+1 yıl0 asır 0 yıl 0 ay 0 hafta 0 gün 0 saat 0 dakika 0 saniye... Çünkü bazı işletmeleri şirketleri bile sanalda görüp adresine gidip buluşalı yıllar oldu artık. Kişilerden de gerçek kişi olduğunu ispatlayabiliyorsa neden olmasın, yüz yüze görüşmek daha akıcı zaten, ben şu ekran klavyesine alışana kadar aylar geçer 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle 3 saatten fazla gerekli. Bir defasında bir platformdan tanıştığım hatunla 3 saat sohbet edip kahve içmek için anlaşıp dışarıya çıktık. Buluştuğumuz andan itibaren konuşamamanın ne kadar zor olduğunu farkedip devamında karşılıklı uyumsuzluğu gördük. Çünkü hanımefendi buluştuktan 10 dakika sonra evlilik üzerine konuşmaya başlamıştı. Neyse 2 saat dayandık ve sonunda ayrıldık. 2 saat çok uzun bir zaman dilimiymiş..
10 Yorumla
Benim için zaman önemsiz
O ister ise ve bende istersem direk yüz yüze buluşurum
Tabii araya güven giriyor güvenemediğin, tanımadığın insanla niye direk buluşasın.
Ama görüntülü bile arayan yok
Teyit için görüntülü arama önemli sonra ne çıkacağını bilemiyorsun görüntülü aramaya niye bu kadar karşılar00 Yorumla
+1 yılKarşımda ki robot olmadığından
Ne kadar erken o kadar iyi olur
Yoksa güzel anılar sanal olur
Gerçek bir ani olmali
Göz göze bakmalı insan
Ama buradakiler haklı olarak paranoyaklar
O kadar çok abaza var ki kız olsam bende aynısını yapardım heralde00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yılMesafe ne duruma göre değişir. Benim durum karışık olduğu için bir sene bekleyeceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternet üzerinden kimseyle tanışmam, sevgili olmam. İnternet üzerinden sevgili yapanlar net özgüveni olmayan insanlardır. Çevremde o kadar kız varken tutup Türkiye'nin bir ucunda ki birine sevgilim diyemem. O orada ne yapıyor, ne işler döneri yor bilemem. Bu sebeple ne sevgili olurum, ne buluşurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk fırsatta görüşürüm bekar olsam. Sanal alem anlamam ben. Belki görünce içim almayacak... Boşa zaman kaybı sanal dünya. Ne varsa reelde var. Kokusu, mimikleri, bakışı... Sanalda var mı yaa?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok da çirkin olunca sanala kalıyorsun işte
- +1 yıl
Ah be canım.. Herkesin bir kısmeti vardır muhakkak. Güzel bak, gülümse..
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Genelde hemen görüşenler oluyor ama ben sanalda tanıdığım insanla hemen buluşmak istemem. Çünkü sanaldaki haliyle realdeki hali bir tutmayabilir. Tartmak isterim. 2-3 ay kadar falan en fazla. Diğer türlü samimiyetsiz geliyor bana.
00 Yorumla1 haftada buluştuğum da oldu.
3 sene konuşup görüşmediğim de oldu...
Bu süreyi kalbim belirliyor
Aklım değil...
Kalbim ısındı ise eğer...
3. gün bile buluşabilirim...
Ama aynı şehirde olmalıyım ARTIK...00 Yorumlaİlk 2 haftada.
Ömür, uykuyu çıktıktan sonra 30 sene lan zaten.
Ne vakit kaybedeceksin, iş güç şu bu derken 10 sene ömrün kalmıyor, vakit kaybetmek yersiz.03 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır gelemedi
Soran+1 yılÇok Dedim artık yol vericem gitsin
Süre koyanlari anlamıyorum ben tanıştım iyi anlaştık 3 gün sonra buluştuk gayet de güzel geçti ne kadar zaman vereceğini kendin anlaman lazim his olarak bu 3 gün de olur 3 ay da
08 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır yüzyüze görüşmeye neden gelmez bi insan
Soran+1 yılArtık böyle düşünmeye başladım bende
Soran+1 yılNe istediği belli olmayan insanlardan çok sıkıldım
Soran+1 yılSanki yüzlerinde yazıyo
Vallah kankamla iki senedir konuşuyoruz ama hala nasip olmadı 😂 haziranda artık nasip olursa @perlamare 16 dk uzağımdasın ama yine olmadı😂😂😂😂
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven meselesi. Ben biriyle tanıştım konuştuğun gün bana öyle bi güven verdi ki 2 geçti hala konuşuyoruz. Reelde bi başkasıyla tanışsam 2 ay da geçse güven alamıyorsam alamıyorum bunun sanalı reeli yok sadece güven.
20 YorumlaBen sanalda tanışsam, en az 2 hafta sohbet etmek isterim. Sonra da ilk buluşmamda ev otel araba felan hayatta gitmem. Kendi imkanınla git bir cafeye otur. Gelsin. Sonrası yavaş yavaş gelir
00 Yorumla
+1 yılEnerjisine bağlı hemende olur yıllar sonrada olur ondan bana. Yansıyan enerjiye göre karar veirrim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz 2 gün sonra görüştük sonuç olarak karşındaki insanın oturmasini konuşmasını görmen ona göre de biseyleri devam ettirmek gerekir bizde böyle düşündük buluştuk şimdi her gün görüşüyoruz
20 Yorumla
+1 yılBence sanaldan sevgili olunmamali yüz yüze görüşülerek ilerletilmeli neden dersen sanaldan sevgili oldun ama birebir tam tanımıyorsun ne yapacaksın ne edeceksin çok bilemezsin.
00 Yorumla3 ay sonra görüşmüştük buradandı o da fb olduk sonrasında ayrı şehirlerde idik her ay gide gele Karabük avucumun içi gibi olmuştu
00 Yorumla
+1 yılSevgili muhabbeti yapmanız saçma. Sevgili muhabbeti öncesi görüşmeniz gerekir. Sanal muhabbet boş muhabbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYakın ise hemen.
İnsan yazarak sadece yüzde 7 oranında tanır. Karşılıklı konuşarak ise yüzde 64...
Kısaca yüzde 36 lik risk hep var...00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Ortam kötü evet ama insanlara da cani muamelesi yapmaya gerek yok kalabalık bir yerde ilk görüşme yapılabilir
00 YorumlaErkek yakışıklı ve zenginse ertesi gün buluşuyorlar değilse kadının amacı da evlenmekse en erken bir ay 🙂
08 Yorumla- +1 yıl
erkekleri anlatma
- +1 yıl
erkeklerde seksi olup olmamasına bakıyor
- +1 yıl
istediği kadar iyi olsun önce çekici olmalı yoksa istek artmaz boşuna kafandan uydurma o yüzden
- +1 yıl
sende kafandan uyduruyorsun sanki bütün kadınları tanıyor gibi herkes annen değil
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin an görüşebilirsin. Ha sanal, ha gerçek. Kinse kimseyi yemiyor bu devirde. Zaten niyeti boxuk olanı çok çabuk çözüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılİlk bulismada gunlerce seks yaptik bu siteden biriyle😅
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu öyle bişey değil bi kaldırın aklınızı yukarı
Bence çok bağlanmadan 1 hafta içinde olmalı. Bir şey hissedip buluşmada hayal kırıklığına uğramak vakit kaybı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılGüven çekim şartlar. Olacağı varsa 1 hafta da görüşülür olmuyorsa 2 yılda faydasız.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani aynı şehirde isem çok beklemem
Sonuçta güvenli bir yer secersin
Konuşmadan rengini belli eder00 Yorumla Yaaağniii söz konusu olayın içinde ben varsam öbür dünyada görüşürüz ancaa🤔🤭
00 Yorumla
+1 yılFazla uzatmadan en iyisi bence, biraz samimi geldiyse, guven verdiyse görüşülmeli
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. yani aynı sehirdeysem cok uzatmam oturup bi yerde görüşmek isterim
00 Yorumla
+1 yılBazen üç ay , bazen üç gün , karşı tarafın size güven vermesiyle alakalı
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllık Bi sanal arkadaşım olmuştu ama görüşmedik görüşemeden yollarımızı ayırdık.
00 Yorumla
+1 yılRahat üç ay konuşmak gerekir ondan sonra yüz yüze görüşerek karar vermek gerekir
00 YorumlaSelamlar,
Karşımdaki kişiye bağlı 2 hafta sonra da olur; yakınsak hemen de olabilir.00 Yorumlaıkı taraf ıcınde guven onemlı saglandıysa gorulebılır bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılvalla 1 haftadan fazla süren muhabbet bana göre zaman kaybı.
00 Yorumla
+1 yılGüven önemli sana o rahatlığı verirse hemen görüş vermiyorsa zor bekle biraz
00 YorumlaYani en kısa zamanda görüşelmesi tanışılması gerekir bence ciddi bi ortam varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 veya 3 ay bence o zamana kadar bir yanlışları varsa açık verirler hem
00 Yorumla
+1 yılBu daha çok uyum güvene bağlı bir şey zaman sadece bahane gibi.
00 Yorumla
+1 yılZamana gerek yok. hemen gorusmekte sorun yok. eskiden teknolojimi vardı. eskiden internet mi vardı
00 Yorumla
+1 yıliçinden ne zaman buluşmak geliyorsa gereklilik odur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum. Ben kısa süre sonra görüşmüştüm 1-2 ay sonra.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde kimseye güvenme derim üzülmeden anla derim üzülen arkadaşlarım var halen
00 YorumlaKafalar uyarsa karşı tarafta kabul ederse bir kaç güne buluşma teklif ederim
00 Yorumla
+1 yılO hazirsa bulusurum. Sorun yok benim icin. Bulusmalar genede oyelde olacagi icin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmuşsun belli ama duygusal boşluktan olmuşsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay olmadan Sevgili muhabbeti yapıyorsunuz, yapmayın. Üzülürsünüz sonra
010 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay oldu
- +1 yıl
Olsun görüşmeden tanımadan yapmayın
Soran+1 yılGüvenmiyorum ve sıkıldım zaten
- +1 yıl
Yani yanlış isler siz daha iyi bilirsiniz de ask sevgi başka bir şey
Soran+1 yılAşka inanacak yaşı geçtim birazcık ilgim vardı konuştuk ama güvenimi eksiye düşürdü artık
- +1 yıl
Cinsellik muhabbeti açmıştır😀 acele ediyorlar
Soran+1 yılNe alaka yav ne alaka
- +1 yıl
Yormuş seni diyorumm
Soran+1 yılO tarz bi konuşmanın yanından bile geçemez
- +1 yıl
Artık hayırlısı vermişsin kararini
+1 yılBu zamanla ölçülecek bisey degil karşındakini tanıman güvenmen biraz da hislerini katarak karara vereceğin bisey yoksa karşındaki kotu düşünceli ve ya saygısız biri ise 3 sene sonra buluşsan da boş yanı
04 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay oldu ama canlı görüşmeye gelmedi hâlâ
- +1 yıl
Görüşmemişlerse görüşürdü bence uzun zaman olmuş
Soran+1 yılSakladığı bir şeyler var gibi geliyor.
- +1 yıl
Sevgili bile olsa şaşırmam
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim için çok gerekli değil 1 hafta içinde şartlar dahilinde görüşürüm. Karşı taraf dengesiz ve işgüzarsa 10 sene geçse görüşemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili muhabbeti yapmadım. güvene bağlı ama zaman uzadıkça görüşmeme ihtimali artıyor. kısa sürede karar vermek görüşmede daha etkili diye biliyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. ben yıllar yılı beklerım güven problemimi ancak böyle aşarım ((:
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze görüşmek için 7 ay bekler misin
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı ülkede isek görüşürüz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu arandaki iletişim ile de alakalı ama 2 3 hafta konuş buluş
10 Yorumla
+1 yılbirkaç saat yeterli..
çünkü reele geçmediği sürece bir özelliği yok..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 yıllık dostum var sanaldan tanıştık yoluna canım feda olsun 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapacaktık orspu çocuğu vazgecti beni yarı yolda bıraktı
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman değil, münasebet, ciddiyet gerekli.
Eğer ki ciddiysek zamanla olur, bunu kimse kestiremez.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz yüze götüşebilmek için zamandamı gerekiyormuş. Bilmiyordum.😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu size kalmış ister. aksama ister 1 aya görüşün güven meselesi
00 Yorumla
+1 yılSanaldan tanıştığım birine ne kadar güvenliğine bağlı
12 Yorumla- +1 yıl
Ama kimseyle buluşulmaz sanaldan gerçek olmayan değişik insanlarla dolu
Soran+1 yıl7 aydır yüzyüze görüşmeye gelmedi daha güvenmek şurda dursun
+1 yılImm bende 1 Ay yeterli bir süre aranızdaki güveni sağlamanız lazım onca ama fazla uzun sürerse heycani kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBen 8-9 ay sonra görüşmüştüm ama 8-9 ayda eğer farklı bir izlenim almış olsaydım görüşmezdim çokkk dikkat etmek lazım
00 Yorumla
+1 yılbence görüşmek için acele edilmeli, bir an önce yüzyüze görüşülmeli ki daha iyi tanıyabilin. diğer türlü sanaldan ne kadar tanıyabilirsin ki?
03 Yorumla- +1 yıl
Masum bir düşünce tarzı.
- +1 yıl
@knksorumolacaktı gerçektende dediği gibi herkes sanalda dürüstlük abidesi
- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih