Sevgilim şehirdışına eğitime gitti ve bana senden istediğimi zaten alıyorum dedi?

Savcı bunlar. Rahatsız olduğumu bile bile alıntı yapıpta paylaşıyor ben paylaşsam büyük sıkıntı ama biz meslektaşız bunda ne var oluyor. 2 erkek 1 kız görsel. Geçen gün ifşaya girecektik ne istiyorsun dedim istediğimi alıyorum zaten ne isteyeyim dedi. Cinselliği kast ederek sonra ayrılmak istedim özürler diledi ağZımdan çıktı seni çok seviyorum vs. 1,5 gündür hiç aramadı, yazıp haber veriyor 2-3 saatte bir o da sorun çıkarmayayim diye. E sevgilisi olduğunu da kimse bilmiyor. Maddi manevi destek oluyorum avukatım bende, baskın erkek karakter ama nedense maddiyata eşitiz hatta kimde varsa o ısmarlar genelde ben :) ufak şeyler ama önümüzdeki yaz evlilik düşünüyoruz ailenin durumu iyi bize daire alsınlar diyor. Arabamı eski bulup dalga geçiyor acaba fakir misiniz yoksa neden değişmeyesin? İşte ıphone 11 var fakirmişim 13 almamışım. Kendim yapan biriyim her şeyi ailemden tek kuruş almadım araba içinde 6 senedir de. Yoruluyorum. O yoksul bir aileden gelmiş ondan mı bilemiyorum nedir bu yaşadığım? Ben mi abartıyorum
Sevgilim şehirdışına eğitime gitti ve bana senden istediğimi zaten alıyorum dedi?