Selam :) biraz uzun yazdım, umarım sıkılmazsın şimdiden özür dilerim, aklıma öyle çok düşünce geldi ki duramadım 😂
Ben senin yazdıklarında egolu bir şey göremiyorum. Kendini beğenmek, güçlü taraflarını görüp söylemek ayıp bir şey değil, egoistlik değil. İnsanlar bu ikisinin ayrımını yapamıyorlar. Güzelsen, zekiysen bunu dile getirmen gayet normal bir davranış göze sokmadığın sürece. Ki öyle değilsin, yazdıkların kibir kokmuyor. Maalesef günümüzde her şeyin başı cinsellik oldu. Bu sitede bile, birisiyle konuşmaya başladıktan çok değil, sadece birkaç dakika sonra yaşımı, nerede yaşadığımı, boyumu, kilomu, sevgilimi vs soruyorlar. Meme ölçümü soran oldu 🤦♀️ Yaşımı söylersem direkt yürüyorlar zaten, yaşımın görece küçük olmasından dolayı ger*ze*alı olduğumu sanıyorlar. Hele gerçek hayatta nasıl olduğunu sen düşün. Tek dertleri hormonlarını, libidolarını tatmin etmek. Gerçek bir şey yaşamak istemiyorlar ki, cinsel arzularını bastırmak istiyorlar. Cinsellik bu işin, nasıl desem, taçlandırma boyutu. Yani birini seversin, onunla belki de koca bir ömrü paylaşmak istersin, gerçek duygular hissedersin, bunu da fiziksel bir birliktelikle taçlandırırsın. Sen arayış içinde değilim demişsin, arayış içinde olsan emin ol bulurdun. Ama buldukların gerçek sevgi olmazdı. O yüzden aramana da gerek yok aslında. Çünkü fizik kurallarının aksine ilişkilerde benzer benzeri itmez, çeker. Elbet sana benzer biri çıkacak karşına, aramana gerek yok. Arayıp bulduğun seni mutlu etmeyecek ki, sen belki sırf “yaşım geçecek evde kalmayım” diye birini bulacaksın. Bir gün cidden biriyle uyuştuğunu fark edersen hamle yaparsın ona. İlişkiye açık ol, kendini kapatma, asosyal görünme ama illa olsun diye de kendini kasma. Senin karşına şu anda senin istediğin gibi birinin çıkmamasının sebebi senin kusurlu olman değil, senin kafa yapında çok insanın olmaması. Emin ol kızların da çoğunun tek derdi cinsellik.
Yani özetle, maalesef devir şu anda böyle bir devir, gerçek şeyler hissetmek, aşk, duygu vs bunlar mazide kaldı. Ama soyun da tükenmedi merak etme, senin gibiler hala var. Yazdıklarından zaten nasıl bir insan olduğun anlaşılıyor. Değerini bilecek biri çıkacaktır. Sıkma canını. Burada sana olumsuz yorum yapanları da kafaya takma, kimsenin birini tanımadan onun hakkında olumsuz değerlendirme yapma hakkı yok. Sen kendini geliştirmeye bak dediğin gibi, kendin de yazmışsın. Samimiyetini yitirme. Gerisini akışına bırak. Toksik bir ilişki yaşamaktansa güzel bir ilişki bulana kadar yalnız olmak çok daha iyidir ;)52 Yorumla
Soran+1 yılHayatın her yerinde kullanılacak ne kadar güzel tavsiyeler bunlar. Yazdıkların her şeyi anlatıyor. Çook teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Nahifliğini, samimiyetini hiç kaybetmemen dileğiyle 😍🌸
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylerin yaş ile bir alakası yok güzelim. Şansın ne zaman kapını çalacağını, aşkın ne zaman gelip seni bulacağını bilemezsin. ''Bir kişiyi bin kişi ister ama bir kişi alır.'' atasözümüzün ana fikri gibi, ömürlük kişinin değerini bilmek için beklemek gerek. Bu olumsuz bir şey değil ki. 26 yaş ayrıca çok genç bir yaş. Hayatının tadını çıkar. Başkalarının aklına soktuğu “şu an sevgilim olmalı” düşüncesiyle hep eksik yaşayacağına, hayır tam her istediğini, bağımsız bir şekilde yapma yaşı düşüncesiyle hayatını yaşayabilirsin.
103 Yorumla
Soran+1 yılSeninle aynı fikirdeydim artık karşıma çıkan her insan böyle yaklaşınca ne oluyor ya dedim. Duyguların, düşüncelerin, hislerin hic mi önemi kalmamis anlamıyorum. Yataga atarsam tamam kafasında sanki cogu. Genellemiyorum ama durum bu
- +1 yıl
Ama bu zamanda bir kişiyi 1000 kişi kullanıyor 1 salağa düşecek dereceye geldik o yüDen kimse birbirine aahip çıkmıyor
- +1 yıl
Düzgün olsan dahi inanmıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı şeylerin gerçekten nasip kısmet olduğunu düşünüyorum artık. Bir şeyleri ne kadar iyi yaparsan yap ya da ne kadar kötü yaparsan yap hiçbir şey olacağından öteye gitmiyor. Anonim olduğum için hiç çekinmeden, açık açık konuşabilirim.
Hayatım boyunca her zaman her şeyi doğru yapmaya çalıştım. Beni gören her babaanne kızına almak ister. Alkolüm sigaram yoktur, spor yaparım. Genel kültürüm fena değildir. Birçok konuda yüzeysel olarak konuşabilirim. Uzmanlık alanım olan bazı konularda çok daha derin konuşabilirim. 2 yabancı dil biliyorum. Saygın bir mesleğim ve kendi şirketim var. Bir yandan da üniversitede okuyorum, bölüm birincisiyim. Ankara 'da güzel, tatlı bir sitede ailemden ayrı yaşıyorum. Yurt dışına çalıştığım için döviz kazanıyorum ve Türkiye şartlarında gayet iyi bir hayat yaşamama yetiyor. Sürekli kendimi geliştirmek için çabalıyorum. Konuşmam düzgün olsun diye diksiyon dersleri alıyorum. İnsanlar beni daha güzel duysun diye şan dersleri alıyorum. Belki tek eksiğim biraz dış görünüşüm olabilir. Böyle dediğime bakmayın gerçi, fena sayılmam ama yakışıklı bir adam da değilim. Ayrıca özellikle kızlara karşı her zaman oldukça saygılı ve ince düşünceli olmuşumdur. İnsanlar genelde benim konuşmalarıma, tavırlarıma, kibarlığıma şaşırırlar.
Peki bu kadar övgü cümlesini neden yazdım?
Yukarıdaki metni okuduğunuzda teorik olarak her şey çok güzel görünüyor ama pratikte hiçbir şey yok. 24 yaşıma girmek üzereyim ama bugüne kadar bir kez bile sevgilim olmadı, bir kızın elini tutmuşluğum yok. Zaman zaman düşünüyorum, bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba diye, ona da cevap veremiyorum. Sonuç olarak şu noktaya vardım ama, her şey olacağına varıyor. Her nasip, vaktine esirdir. Olacağı varsa seni her yerde buluyor.
Bu tabii ki aman biz hiç çabalamayalım, hiç uğraşmayalım anlamına gelmiyor. Uğraşmamıza rağmen bir şeyler olmadığında küsmememiz gerektiğini söylemek istiyorum sadece.
Ha sorarsan bana "Sen gerçekten böyle mi yapıyorsun?" diye, vereceğim cevap hayır olur. Her ufak denememden sonra küsüp, aylarca hiç kimseye karşı ufacık bir harekette bulunmadan evimde her gece ağlayıp zırlıyorum.
Dediğimi yap, yaptığım yapma.22 Yorumla- +1 yıl
senin hiç sevgilinin olmamasına şaşırdım hem kendi evin var hem kendi işin
hem sürekli kendini de geliştiriyomuşsun şaşırdım açıkçası
dediğin gibi olacağı varsa o kişi seni her yerde bulur... canını sıkma - +1 yıl
Seni gönülden tebrik ederim kendine bu ihtimamı gösterdiğin için. Ama okuduklarıma hiç şaşırmadım.. çevrem senin kız versiyonunla dolu.. ve herkesin doğru düzgün biriyle hayatını paylaşmaktan yana ümidi sıfır. Çünkü yok abi yok. Güzel insanlar kuru ağacın yaprakları gibi patır patır dökülüyor. Kimisi umudu tükendiği için, kimisi de beklemeye manevi olarak gücü artık yetmediği için ve ne kadar daha bekleyeceğini bilmediği için. Saçma sapan, "olsun diye olan" ilişkilere savruluyorlar. İnsan olmanın en zor olduğu dönemde yaşıyoruz. Birinin birine değer verip o değere karşılık görmesi için ne kadar çok şart koşuyoruz öncesinde.. iş, maaş, ev, eğitim.. yazdıklarında senin bile bu şartları koyduğunu gördüm. Yalnızlıktan canımız yansa bile koşullarımızdan vazgeçmiyoruz. Seni yargılamıyorum ben de hayatıma girecek erkekle maddi manevi denk olmayı önemsiyorum çünkü diğer türlü ilişkilerin hep kadını geri çekme erkeğin kişisel kompleksleri ve aşağılama olarak devam ettiğini bizzat tecrübe ettim.
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yıl"Tamam o da olur ama arada bir bağ olduktan sonra." Bu konu hakkında net değilsin. Yani bir süre sonra aldanıp yaşadıktan sonra seni bırakması gayet olası bir durum. Eğer doğruysa güzel kızsın, Allah sahibine bağışlasın. Geçmişten gelen şemaların var. Çözümlemen gereken meseleler var. Aksi halde aynı profilleri hayatına çekeceksin. Umarım dengine göre hayırlısı gelir. Sen yine de kıyaslama yapma ve o da olur ama gibisinden sıcak bakma o konuya. Net sınır çiz, şart mı koşuyor sana? O zaman anında sil gitsin o erkeği.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de böyleyim hatta bunun yirmilik modeli yapacak bir şey yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGelmişsindir ama seçmemişsindir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Kafa yapına uygun biriyle karşılaşmamışsındır.
Yanlız olma durumundan kurtlulmak için yanlış mercalarda ve kim olduğuna dikkat etmeden birileriyle tanışıyorsan karşına sadece seks isteyen birinin çıkma olasılığı son derece yüksek.
Ayrıca arada bir olabilir ne demek? Biriyle birlikteysen düzenli şekilde seks hayatın olur zaten, doğal olanı bu.
İnsanlar cinsellik dışında biribirilerini sevebilirler ama bunun adına arkadaşlık denir, cinsel çekim olmadan arkadaşlığın ötesinde bir şey olmaz. Bu tabi ki duygusuz olunacak demek değildir ama seni çekici bulan bir erkek seninle cinsellik düşünür, bu son derece normal.
Sadece seks istiyen insanlar da günübirlikte takılmak isteyen insanlardır, o da bir yaşam şeklidir, ama senin istediğin şey o olmadığı için uzak durmalısın.
Bence kimseyi arama, olacağına bırak.
Bir de sen nasıl davranıyorsun acaba erkekler ki sadece karşına seks isteyenler çıkıyor, acaba senin tavırların güven vermiyor olabilir mi? Düzgün ilişki isteyen erkek güven duymak ister, sen güven vermeyen tavırlar sergiliyor olabilir misin?
Son olarak taş gibiyim demişsin ama neye göre kime göre? Belki sadece sen kendini taş gibi zannediyor olabilirsin, ama gerçekte değilsindir.
Bizim abazan insanımızın ilgisine aldanıpta kendini taş gibi falan zannettme hatasına düşme, damacanaya hatta 3000 yaşında ki mumyaya tecavüz eden insan tiplerinin olduğu bir coğrafyadayız, ilgi görmen için taş gibi olmana gerek yok, nefes al yeter kafasında insanlar.
Belki de taş gibi değilsindir ve tavırların, entelektüel seviyen istediğin seviyede ve kafa yapısından erkeklerle karşılaşabileceğin ortama girmen izin vermiyor olabilir.
İyi düşün, bir yerde hatan olabilir, bu hatayı bulup düzeltirsen amacına ulaşırsın.14 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorumlamışsınız, her açıdan düşünerek ve kaba bi tavır sergilemeden. 👏🏻
- +1 yıl
@princes134 Kibar yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
Arkadaş çok dar bir pencereden bakmış olaya, her yönüyle düşünmemiş bence, o yüzden çıkmazda kalmış gibi geldi bana, ben de yol gösterebileceğimi düşündüm. - +1 yıl
Bence gayet iyi ve tam anlamıyla eksiksiz olmuş. 👍🏻
- +1 yıl
@princes134 Teşekkür ederim 👍
+1 yılHayat bizi öyle yerlere alıp götürdü ki, artık en dürüst insana bile güvenemiyorsun.
Bak benim yunan heykeli gibi bir arkadaşım var. Çocuk çok yakışıklı. Fakat dönüp bir kıza bile bakmıyor adam. Soruyorum bari seç birini her ay onlarca teklif alıyorsun diyorum. Beni gerçekten seven bir kadına ihtiyacım var diyor. Yani senin anlayacağın insanlar artık birbirlerine inanmak için yoğun çaba sarf etse de o iş kolay olmuyor maalesef ki.
Bende çok yalnızım ne yapacağı mı kestiremiyorum. <350 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü adam gibi erkek az. Taş gibi veya birçok niteliğiolan kız çokvar. Ama maalesef düzgünerkeksayısı az ve her kese yetmiyor. Hani bu sitede bile sık sık derler ya şerrrrefsizleri nerden buluyorsunuz diye. Aslında onlar buluyor ve sayıları çok. Yani yapacak bişey yok. Evde kalan kız da çok bu yüzden. Aşırı fark var erkeklerlekızlar arasında. Kendini insan gibi geliştirmemiş hayvani dürtlerle yaşayan erkeklerin sayısı hep çok. İkiyüzlü insan sayısı da çok. Profilleri gözlemlerseniz anlarsınız takip sayısından bile. Alayının aklı bi yerde.
20 YorumlaAşk ve sevgililik başka şeyler. Aşk, sevgililiği kapsar ama sevgililikte aşk her zaman yoktur. Sen içinde aşk olan sevgililik istiyorsun, benim gibi. Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren erkeklerin aşkla pek işi yoktur, emin ol. Onlar daha çok; "yatağa atma, yiyişme" derdindeler. Şöyle bir gerçek var; Türkiye'de özgüvenli olarak nitelenen erkeklerin %80'i bu "yiyişme" derdinde olanlardır. Belki %20'lik bir özgüvenli ve sevgililikte sevgi bağı arayan erkek vardır. Şunu demek istiyorum, sevgililikte cinsellikten önce aşk arayan erkeklerin %80'i toplumumuzda özgüvensiz olarak nitelenen ve hele de senin gibi güzelse kızlara yaklaşmayı beceremeyen erkekler, benim gibi. Dolayısıyla sana yaklaşanların çoğu haliyle cinsellik derdinde olanlar oluyor. Umarım aradığın insanı bulursun.
Şu sözü çok severim:
"Her arayan bulamaz lakin bulanlar arayanlardır." Belki sen de beklemek yerine aramayı denemelisin. Arayışta olman suç değil, kendine iyi bak :)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Bu devirdeki bence en zor şey gerçekten seni sevdiği için seninle birlikte olabilecek bir insan bulamamak. Çünkü artık şartlar da zor olduğu için insanlar çıkar ilişkisi kuruyor karşı cins ile. Bunu kadın erkek diye ayırmayacağım ama durum bu. Ben de bu yaşta yalnızım çünkü o doğru insanı bulmak çok zor özellikle şu zamanda. Bence öyle kendini yıpratma. Kötü niyetli olan insanlardan kendini uzak tut sana değer verebilen, onunla vakit geçirdiğinde samimi olabildiğin birileriyle tanıştığında zaten birini bulmuş olacaksın ne olduğunu bile anlamadan. Akışına bırak hayatı :)
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme. Belki kriterlerine uygun biri çıkmamıştır karşına. Maalesef kalbe bakan erkek nüfusu sayısı azaldı. Aklı fikri başka yerde olanların, sanki hayatta ki tek gayeleri bu. Onun için kendini yıpratmana gerek yok. Elbet senin de karşına düzgün birisi çıkar. Allah gönlüne göre versin.
60 YorumlaYalanlar yalanlar. Haydi oradan. Tonla sana doğru düzgün insan bulur çıkarırım. Sen hep armut piş ağzıma düş beklersen tabi ki önce kurtlusu, çürüklüsü ağaçtan öyle düşer. O dala çıkıp kendin toplamayı bileceksin. Yoksa ağzını havaya dikip çok öyle beklersin 😃 Bizi seçen nasıl seçiyor, bakıyor inceliyor, defosu var mı, kurdu çürüğü didik didik yapıyor. Öyle kendin gidecek varacak bakacaksın. Sen hep sana gelmelerini bekliyorsun. Kusura bakma daha önce kimseye öyle gitmedim gitmem. Az mantıklı ol yahu.
21 Yorumla- +1 yıl
New kadar saçma bir yorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hmmm belki isinden dolayi on yargilari vardir
Hani sekreter hostes asistan vs diyince akillari baska yere iniyordur
ya da avukat doktor pilot diyincede kendilerini senden asagida hissediyorlardir kendilerini uste cikmak icin oyle davraniyorlardir uste cikmaya ya da baska yonleriyle vurmaya calisiyorlardir
ya da guzelligin fazla olunca komplekse girip davranislari degisiyordur
ya da seksi fizigin varsa bu zaten bisiler yapmistir diyip on yargiyla geliyorlardir
Ben su an bir yabanciyim biraz konusup seni tanimaya durumu kavramaya ve de nerde sorun oldugunu nerde yanlis anlasildigini sana soylemeyi isterim
Sende ister misin?00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten samimi bir şekilde nedenini soruyorsan söyleyeyim. Niyetin trollse de ışık tutayım. Bir insanın hayatını ve kalite standartlarını kendi çevresi ve düzeni belirler. İşi, maddiyatı, fiziği sadece birer küçük ayrıntıdır. Kendini geliştirmiş, doğru şekilde doğru ortamda büyümüş ve eğitim görmüş, doğru insanları çevresinde barındıran çoğu insan hiç karşıma kaliteli insan çıkmıyor diye yakınıp ağlamaz. Elbet çıkar. Bir yerlerde yaptığın yanlışlar olduğunu ve duruşunun beklentilerini karşılayacak seviyede olmadığını sen daha iyi biliyorsun. Önce kendini. Sonra beklentilerini.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde zor doğru insanı bulmak öncelikle olduğu gibi gorunmeli insan bilinçli sorumluluk duygusu yüksek olmalı herkes evlendiğini karı Koca anne baba olduğunu sanar ama olamaz. Fizik ve dis görünüş o kadar önemli değil konum mevki makamda kişilik karakter önemli bence. herkes önce bir kendine baksın aradığı kişiye laik mi diye. iyi bir Esiniz olması dileğiyle iyi gunler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularım darmadağın gifi olsaydı ksde atacaktım. Üzülme be doğru zamanda yanlış insanlar ip atlıyor artık.
Hani bir şeyini kaybedersin ararsın bulamazsın ya bir gün başka bir şey ararken pat diye çıkar.
Öyle bir sürprizi beklemek lazım.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılçevredeki tanımaya çalıştığın insanların amaçlarının daha farklı olması bunda bir etkendir, odak noktası karşı taraftan faydalanma yolunu seçen biriyle zaten olmaz, öncelikle duygularına dokunabilmeli, ilişki insanı olmalı, beraber geçirdiğiniz zamandan keyif ve mutluluk duyabilmelisiniz, karakter kişilik olarak birbirinizi tamamlıyor musunuz önemli olan onlar.. seçimlerin de buna göre şekillenecektir.. zamanla her şey güzel olacaktir
10 Yorumla 24 yaşında meslek sahibi beyefendi ayrıca fiziği de iyi olan bi adamım ama yalnızım. Görüşmek isteyenlerin de aklı hep başka yerde farkli seyler düşünüyorlar. Tamam o da olur ama arada bir bağ olduktan sonra. Neden beni ben olduğum için seven bir kadına denk gelemedim.
012 Yorumla
Soran+1 yılneler düşünüyorlar mesela 😅
Soran+1 yılİnanmam ☺
Soran+1 yılevlenmeden olmaz diyen erkek var mı varsa neredelerrr?
Soran+1 yılEğer öyleyse ne güzel. Tamam sakin ol uzak dursunlar senden ☺
Soran+1 yılO kadar haklısın ki aşk geçti bizden artık 😅
- +1 yıl
Öyle de düşünme. bu benim düşüncem ama tabi karşıma eğlenip güleceğim insan çıkarsa düşüncelerim değişir çünkü kontrol edilesi bir şey değil insan sevilmek ister. Arama o seni bulur ya ilişkide çok iyiyimdir ama arkadaşlığımda çok iyidir o yüzden arkadaş olarak kalmak daha iyi herkesle suanlik ama aradığını inşallah bulursun ya da seni doğru insanlar bulur inşallah
Soran+1 yılGüzel düşüncelerin için çoook teşekkür ederim. Umarım sen de güzel insanlarla karşılaşırsın
+1 yılBen de 27 yaşındayım özelden yaz dertleşelim. Bende de ve yakın kız arkadaşlarımda da hep aynı sıkıntı var. Biraz tipi iyi olan erkekler pislik * oluyor. Vasat kız bulamayan ezikler de ilişki erkeği imajı çiziyor ama biz de sadaka veriyor diye beğenmediğimiz erkekle olmayız yani aptal şişko çirkin vs olan. Valla ben artık yaşım çok büyüdü diye o büyük aşk ve harika erkek kriterini geçen sene saldım ve cinsellik yaşadım. Cinsellik keyifli ve güzel ama sadece yaparken. Hani o kişiyi sevmiyor değer vermiyorsan emin ol diğer gün direk bi pişmanlık ve o kişiye karşı tiksinti ve öfke geliyor. Ben çok isterim ikisini de birlikte yaşayacağım aşık olduğum doğru erkeği ama dediğin gibi hepsinin tek derdi seks. Sevgili olmak evlenmek istiyor olsa bile tek derdi seks yani. Sadece ad koyuyor ama içi boş.
13 Yorumla- +1 yıl
Bi de bu devirde erkekle çok bencil çakal ve duygusuz. Gerçekten kadını sadece et parçası görüyor. Hani hızlıca seks yapmak istiyor. Bunun için hep bir ısrar ve tacizleri var. Asla bir şeylerin zamanla olmasını bekleyen duygusal beya romantik yapıları yok. Hem koz bulamıyoruz seks bulamıyoruz diyorlar hem de daha ilk günden kızı kaçırıyor abazalıkla çoğu. Çok saçma.
- +1 yıl
Cinsellik yasadikdan sonra, evlilik dahada zor olur 🤦♂️
+1 yılÜlkede kadın ve erkek arasındaki bağlar çok açıldı, erkek kadınlardan kadınların ön yargılarına kapılma tehdidine kapılmamak için uzak duruyor.
kadın erkeklerden, erkeklerin kötü olayları yüzünden uzak duruyor.
maalesef ki kötü insanlar 2 cinsiyetin birbirlerine yakınlaşmasına engel oldular.
şu an da 2 cinsiyette birbiriyle iletişim kurabilmek ve yakınlaşabilmek için aynı ortamda sürekli olma şartı taşıyor.
Aksi taktirde ön yargılar yüzünden asla bir araya gelemeyecekler.10 Yorumla
+1 yılPozitif düşün her zaman olumlu ama insan tanımak çok zor hergun yeni bir ahlak huy turuyor... Aynı senin gibiydim bende sonra bir sevgilim oldu bağladı alistirdi kendine sanki tüm dünyası benden ibaretmis gibi davranır bensiz yapamazdi bir zaman sonra sıkıldım bunaldım dedi bu çok koymuştu bu bana üstelik ailesiyle de tanışmıştım umutlanmistim.. sonra beni de begenmediler daha da kendi degerimi düşürdüğümu hatırlamıyorum heralde.. ilk defa niyeti kötü olmayan bir erkekle aşk yaşadığım için çok mutlu olmuştum anlatamam ama sonrasi malum işte.. hayırlısı de bırak hiç düşünme anın tadını çıkar..çok taktım bende hep olmuyo niye böyle ne eksik ya da ne varda olmuyor.. kendi hayatımı bitirdim bir hiç uğruna. . Senin olan zaten sana gelir.. ne seviyorsan onu yap🙏🏻❣️🌼👍🏻
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok doğru
Bence duruşun çok iyi ama tabi seninle aynı düşünceye sahip biri olduğunda yalnızlığın son bulur. Erkekler genelde ilk hareketi dürtüleri ile yapar buda genellikle dış görünüş ve cinsel istek ile olur. Daha doymuş daha tecrübeli biri bence seni anlayabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Doymuyorlar emin ol 60 yaşında biri bile hâlâ seks istiior
- +1 yıl
Doğru diyorsun ama bizim için çok zor
Öyle düşünmeyin, yani ciddi ilişki düşünen insanların çoğu ince eler sık dokur. Dolayısıyla bazen yolların kesişmesi zor olabiliyor. Hele bu zamanda düzgün ilişkiler bulmak hem zor devam ettirmek daha zor. Bu yaşa geldik hala bekarız. Gelişi güzel hayat yaşayabilir insan ama ileride hesabını vermeyeceğimiz şeylerden birwz uzak durmak lazım.
Nasibiniz varsa sizi elbet gelir bulur. Kriterlerinizi biraz daha değiştirin belkide böyle yapmak gerekiyordur10 Yorumlamaalesef günümüzde insanların unuttuğu ve karşı cins ile konuşurken sadece belden aşağı muhabbete erkenden ulaşma ve cinselliğe yönelme davranışı hem cinslerimi insanların gözünde düşürüyor. Aynısı karşı taraf içinde geçerli. İnsanların ilişkilerinin çok basit olduğu, ve seks güdümlü bu bağ çok zayıf. Asıl değerler olan sevgi saygı ve sadakattir. Bunuda yaşayarak öğrenir insan. Bende çok zorlandım sizin durumunuza yakın, ama üzülmüyorum demekki doğru ve hayırlı şık karsima daha çıkmamış diye...
10 Yorumla
+1 yılBu bence tamamen karşıma çıkan kişilerdeki şanssızlığınla ilgili bir durum. Senin düşüncene paralel olan kişilerle karşılaşmış olsaydın bu şekilde düşünmez bilakis mutluluğu bulmuş olurdun. Güzel kalpli bir hanımefendi olduğun aşikar, umarım aradığın mutluluğa ulaşabilirsin :)
00 YorumlaBende yakışıklıyım ama yalnızım niye diye sormak isterdim. Ama her zaman problemi kendimde arıyorum. Yani çok isyankar olmaya yönlenme derim. Enerjini güzel tut, gelir gelmez. Sonuç olarak sen yine de mutlu olmayı becer. Yatağa atacak adam da her halinden belli eder zaten.
00 Yorumla
+1 yılBen de senin durumundayım. Ben çok ince düşünüyorum. Tamamen uygun kişiyi arıyorum. Genelde insanlar bu aralar hep kısa ilişkiler peşinde. Bana da uygun değil. Biz büyük ihtimal yalnız ölürüz ya da sisteme boyun eğip öylesine bir ilişki kurarız. Sonumuz hayrolsun.
00 YorumlaTüketim toplumu olduk. Tüketimden kasıt sadece telefon tablet bilgisayar değil aksine insanlar da birbirlerini tüketmeye başladılar.
Para ile satın alınan şeyler bile insanlara haz ve tat vermedikçe bunlar ortaya çıktı ve hatta daha fazla da artacaktır 😃
Taş yerinde ağırdır derler..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kafaya takma, sen gibi çok var. Zamanla olur, seni sen olduğun için seveven, birlikte olan. Evlilik yaşı 30'u geçti, niyeti diğer türlü olanlarla takılakoy, ihtiyaç da gidermiş olursun. Belki zamanla seni sen olduğun için hale gelirler. Bir de ön yargılı olma belki niyeti öyle değil.
00 Yorumla
+1 yılNedenir bilemedim ama bi zamanlarin cok meshur bi sokak roportaji vardi trol amacli cekilmis elin adami kizi aldatiyo sinra erkekler boyle oluyor e ben evde t v izliyom benim ne sucum var
Biliyom genelleme yapmiykrsun ama oyle insanlar yuzunden karsina bizim gibiler cimincada busefer de sen kaale almıyorsun iste buyuzden bahtimiz kapali kime guvenebilecegimizi kestiremiyoruz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz de ne yazık ki ilişkiler menfaat çıkar ilişkisi olduğu için sevgi saygı gibi duygusal konular 2. Hatta 3. Planda yer alıyor adam akıllı karakter sahibi birine denk gelmek çok zor.
Cinsiyet ayrımı yapmaksızın bu devirde menfaati doğrultusunda ilerlediği için anlık hevesler üzerine kurulan aşklar yaşıyor açıkçası zor bu zamanda duygusal ilişki yaşayacak.00 Yorumla
+1 yılÇünkü hiç reddedilmemişler. Hanım hanımcık ahlaklı kız algıları yok. Görmemişler napsınlar. Sessiz kaldığında da rol yapıyor, renk vermiyor, kasıntı olursun. boş ver biraz kadere inanmak lazım. Demek ki seni gerçekten hakedecek kişi henüz karşına çıkmadı. Bundan sonra fulltime kaderciyim arkadaş 😂😂
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende odunum ama yalnızım niye?
diye soracam bu soruyu 😂
Şaka bir yana her şey vaktini bekler
Sizin içinde henüz vakit gelmemiş olabilir
Bence doğru insanı bulun İlla biri olmak zorunda değil Belkide siz detaycısınız ya da ince eleyip sık dokuyorsunuz
Nedenleri önce kendinizde sonra karşınıza çıkanlarda ararsanız bir sonuca varacağınızı düşünüyorum Saygılar Bol Şans00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Acaba şundan olabilir mi? Senin beğendiğin tiplerin içi boşsa? ya da sana görünümün dışında değer verenlerin tam olarak düşüncelerini ve davranışlarını değerlendirmiyorsan? Birde etrafında güzel ve kariyer sahibi arkadaşlarının yakışıklı, boylu poslu vatandaşları kapmışken sana değer veren ancak vasat görünebilecek biriyle olmak istemiyorsan? Kısacası şu soruyu devamlı görüyorum bunun sonucunun görünüm, varlık ve rekabet olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Allah sen ve senin gibi güzel düşünceler içinde bulunan kızlarımıza hayırlı eş nasip etsin inşallah...😊
20 YorumlaDoğru kişi vakti geldiğinde seni bulur. Ve iyi ki dersin. İyi ki saçma sapan insanlarla boşa zaman geçirmektense yalnızlık daha iyidir.
21 Yorumla
+1 yılSen bile kendini önce seksi yönünü ortaya çıkararak tanıtıyorsun. Başlığın taş gibiyim eee böyle piyasaya gidiyorsun taş gibilerini ön plana koyuyorsun. Bunu sakla geri plana çek giyiminde bile gizle bak ozaman bazı şeyler nasıl değişiyor
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaraktere düzgünlüğe efendiliğe değilde öyle hızlı olanlara ağzı laf yapanlara bir de tipe önem verdikçe kimse düzgün de sevmez değer de vermez. bizim de yalnızlığımız boşuna değil ama neler gördük neler kimse masum değilmiiş zamanla öğrendik. yani kimseyi yargılamam ama açık olan da kapalı olan da hepsinin derdi kız bile olsa artık egolarında tatminliklerinde bunu da yaz bir kenara soran. yalnızlığımız sebepsiz değil yani. ben anlatsam sen kendi cinsinden tiksinirsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoran niye eksiledin yorumu acıttı tabi gerçekler değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@ndjdndnddnsn neden sessizsin bildirim gelmesine rağmen
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin ben buna ulaşamam ezikliğinin kurbanı olmuşsun birde insanlar gozunde ideal olmak zor iştir fazla samimi olur basit haftası yer uzak durur egolu olursun alalade giyer kezban şık giyinir kokoş olursun bilgilisindir ukala konuşmazsın ezik olursun tavsiyen ne dersen siradan ol iki yolu var ya etrafında ki insanları gozle onlar gibi davran ya da çevreni değiştir hak senin seviyendeki insanlarla muhattap ol aksi taktirde senden farklı bi cevrede kalmak psikolojik olarakda dana zarar verir
00 Yorumla
+1 yılŞimdi arayacaksın arayacaksın tam s... böyle işi dediğin anda o gelip karşına çıkacak 😅 bu hep böyle olmuştur, ama o geldiğinde de artık ne yaparsın bilemem insanın hevesi kaçıyor bir süre sonra 🌸
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılÇağımızın sorunu bu. Herşeye aşk deyip temizlemeye çalışıyorlar
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Ay birebir aynı sorunu yaşıyorum. Evlenmek isteyen yok ama yatmak isteyen çok ki daha ilk görüşte. Arada binde bir evkenmek isteyen olursa da asla bana uygun kişiler değiller. Yaş geçiyo artık evlenmek istiyorum yalnızlıktan usandım yahu. 😒
14 Yorumla- +1 yıl
Vay sen ha
- +1 yıl
Hmm
+1 yılBende at gibi adamım ama aynı dertten muzdaribim diyebilirim. Hep cinsellik hep cinsellik. Hiç muhabbetimiz hoş olsun, gezelim eğlenelim yok. Sanırım biz içinde bulunduğumuz güzellik kriterini yanlış yaşıyoruz. Demiseksüellik bize yaramıyor.
10 Yorumlahep söylerim, niçin birilerinin sizi bulmasını bekliyorsunuz? siz bulun, siz atın o iki adımı en başta.
22 Yorumla
Soran+1 yılKafalar o kadar sığ ki... aa ne basit kız bak o adım attı pesimden koşuyor falan filan. Bunun kıymetini anlayacak bi adam bulmak cook zor
- +1 yıl
Bende 26 yaşında iş güç sahibi şekil yerinde hep adam gibi seviyorum cani yürekten kalbim yaralı olan ben oluyorum, yalnızlık bazen güzeldir yanlış insanlar ile olmaktansa, elbet bir gün çıkar adam gibi seven yar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. walla bebiş senin gibi cok var. cok pırlanta gibi erkek kız yalnız dünya yalnızlasıyor ki. cinsler birbirinden koptular. benimde durum farklı değil benzeriz senle. seni anlıyorum. bence sorun sende değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaya gibi olduğun zaman boy boy taliplerin sıraya geçecekler ve sen aralarından seçim yapacaksın, taş gibi olduğun için küçük ve hafif kalıyorsun, köklü ve büyük bir kaya gibi olduğunda bu soruna tümden son vermiş olacaksındır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Akıllar hep başka yerde
Bilinmiyor doğrusu nerede
Arasan da bulamazsın asla
Erkek gibi erkek yok ülkede30 YorumlaYanlış insanla birlikte olmaktansa yalnızlık daha güzel takma
81 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Dağ başında , gözlerden uzak bir taşsan, kimse seni kolay fark edemez.
Ama insanların kolay fark edeceği, kolay dokunup basabilecegi bir taş olsaydın, yalnız kalmazdın.110 Yorumla- +1 yıl
İlla ortadamı duralım durunca ortada oluyor ama haklısın
- +1 yıl
Başka neleri tercihe ederler merak ettim dinlemek isterim
- +1 yıl
@hayatımdakisorun pozitif eğlenceli muhabbetli rahat kadınlar öndedir
Illa süs püs yapmana gerek yok
Hatta süs püs yapma
Direk saydigim ozellikelr sende olsun
Erkekler pervane olur - +1 yıl
Güzel olman çok da önemli değil
- +1 yıl
Şişede bakıyorlar yinede ama haklısın pozitif enerjik olmalı
- +1 yıl
Süsede
- +1 yıl
- +1 yıl
@hayatımdakisorun ulaşılamaz olmayi süsü püsü bilmem
Ama şunu bilinki
Muhabbet ve rahat kız
Enerjik kız
Süslü pusluden 100 adım öndedir
Süsle pusle uğraşacağına
Muhabbet kabiliyetini geliştirsen
Hepsinden eyidir
Güzel olmak da bazen erkekler için zorlayıcı oluyor. İnsan "Bu hatun bana bakmaz" diyor. Şahsen ben bu yıla kadar böyle düşünerek geldim. Belki sohbetim muhabbetim iyidir ama "bu kız beni nedsin
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılişte sorun da orada senin kendini taş gibi sanman karşında ki erkeğinde kendisini çakı gibi sanması yani bir nevi egonun ve süper egonun üst seviyede olması biraz egonu ve süper egonu tatmin et sorunun kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki de fazla hanımefendisindir. Olamaz mı? Bir de görüşmek isteyenlerin aklı hep başka yerde demişsin. Bu çok anormal bir şey değil ya. Kimse kardeş olarak yaşamak için tanışmıyor. Gençler bu konuyu abartıyor.
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu olağan bir durum. Ben de seks düşünürüm ama tanıştığım ilk anda değil. Önce arada duygu, bağ olması gerekmez mi? His yani
Cevap sahibi+1 yılAslında his için biraz zamana ihtiyaç var. İlk çekim fiziksel olur bence.
Soran+1 yılYa sonrasında his oluşmazsa karşı taraf için. O zaman da biz üzüleceğiz
Cevap sahibi+1 yılBelki de sende oluşmaz. Bu işin garantisi olmaz. Hiç üzülmeyeceğim, hiç bir sorun yaşamayacağım bir ilişki istiyorum diyorsan bu hayal. Sağlıklı ilişki sorunları çöze çöze oluşur.
Soran+1 yılSağlıklı ilişki yaşamayı o kadar çok isterim ki her şeyiyle. Haklısınız galiba. Biraz akışına bırakmak kasmadan ilerlemek çok daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılEvet kasmayın. Mutluluk genellikle hiç beklemediğiniz yerde ve kişide olur.
Cevap sahibi+1 yılBiran ilişki danışmanı gibi hissettim ha. )))
Soran+1 yılİlişki danışmanı gibisin zaten. Her bir söylediğine katılıyorum. Çok iyi hissettirdi söylediklerin teşekkür ederim 😍
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılSen kendini kendin oldugun için sevdikten sonra gelecektir yazdıgın şeyden de anladığım kadarı ile kendini kendin oldugun için sevmediğin yorumunu çıkardım
10 Yorumla
+1 yılSen kendini sen olduğun için mi seviyorsun taş gibi gördüğün için mi?
Kendini sevmek için ne kattın kendine, ele avuca gelir ne yaptın, ne başardın?
Tip ya da kariyer.. görüş açımız bu kadar.00 Yorumla
+1 yılEğer soğuk mizaca sahip, muhabbeti sarmayan, her an tersleyecek, peşinde koşturacak bir izlenim veriyorsan kimse o topa girip seninle tanışmaya tenezzül etmez. Niye bile bile lades olsun ki?
00 YorumlaBunun tek nedeni seni kullanan erkekleri bulmussun dogru iliski icin senin sectigin sevdigin degil seni begenen seni seveni bulmalisin bir ömür mutlu olursun sadece deger vereni seni seveni bulmalisin
00 YorumlaBen de öyleyim boy pos desen güzellik desen var disarida beni gören bir daha bakıyor spor da yapıyorum mesela ama nedense bir şanssızlık söz konusu kısmetim yok aşkta ben direkt evlilik düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÇünkü türk erkekleri böyle. Hani maça çıkmadan gol atmanın derdindeler. Abazalar abi işte. Sapıklar. Yapacak bişey yok. Kaderiniz böyle. Bu ülkenin erkeğinden adam olmaz bence.
00 YorumlaArtık yeter ha
Bizim kızlar olarak örgütlenip buna fırsat vermememiz lazım artık, belirli kurallar olması lazım
Bizim saf duygularımız var ve biz çok değerliyiz06 Yorumla- +1 yıl
Çok degerlisiniz😂😂
- +1 yıl
@C4yourself evet bu erkeklerden daha değerliyiz
- +1 yıl
Nedenmis o?
- +1 yıl
@C4yourself kötü değiliz, gayet yeterli sebep.
- +1 yıl
Bunlar sizi degerli yapmiyor yanliz.
Bir erkekde iyi olabilir mesela. Resmen erkek dusmanligi his ediyorum. Bu dusuncelere sahip bir kisi ile hangi erkek evlenmek ister ki.
Taş gibi kız kime neye göre acaba görmek lazım Bende güzelliği bakarım ama karakteri iyi kaba konuşmayacak kız varsa o zaman sevgili veya evlilik olur Ben diğer erkekler gibi sapık değilim
00 YorumlaKS'nin koyduğu resim de malum.
Ablamız evde kalmış sjsjs
07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sadece sen degil her kiza bu niyetle yaklasiyorlar. Sen esnek olmalisin. Onlara istedigini verme ama kestiripte atma. Biraz seni tanimalarina izin ver. Senin durumjnda cok kiz var
00 Yorumla- Devamını Gör (236)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat