AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
Meriç ifşa sorusu olmuş
Bu sorudaki meriçleri engelleyin KS de rahat edin
Nasip kısmet meselesi. hic ummadığın anda çıkıverir karşına nefesinin kesildiğini hissedersin
Düşüncelerinle ve tatlılığınla sevecek biri bulmalısın
bende çok karizma kaslı biriyim ama yalnızım. bir insanda çirkin şansı olacak
Bende yakışıklıyıyım ama şans yok hakkımızda hayırlısı olsun
68 erkek yorumu 🙂 belki de sorun taş gibi olmandır
26 yaşındayım, meslek sahibi değilim ve yalnızım. Programa Kocaelinin Darıca semtinden katılıyorum.
Taş gibi hatun olsan da sana uygun kişi yoktur olanlarda o taşı yontmak için kullanır
Yalnız değilsin bende senin gibiyim hiç arkadaş çevrem yok olmadı
Çünkü sana kurbağa büyüsü yapmışlar kaderindeki kurbağayı bulup öpmelisin
Fiziğinin güzelliğş kalp gğzelliğinden fazla belki de 😀
Insanlara sans verip dogru kisiyi bulmaya calisacaksin. Herkes senin durumunda bazen bir yerden sonra vazgecip kriterlerini dusurumek zorunda kaliyor bircok kisi.
Çünkü senin gibi düşünen çıkmadığı içindir seninle aynı duyguları paylaşan aynı hisleri yaşayan çıksaydı bu soruyu sormamis olurdun karşına çıkanları eleyerek doğru kişiyi bulacaksin
Aynı dert bende de var cevabı bulan varsa banada söylesin hep seks istiyorlar vücudumu beğeniyorlar diye ama yoruldum direkt seks biraz tanışalım da öyle istesinler
😊👍
Üzüldüm hayatım senin için inşallah seni seven birileri çıkar karşına dikkat et kendine olur mu
Sen taş gibi kızım diyorsun ama acaba gerçekten öyle misin? Bu şüpheyi net olarak giderirsen yalnız kalmaktan kurtulma şansın var.
Ya oturup bekleyeceksin ya da arayacaksın doğru kişiyi, evreni sorgulamak bir işe yaramıyor maalesef
Anne ve babaları doğru düzgün yetiştirmediği için veya çevreden görerek karaktersizlermişler o yüzden
Bu zamanda zaten herkesimin gücü buna yetiyor çünkü evlilik nerdeyse imkansız bu pahalılıkla
Pahalılık? Evlenmeye engel olması? Yapmayın lütfen
En büyük engel insanlar nasıl bir ev açacak parasız sence olur mu bu aldığı maaş ancak günlük hayatına yetiyor
Hanımefendilerin beklentileri ve standartları çok yüksek... Biraz düşürürlerse hem kendileri hem de sevenleri çok mutlu olur...
Çok doğru bu
Uçuyorlar
Kendini tanımlarken ahlakınla değil fiziğinle tanımlamışsın. Bu bile seni kibirli gösteriyor. Taş gibi fiziğin olsa ne olur...
Tamam o da olur ama bir bağ olduktan sonra?
Sen bu kafayla kullanılır atılırsın, hatırla bu dediğimi ileride.
3 günde yatak peşinde millet duygular zaten oraya götürecek ana bir bağ kurmak gerekli
bende ondan muzdaribim beni ben oldum için seven bi kız neden denk gelmiyor... sende modelim nasıl
Kafa yapısı olarak uyuşuyorsak tanışalım. Ama önümüzdeki 3 yıl evlilik düşünmüyorum
Önümüzdeki 3 yıl içinde evlilik düşünüyorum, üzgünüm 😊
Sen kıvırcık saçlı mısın
Şans meselesi bazen iyi bazen kötüler denk gelir inş karşınıza size göre biri çıkar bahtınız açık olsun.
bazen kendine bakmalısın, belki de davranışsal olarak değişiksin, ya da bakışların mizacın falan sert
Ciddi bir ilişki için seni tanımak isterim desem cevap vereceksin sanki de...
Cevap?
Bir şey dedim
Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsun
Sonra da dert yanıyorsun
Kibirini xiktigimin...
dur tahmin edeyim, kro tipli sakallı heriflerden hoşlanıyorsun :D
lütfen sakallılara laf etmeyelim. Her sakallı kıro değildir 😂
@ʟᴇsɴᴀʀ-_- Rus mu dedin 😱
Konuyla ne alakası var konuyla bu yorumların
@hayatımdakisorun sus lan mk kezbanı sen git sevgiline A M VER
@hayatımdakisorun sakallıları eleştiriyor
@Khadimdost boş ver kral bulaşma kezbana
Her türlü görmek gerek, sadece fizik değil, ruh, ahlak, vicdanda dahil olmak üzere
Her şey nasip kısmet umarım istediğin biri çıkar karşına arkadaşım
Aklı fikri cinsellikte olmayan erkek yok ki :) umarim istedigin gibi birine denk gelirsin
Ben varım kız 😝
Allah çirkin kaderi versin diye bu yüzden diyorlar işte🙂
Evlensene. Sana gelenler hep bel altı düşünmüyordur
Haram iliskidense helal yalnızlıktasın. Güzel bisi bu..
Aradığını bulmak zor canım öyle adam pek kalmadı.
Bende tam tersi istemiyorum çok iyi mesleğim var bir garip fakirim 😎 ama canım tek takılmak istiyor çünkü kızlar başka şeyin peşinde :)
Bacım onlar seni değil sen onları bul seç ve ilk adımı sen at sonra geri çekil bak bakalım nasıl peşinde abimiz
Hiç de ilk adımı atıp geri çekilen kızın peşinden koşmam. Ben 1 adım atıyorsam o da karşılığında bana 1 adım atmalı.
Her zaman dediğim gibi cıtanı yüksek tutma az daha düşür erkek bulursun ama illa kusursuz yakışıklı lıkta cığır atlamış arama
demek ki taş gibi değilsin hahah
Ahahahah çevremdeki herkes taş gibi hatunsun diyorlar ama
Aşkım ben de senin gibiyim. Bizim gibi prensesler yalnızdır
Sen hem kaşar olmuşsun hemde evlenilecek bir kızım demiş gibi me geldi
Bende aynı durumda yanlızım sohbet etmeye nedersin?
İstediin kadar güzel ol cirkin olup ne mutlular var kader işi bu ://
Olur illaki sen meslek sahibisin diye kendinden alcaklarda gormuyorsan kriterlerin yoksa
bence iki etken var bir kader iki karakter (çekingen vs.)
Arayışa girmeye gerek yok, elbet bir gün hepimizin karşısına çıkacak. Yalnız değiliz:)
Oyle dusunme karsina seni sen olarak seven biri cikar
Bizde güzeliz kendi çapımıza göre ama yalnızız napalım :)
Bende seninle aynı duygular içindeyim umarım doğru kişiyi buluruz
Böylesini erkek olsam boş bırakmam
Erkekler aptaldır diyebilir miyiz?
Ahahaha onlar tamamen aptal zaten iki işi bile aynanda yapamıyolar bir erkek yürüken aynı anda sakız cigneyemez ahhahaha
O yüzden yalnız tüm aklı başında, tatlı kızlar... biz kendimize yeteriz ayrıca 😅
Bilincaltına vardır insanın sahiplenilme duygusu bir yere ait olma bu yuzden evlilik kurumu vardır ancak normalinde evlilik yapma akıllıca bir seçim değildir ama maalesef içten ice alttan alta ihtiyaclarımız bizi buna yonlendiriyor
Asıl siz aptalsiniz. Hemen 2 güzel lafa kanıyorsunuz, sizle birşeyler yaşayınca ciddi ilişki istiyoruz zannediyorsunuz, sonra sizden istediğimizi alıp terkedince agliyorsunuz
Kaliteli insan sayısı az
Seeqilğn var derler teklif yapmazlar..🤷
Neyim var derler neyim
Ya sewgilin var kafasıyla kim de yaklaşmıyor olabilir 🤔
Mesleğin iyiyse tanışabiliriz
çok itici bir tanışma teklifi knk
Bilerek yapıyorum kanka böyle dersem kimse yazmaz farkındayım ama genelde kızlar mesleğe göre erkek seçtikleri için bu tür şeyler yazıyorum bende görüp ne kadar itici olduğunu anlayan ve kendini düzeltmeye çalışan olur belki diye
@nurdisinaaa cidden bu nedir ya reelde bunu yapma hatta sen hiç tanışma kimseyle
Kardeş gerçekten tanışmak istesem bu şekilde yazmazdım yukarıda açıklamayı yaptım.
Çünkü en burnun havada
Evet havalı bir burnum var
Burnunu opebilir miyim
Nou nou :)
Evet evet 🥺🥺🥺🥺🥺🥺❤️❤️
Ne öküz erkekler var dimi
Çoook
Karsindaki kadina hisleri olmadan nasil iliski isterler hadi oldu zevk almaz ki insan
Garip bir şekilde olacak ama isterseniz tanışabiliriz.
Garip bir şekilde olduğu için istemem sağ olun 😊
:) İnternet ortamının gizemi, karşındaki hakkında en ufak bir bilgin bile olmadan önyargıyı yapıştırıyor insanın beynine.
Halbuki bu teklifi gerçek hayatta yapmış olsaydım çok farklı bir cevap verirdiniz. Tabii yapar mıydım onu da bilmiyorum çünkü siz de benim için tamamen kapalı bir kutusunuz. Sadece bir çılgınlıktı. İyi günler diliyorum.
Soru başlığında ki öz güven yeter sana bence 😄😎
Özgüvenli olmak suçsa, suçluyum 😅
Seveyim mi taş kadın hasdhafh
ahhaha
Seni olduğun gibi sevmeye geldim hasdhah
hemen evlenelim ahahah
Evlilik dedin korkuttun beni :D
Okey taşı mı anlamadım?
Ruhun sevilmediği dönemde yaşıyoruz