik adalet olsun diyorzu siz neler diyosunuz bcılarım. seven sevdiğine seviyorum desin kurbanolduğum desin ne biliyim işte kurt bakışlım falan övün sevdiğiniz insanı o da sizi övsün 10 /10 kaliteli ilişki böyle elde edilir. Aura yükseltip enerjilerinizi besleyerek
Vallahi iyi ki varsın , huzur veriyorsun seni tanıdığım için mutluyum her şeyimi biliyorsun gibi cümleler beni daima mutlu etmiştir. Yeğenim elma yanaklı dayım diye sever o da ayrı bir keyif
@27esmerim O zaman yanlış insanları seçip onlardan edindiğiniz tecrübeyi tüm insanlara mal edemezsiniz. Az insaflı olun. Sizin çevrenizde kaliteli insan yok diye herkes kalitesiz olacak değil.
Kızlar nasıl ilgi isterse erkeklerde ister kızlar nasıl iltifattan hoşlanırsa erkeklerde hoşlanır sevdiğin kişiden iltifat duymak sevdiğin kişi tarafından sahip çıkılmak kıskanılmak kadar güzel bir şey var mı ya? inan sırf bunun için yaşanır şu dünya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben hep iltifat ettim ama bir kere iltifat görmedim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklere iltifat edilir mi, erkekler iltifattan hoşlanır mı, nasıl iltifat edilmesi hoşunuza gider, kızlar iltifat eder misiniz?