Eşim hala eski sevgilisine yazıyor?

Eşimle evleneli 2 yıl oldu ben 28 yaşındayım eşimle aynı yaştayız 3 yıl once universiteden tanıştık okul bitince evlendik eşimin bu eski sevgilisini az çok biliyordum kız 24 yaşında eşimin yaşadığı şehirde yaşıyor yani yaşadığımız eşim için buraya taşındım kız şu an üniversite okuyor burada değil tahminimce.
21 yaşında tanışmış eşim o kızla anlatmıştı bi ara çocukluk diye 2 3 sene hep ayrıl barış araya baya bi zaman girerek saçma bi şekilde sürmüş ilişkileri
Bir gün telefonunda yakaladım kıza mesaj attığını kıza bir suru mesaj atmış seni özledim vs kız bazılarına cevap vermemiş bazılarında "halasaçma sapan nasıl konuşabiliyorsun" "evlisin hala nasıl yazabiliyosun" falan demiş yani eşime daha söylemedim nabıcam bilmiyorum nasıl bi tavır sergilemeliyim annemle babamda onu çok sever kafam çok karışık
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim hep dalgag eçerdi birlikte gülerdik kız hep bununla evlenmek istemiş ciddi düşünmüş benim eşimde hep çok çapkın bi insanmış universitede de oyleydi hep barlarda clublerde orada burada kıza o kadar ciddi bakamadım hiç bi zaman derdi
Eşim hala eski sevgilisine yazıyor?