İltifat yapılır ama tadında olmalı. Yapacaksan eğer onun sevmediği yönlerini seveceksin bunu ona söyleyeceksin bu daha etkili olur. İyi yönlerini herkes sever ama hatalı yönlerini sadecd sen seversen eğer sana bağımlı kalır. Bu psikolojik bir etkileşimdir. Sen onun ggüveni olursun. Sana güvenir
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kesinlikle teşekkür ederim bu fikirlerin için :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılİltifat aldigim kisiye bagli yüzüme karsi iltifat ederse utanirim. Hoşuma gider niye gitmesin ama abartili ya da birden fazla olursa sevmem ben bana yapilan iltifat genelde tatlisin bu :)
17 Yorumla
Soran+1 yıltatlısın denilmek pek hoşunuza gitmez diye duymuştum :)
- +1 yıl
bilmiyorum bana genelde denilen bu burnun cok guzel derler birde bu baska tabi :)
Soran+1 yılsen de enteresan şeyler varmış :) bunları aklıma yazdım başka ne derler :)
- +1 yıl
erkeklerinde gozleri guzel olabiliyor :) kaslarim kizlarinki gibi alinmis gibidir mesela :)
Soran+1 yılBak kızların ki gibi dedin sen erkeksin tabi yakışırsa o ayrı :D
- +1 yıl
yakisiyo tabi :)
Soran+1 yılmerak ettim bak şimdi :)
+1 yılSakin oyle bisey yapma uzay mekigi gibidirler bir ucarlar bidaha geri donduremezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılarada uçsun o da beni fazla uçuruyor biraz haketti :D
+1 yılbenim iltifat anlayisim odun okuz falan bilmem hoslarina gider mi :D
22 Yorumla- +1 yıl
Kalbimiziktin
Soran+1 yılevet bu da güzel :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Beğenilmek herkesin hoşuna gider. İltifat almak güzel birşey dış görünüşüme değilde karakterime iltifat çok daha fazla hoşuma gider.
17 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
Soran+1 yıleig seçmeycem galiba bu sorumda herkes ilgili davrandı çünkü ayırt edemedim :) ama istediğin artı olsun :)
Soran+1 yılPek memnun kalmamış gibisin ya neyse :D
Soran+1 yılyeni bişey daha keşfettim beklemiyorum demek aslında bekliyorum un üstü kapalı versiyonuymuş anladım :)
+1 yılTabiki de hoştur güzel söz duymak ama kişilerin karakteristik özellikleri sayesinde güzel sözler duymaları daha hoştur. Çunku o söylenenler doğrular olur. iltifat biraz abartılarak karşındakini poh pohlama sanatıdır. bana biraz yapmacık geliyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılgerçekci bir iltifat alamadın mı hiç?
- +1 yıl
aldım ama sen sorunda bile '' gerçekçi'' diyorsun yani gerçeğe yakın demek. Yani içine illaki abartı katılıyor.
Soran+1 yılo zaman güzel söz olarak ne söylenebilir? :) mesela sen ne kadar çok iyisin gibi mi?
- +1 yıl
:)) İltifat edeceksen iyisin, canım, seni seviyorum v. s. bu kelimeler basit kalır ama gerçektir. Örnek çok iyi birisisin yerine senin kadar güzel yüreklisini görmedim dersen hem iltifat etmiş olursun ama anlatmak istediğin biraz daha abartılı bir anlam kazanıyor :))
Soran+1 yılevet bu çok iyi kesinlikle bunu söylerim teşekkürler :)
- +1 yıl
:)) Hadi hayırlı olsun güle güle kullan..
Soran+1 yıl:) :)
Kızlar egosunu bir yana bırakıp etse tabi hoşumuza gider,
kızlar gibi g*tümüz kalkmaz, efendice değer gördüğümüzü bilirsek daha çok değer veririrz.
Öyle değil mi millet22 Yorumla
Soran+1 yılkatılmıyorum görüşüne ama teşekkürler :)
Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Vay kaslı çocuk
Kas yıgını
Saçlar iyiymiş
Ayakakkabını. Rengi ne güzel
Damarlara bak
Aaa gülünce gözlerin kayboluyo ehhehe
Böyle şeyler perfect oluyo02 Yorumla
Soran+1 yılhahaa :D teşekkürler :)
hoşuma gider.
bir değil bir kaç kişi beni sevdiğini söyledi biri hoşlandığını söyledi
biri bana sen tanıdığım kişilerden çok farklısın dedi.
Biri yaşından daha olgunsun çok hastayım bu tarzına diyen oldu.02 Yorumla
+1 yılKız - Erkek farkedermi...
düşünceleriniz ya da bir davranışınıza övgü almayı kim istmez...
benmi... söylenir mi hiç alemsin :)))06 Yorumla
Soran+1 yılsöylenir söyle :)
- +1 yıl
:) ne deyim ki sana...
söylenmiyeceğini vurguladım orda aslen bir soru diildi :)
esen kal küçükhanım :)
Soran+1 yıltamam şimdi anladım gibi :D sana söylenmez demek istedin yani neden?
- +1 yıl
sen: size ne söylendi?
ben: söylenir mi hiç alemsin... (genelde kendini övmeyen tevazu sahibi insanlar çok zengin misin deyince de ben mi der... bundan fakrlikten geberdini mi anlıyosun...)
Soran+1 yılanladım şimdi mütevazi arkadaşım teşekkürler sen de esen kal :)
- +1 yıl
:)) sizde
- Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBizde sizin gibi duygusal bir varlığız siz ne hissediyorsanız bizde aynılarını hissediyoruz. Tabi ki hoşumuza gider.
06 Yorumla
Soran+1 yılama bizim bilmediğimiz şey sizin ne duymaktan hoşlanacağınız
- +1 yıl
Karşındaki insanın karakterine göre yorum yapabilirsin.
- +1 yıl
Giyimine göre , ve yaptığı başarılarına göre de olabilir sana bağlı
Soran+1 yılpeki başarısız olursa ne söylenebilir?
- +1 yıl
Eğer onu gerçekten seviyorsun, başarılı olması için mücadele et. Onu teşvik et, cesaretlendir.
Soran+1 yılpeki teşekkürler tavsiyelerine uyacam :)
yüzüme karşı aldığım iltifat ÖKÜZ oldu
ama arkamdan söylediği şey
aslında pek öyledeğil biraz yakışıklı bilerek öyle söyledim02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha bu da ilginç :D
İltifat almak tabıkı hoşumuza gider.. kız erkek farketmez.. Bana soylenen en guzel iltifat Taş gibisin allah seni bana nasip etsin dedi bir kız :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsenin için duyduğun en güzel iltifat buydu herhalde? sonra ne oldu o kıza? :)
Soran+1 yılhaha :) etkileri kalmış ama :D
Soran+1 yılo da doğru :)
+1 yıl1. bu eden kıza bağlı
2. her insanda olduğu gibi erkektede ego vardır ,
3. yeterki cumleleri iyi kullan02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler senden hoşlanan biri düşün :)
- +1 yıl
vallah dusunemıyorum cunku benden kımse hoslanmıyor pek :D o neden onuda bılmıyorum
yani hoşuna gider ama bazen kimden olduğu da önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılsenden hoşlanan biri deyelim sana ne söylemesini isterdin?
- +1 yıl
zor soru oldu düşünmemiştim. ama ben en çok bir kızın bunu bana bakarak söylemesi hoşuma gitmişti. en çok da "kimseyi tanımadım ben senden daha özel" kısmına
https://www.youtube.com/watch?v=0xOQdw7tKlc
Soran+1 yılmuhteşem teşekkürler :)
Evet :) ben daha çok saçımla ilgili söyledikleri hoşuma gidiyo ve öpüşüm Vs. fiziksel özelliklerim dışında yapılan iltifatlar çok hoşuma gidiyo :)
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler saç da fiziksel özellik ama :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Valla Ben isterdim Ama öyle abuk subuk bişi istemedezdim :) Adam gibi bir iltifat.. İnandırıcı
06 Yorumla
Soran+1 yıladam gibi bir iltifat ne mesela?
Soran+1 yılo mest edecek şeyler hakkında bir kaç ipucu versen daha iyi olurdu :)
Soran+1 yılmüthiş beğendim :) aklıma yazdım bunları teşekkürler :)
+1 yılIltifat almak güzel olsa gerek hiç tatmadım genelde bana hep tüpünü züktüğüm derlerdi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbu da ilginç o zaman iltifata hasret biri olarak ne duymak isterdin? :)
- +1 yıl
Ne bilim ya nasıl bişey ki hiç tecrübem yok hiç eden olmadı :) ne duyulur ne denir onu da bilmiyom :)
- +1 yıl
Ölüp gitmeden birinden yakışıklı olduğumu duymak isterdim yalandan da olsa :)
Soran+1 yılyine de teşekkürler ilgin için bu arada evet yakışıklısın tamamsın :)
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok değişik bir şey söylemesi lazım yoksa samimi gelmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılişte o değişik şey ne olablir? :D
- +1 yıl
Mesela ben bir kızın saçı başı yerine kıyafetine yorum yaparım. Saçına, makyajına, kaşlarına vaya dudaklarına yorum yapan çoktur, ama kıyafete fazla kişi yorum yapmaz bu samimi ve kalıcı bir yaklaşım olur. ya da çevresinin beyenmedeği alay ettiği bir özelliği normal gibi karşılama ve beyenme, burnuyla veya kulaklarıyla alay edenler olabilir bunu ona normal birşeymiş gibi aktarabilirsin hatta dunyanın en güzel burnu gibi davranabilirsin. ☺️
- +1 yıl
Herkesin ağazında sakız olan cümleleri kullanmak yerine daha kalıcı taktiklerdir bunlar, çok tatlı veya çok güzel ya da yakışıklı bunlar hep bilinen şeyler bunların dışında bir şeyler yaparak hem farkını ortaya koyarsın hemde karşındaki kişinin gözünde çok farklı ve anlamlı gözükürsün.
Soran+1 yıldoğru kesinlikle teşekkür ederim ;)
Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Arada bir kaç kere olmuştu tabi ki insanın hoşuna gidiyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo bir kaç kere söylenen şeyleride yazsan çok memnun kalırım :)
- +1 yıl
sen yakışıklı birisin, ya da ne bileyim iyi bir arkadaşsın, senin gibi birisinin daimi arkadaşım dostum olması çok güzel, sen sevilen birisin ve kaybetmek istemem gibisinden iltifatlar ne bileyim yardım ettikten sonra sen olmasan bu işi tek başıma yapamazdım iyi ki varsın gibisinden iltifatlar işte.
Soran+1 yılarkadaşlık ve dostluk kelimelri dışındakiler işime yaraycak teşekkürler :)
tabii hoşuma gider... ama iltifatı bir çıkar uğrana yapacaksa nefret edrim... dürüstlük her zaman önceliğimdir... erkeğim, çook iyisin , bitanesin , fiziğin güzel , vb iltifatlar aldım :)
02 Yorumla
Toplum içinde hoşuma gitmiyor yalnızken tabiki hoşuma gider herkezin gider bence aldığım iltifatlar yakışıklısın iyi kalplisin romantiksin ws ws insan sevince çirkinde olsa güzel gelirmiş hesabı :)
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :) kime güzel gelir sana mı ona mı?
- +1 yıl
Kim iltifat ederse ona güzel gelir tabiki sana bir hikaye anlatayım ;
Leyla ile mecnun zamanında mecnunun aşkı dillere destan olmuş dönemin sultanıda çok merak etmiş mecnun bu kadar aşık olduğuna göre demekki leyla çok güzel bir kızdır demiş bana leylayı getirin demiş. Leylayı getirmişler leyla kara kuru bir kız güzelliği yok sultan daha çok şaşırmış bu kız için mi mecnun yanıyor aşkından diye. Bana mecnunu getirin demiş. Mecnunu getirmişler sormuşlar leylayı gördük kara kuru bir kız neyini sevdinde bu kadar aşık oldun? mecnun derin bir nefes almış ah birde benim gözümle görebilseydiniz demiş.
- Leyla kara kuru bir çıtaydı bakacak göz kalmadı ,
Mecnunun gözüyle baktık diyecek söz kalmadı.
Soran+1 yılharika teşekkür ederim :)
Saçmalık, ben karımıyım l*n niye iltifat ediyorsun derim. Kesin bir menfaati vardır uzaklaşırım. Öyle kolay kolay da iltifat etmem hatta hiç etmem. Gerekirse davranış ve ima yoluyla yaparım.
08 Yorumla
Soran+1 yılsen ağır erkeksin o zaman :D Ama seninde duymakdan hoşlanacağın iltifatlar vardır bence :)
Soran+1 yılçiçek iyi bir fikir olabilir :) iltifat değilde mesela ona destek olurken filan ne gibi şeyler söyleyebilirim onu yüreklendirmek istiyorum kendini erkek gibi hissetsin :)
Soran+1 yılevet anladım teşekkürler :)
Soran+1 yılhoşlandığım biri arkadaş olarak görmesini istemem :)
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabiki iltifat hoşuma gider. işte ne bilym yakışıklı, bebeğim felan gibileri oldu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhm teşekkürler :)
+1 yılKızlardan daha fazla hoşumuza gider bence.
Kızlar duymaya alışıktır:)03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama genede hiç şikayetim yok :) sen ne yönde iltifat almak isterdin?
- +1 yıl
Erkekler genelde gücünü ve yakışıklılığına edilen iltifattan hoşlanır:)
Soran+1 yılevet güç konusunda bir iltifat bir erkeği bayağı etkiler ama cümle içerisinde bunu söylemek de zor
Heralde gider mutlaka, ben iltifat ettiğim zaman kız ayyy g*tüm kalktı tavan yaptı diyo bana :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhaha ben öyle demem ama herkes gibi içten içe şımarırım :) sana ne söylense hoşuna giderdi erkek olarak ne duymak isterdin?
Soran+1 yılhaha bu kadarı bile iyiydi teşekkürler :D
+1 yılİltifat alınca utanıyorum hoşuma gidiyor sessiz kalıyorum, utandığımı anlayınca daha tatlı oluyorsun diyorlar :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsen ne hissediyorsun o zaman? :)
- +1 yıl
gülüyorum o zaman bende öyle geçiştirmeye çalışırım utandığımı fazla belli etmemek için :)
Soran+1 yılne söylerler mesela?
- +1 yıl
Gamzelerin çok tatlı, gülümsediğinde çok sevimli oluyorsun, giyimime göre karizmatik olmuşsun bazen yakışıklısın derler
Soran+1 yılgülümsediğinde çok sevimli oluyorsun evet bu hoşuma gitti aklıma yazdım bunu :) teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :D
Ne söyledigine bağlı.
Genelde gülüşüm gözlerim ve saçlarıma iltifat ediyorlar
Bende hak edene iltifat ediyorum...07 Yorumla
Soran+1 yılne diyorlar mesela?
Soran+1 yılevet de ne kadar güzel saçların var mı derler mesela? yani cümle içinde nasıl kuruyorlar ben pek beceremiyorum :D
Soran+1 yılyani hoşuna gitmiyor? ergenler filan dedin :) bnce erkeğin fiziğine hitaben iltifat hoşunuza gider yazdıklarınlada bunu desteklemiş oldun haksız mıyım :)
Soran+1 yıliyisin :) teşekkürler :)
zeki olduğum çok iyi kalpli çok efendi bir kişiliğe sahip olduğum falan söylendi.
ama çoğu erkek iltifatı duydumu yavşama moduna geçer ya da bir tarafı kalkar haberin olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :) zaten bu yüzden emin değilim söyleyip söylememe konusunda :)
Aile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı. iltifat almak marifet değil.. kendimi tanıyorum... yeter
05 Yorumla
Soran+1 yıliltifat etmek istiyorum birine sence ona ne söleyebilirim erkek olarak fikrin var mı?
Soran+1 yılevet bilirim :) iyi biridir
Sağlam gaza getiriyor çaktırma.
İş konusunda versin iltifatı bak nasıl gaza geliyorum :D03 Yorumla
Soran+1 yılHiç belli etmiyorsunuz ama biz çözdük olayı :D İş konusunda ne söylenebilir mesela işinde çok başarılısın çok zekisin gibi mi?
Soran+1 yılseni etkileyen şeyleri söyle o zaman :)
Aile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı. sen ne diyorsun be hem de nasil hosumuza gider ozellikle begendigimiz kizlardan iltifat alirsak. ben hep gozlerim ve kirpiklerinden iltifat almisimdir
01 Yorumla
Çok aldım. Her insanın hoşuna gider tabi beğenilmek, beğenildiğini bilmek. Mütevazılığı bırakmayıp arkanın kalkmaması da ayrıca önemli.
03 Yorumla
Soran+1 yılne söylendi mesela sana?
Soran+1 yılsöyle :)
+1 yılBu sadece erkekler için geçerli birşey değil. Kim olursa olsun iltifat alması hoşuna gider.
06 Yorumla
Soran+1 yılherkes hoşlanır evet ama bir bayandan ne duymak hoşuna giderdi merak ettiğim şey bu
- +1 yıl
Benim kız arkadaşım şöyle derdi mesela: Ne güzel bakıyorsun sen yaa, gözlerinle içimi ısıtıyorsun
Soran+1 yılvay be kız arkadaşının değerini bil :) teşekkürler :)
- +1 yıl
Evet değerini bildim, daha fazlasını verdim hatta. sonuç sıfır, ayrıldı benden.
Soran+1 yılo zaman içten değilmiş sözleri
- +1 yıl
Belliki, aynen
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılçok aldım sonradan yalan olduğunu gördüm dediklerinin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne söylediler mesela? belki de gerçekti
Bir kizin iltifati ile bir fincan kahvenin hatrı birebir gibi, epey zaman etkisini gösteriyor :D
14 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu keşfettiğin için seni tebrik ederim :) o uzun süre etkisini gösterecek sözlerden bir kaçını söyleyebilirmisin? :)
Soran+1 yılhaha teşekkürler :)
Tabiki kimin gitmezki :) fizigim sayesinde çok iltifat alırım tipten o kadar iltifat almam
08 Yorumla
Soran+1 yılmesela ne söylerler fiziğinle ilgili?
- +1 yıl
Geçende Bayadır konusmadigim benden büyük biri napioon flan dedi şaşırdım iyi sen dedim iyi dedi pazu yapmışsın fitness a flanmi gidiyorsun diye sordu bunun dışında çıktıgim kızlar begenirdi fizigimi kolumu flan sıkıp duruyordu biri göğsünü sık diyordu dokunuyordu. d ama sunu soyliyeyim kizlardan 50 kat fazla erkekler övüyor hergün 4 5 kişi en az sorar başkasına benim kasları over Sundaki kaslara bak flan diye yani egom tavan değil aliskinim artk o konuda ovulmeye
- +1 yıl
Bilmem aslinda oluyor bir arkadaş var sadece onda biraz cekememezlik var onun dışında erkekler kiskanmiyor daha çok övüyor nasıl yaptın aga banada yardm et falan bizim mah le biraz görmemiş herkes göbekli ya da zayıf kaslı adam görmemişler O yuzden. d @BryanHawk
Soran+1 yılsenin vücudun iyi o zaman o konuda çok şanslısın kası olmayana kaslısın denmez ki :D sen gerçekten iltifatı hakediyorsun o zaman :)
Soran+1 yıliyisin :D
+1 yılSevdiğim kızdan olursa elbette (: yabancı bana neden iltifat etsin ki. Yabancının söylediği laf atmaya girer :s bana laf atanın ağzını burnunu kırarım
05 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar çiçek gibidir sen ağzını burnunu kırmaktan bahseden tanımadıklarıma bnde söylemem tabiki
- +1 yıl
şiddet yok :s
Soran+1 yılseni seven bir kızdan alırsan diyelim
- +1 yıl
adımı söylesene bile hoşuma gider (:
Soran+1 yılhm peki teşekkürler :)
Tabikide gider medeniyet ve çağdaş toplumda sosyalligin ve seviyenin en güzel olayıdır iletişim iltifat
04 Yorumla
Soran+1 yılbencede öyle hatta iltifat etmek de bir sanat bence doğru kelimeleri seçmek lazım bana bir kaç doğru kelime söyleyebilir misin?:)
Soran+1 yılbir erkeğe bunları söylemem mantıklı gelmedi :D
Hiç alışık olmadıgımız için oldukça mutlu eder beni şahsen :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkarkterine mi yoksa fiziğine mi iltifat almak isterdin?
Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı. aldığım en güzel iltifat her kadın senın gıbı herif ister parmağında oynatır seni
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha çok gerçekci :D Teşekkürler :)
Soran+1 yılbaşı yani senin gibi herif kısmımı? :)
Kız arkadaşlarım bana çok iltifat ederler çok hoşuma gider biyerlerim kalkar :))
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :) fazla şımartmamak gerek :)
Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Kiz erkek farkedermi iltifat yani bu herkezn hsuna gder :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet de söylenecek şeyleri sordum aslında :)
Aaa tabikide evet deliimisinn :):) * suana kadar kimse iltifat etmedi bana :(:(
010 Yorumla
Soran+1 yıliltifat olarak ne duymak isterdin? :)
Soran+1 yılhaha peki teşekkürler :) çok da sipariş eder gibi olmadı tam olarak ne duymak istediğini söylemedin :)
Soran+1 yılpeki :)
Soran+1 yılresmin olsa söylerdim :)
Soran+1 yılyok link at googledan bakarım istersen
Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Hoşuma giden oldu tabide şoka girmeme sebep olan sözleri de oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılhangi sözlerdi seni şok eden?
Soran+1 yılben de şok oldum :D
Soran+1 yılne oldu o kıza?
Soran+1 yılhaha :D
+1 yılaynen tabıkı de kızların hoşuna gidermi? yanı herkızın
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim hoşuma gider :) ama söylenecek şeyde önemli sen ne dumaktan hoşlanırsın?
- +1 yıl
çok tatlısın mesela ya da ustume gıydıgım bı kıyafet bugun sana yakısmıs dıyebılırsın bıde saçlarım hakkında ıltıfat edilse hoşuma gıder
Soran+1 yılpeki teşekkürler :) nasıl saçların var acaba gerçekten merak ettim
- +1 yıl
nasıl derken siyah saclıyım hanı mesela bı model yaparsın ben genellıkle onunu dıkıyorum
Soran+1 yılsaçlarına hitaben almak isterdin ya ondan dedim merak ettim diye :) teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılhic duymadim. ki :( dun gece bir kiz cok tatlisin canim benim opme işareti gonderdi sadece
06 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki görmüşsün öpücüklü :D
- +1 yıl
bn o kızla 2 senedir konuşuyorum hala sevgili olamadik sonsuzluk künyesi alip verdim yinede anlamadı
Soran+1 yılsen elinden geleni yapdın yoksa arkadaşın olan bir kız mıydı bu kız?
- +1 yıl
kiza yaptim tabiki gey miyim ben :) (
Soran+1 yılkıza yapdın dedim zaten :D Anlamadığına göre bu ince düşünceni ve seni arkadaş çevrenden olup seni arkadaşı olarak mı gördüğü için anlamadı acaba diye düşündüm onu sordum :)
- +1 yıl
istersen bana ozelden yaz anlatayım sen sen ask islerinden anlıyor gibisinn
Gider tabi ki siz kızlar kadar alışık değiliz sonuçta :D
14 Yorumla
Soran+1 yılsana ne söylenmesinden hoşlanırdın?
Hayatımda pek olamayan bir şey :D Ama güzel hissettirdiği de ortada :) 2-3 defa oldu. Güzeldi.
03 Yorumla
Soran+1 yılne söylendi mesela :)
sevildiğimi değer verildiğini hissederim ama kızlardan ben iltifat değil hakaret duyuorum
011 Yorumla
Soran+1 yılneden acaba :D sana ne söylenmesini isterdin?
Soran+1 yılçok mu kötü görünüyorsun? merak ettim şimdi
Soran+1 yılyüzün doğuştaki yüzün mü?
Soran+1 yılyoksa değişime mi uğradı?
Soran+1 yılgöster yüzünü birde ben yorumlayım :)
Soran+1 yılay tamam gösterme sen bilin :)
+1 yılGogus kaslarn cok sert demişti kizin biri... Hosuma gitmisti cok...
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden anlamış acaba , teşekkürler :)
- +1 yıl
Dokunmustu.. Sonra sıktı wooww bu n boyle demisti... Bnde sakin ol yavru ceylan... Dogal hali demistim.. Thug life gözlüğünü takmistim:)))
+1 yılYapı olarak iltifat etmekten de almaktan da hoşlanmıyorum.
01 Yorumla
bir kiz arkadasim yatakta cok iyi oldugumu soylemisti
01 Yorumla
Soran+1 yılhm teşekkürler :)
+1 yılBenim Hoşuma gitmez gizli , hiç alışkın olmadığım şey :)
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin gider alıştırmamışlar seni ondan :)
+1 yılBana herif desin yeter.
Bende ona avradım diyim mutlu mutlu yaşayalım.01 Yorumla
Soran+1 yılonu söyleyemem :)
iltifat almak her zaman hoşlanılacak bir durum. tabikide hoşumuza gider
03 Yorumla
Soran+1 yılama en çok ne duymak isterdin?
yerim seni diye laf atmıştı bir kız yolda yürürken :D
02 Yorumla
Soran+1 yıldikkat et de yolda yürürken bir dahakinde kaçırırlar da seni :D
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıliltifatına bağlı i
yakışıklısın dediklerinde yalan söyledikleri anlaşılıyo :)03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman ne söylemeli çok güçlüsün mesela nasıl? ya da samimi gibi gözüken bikaç şey ne olabilir?
- +1 yıl
tam bir gentleman (centilmen) diyebilirsin :)
Soran+1 yılevet bu güzel teşekkürler :)
+1 yılElbette gider tabi bu hoşlantıyı abartmamak şartıyla 😂👻
08 Yorumla
Soran+1 yılne söylenmeli o zaman?
- +1 yıl
Yani erkek yönünden iltifat edildi diye şımarmamak lazım 😂
Soran+1 yılaksine şımarırım :) seni ne şımartırdı mesele bir kızdan ne duymak isterdin ya da hiç iltifat aldın mı? bence almışsındır :)
- +1 yıl
Eski Sevgilim sesimi çok severdi kimisi çok tatlısın kimisi çok güzrl bir gülüşün var yakışıklısın felan der ama kendimi böyle görmeyi sevmem
Soran+1 yılyalancı :D Hoşuna gidiyordur kesin böyle söylenmesi gerçek olmasa zaten söylenmezdi bence :)
- +1 yıl
Ya valla hoşuma gidiyor elbet ama o kadar fazla değil ayarında dozajında 😂😂👻
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
- +1 yıl
Önemli değil 👻👻
Bir erkek geri donerse ya intikam icin ya da son iki harf icindir bazilari ama genelleme yapmiyorum seninkide dedim gibi olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorumu cevapladığından emin misin :D
Soran+1 yılö. d :)
elbetteki gider :) hem herkes sevgilisinden falan almıştır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsen ne aldın?
+1 yılCok güzel ni duygu tabiki ne bilim aldik çok kez htrlamıorm ki şimdi
01 Yorumla
+1 yılMuhteşem oluyor. Gözlerin çok güzel. Taş olmuşsun. Evde kalırsam beni mutlaka al :) çok duydum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel teşekkürler :)
+1 yılgerçekçi olunla başlayann soruma bakıp ccevap verirmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi soru?
- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem