bir ile tanıstım daha iki gün oldu ama yüzyüze görüşelim diyo aslında haklı mesajlaşma ile tanışmak saçma ama direkt de buluşmak garip geliyor. en erken 2 hafta bence ideal

bir ile tanıstım daha iki gün oldu ama yüzyüze görüşelim diyo aslında haklı mesajlaşma ile tanışmak saçma ama direkt de buluşmak garip geliyor. en erken 2 hafta bence ideal

Bence yüz yüze görüşmeden tanışmak zor. Mesajla ya da telefonda konuşarak karşındaki insanı tam olarak anlayamazsın. Ama hiç tanımadığın biriyle yüz yüze görüşeceksen bunu kalabalık bir yerde yapmanı öneririm. İnsanlara güven olmuyor. Bir kafede oturup birkaç saat sohbet ettikten sonra zaten bir ilgin olup olmadığını anlarsın ve ona göre devam edersin.
Yazışarak kimse birbirini tanıyamaz yüz yüze olması her zaman iyidir hal ve hareketlerini davranışlarını ölçebilirsin sanalda seni kandırması daha kolay
ama hemen buluşmayı kabul edersem de hemen de tavladım havasına girer mi ki
Yani evine veya sessiz bir yere davet etmiyorsa sende az çok elektrik aldıysan bence bulusabilirsin yüzyüze insan daha çok birbiri ile ilgili fikir sahibi oluyor
kahve içmeye bi yere gidicez ama sonraki buluşmaları da hep kafasında ayarlamıs nereye gidiceğimizi fln😵💫
Yani yüzyüze konuşunca tanışınca insan birbiri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyor eğer cekincen varsa üstüne basarak sadece tanışmak için buluştuğunu belirt ve fazla zamanın olmadığını sadece bir kahve içmeye gelebilirim de o arada onu tanımaya calis olursa sonraki buluşmalar gelir olmazsa zaten uzatmaya gerek olmaz
Cevap
5Cevap
Ben yazisarak ya da telefonda konuşularak kişilerin birbirini taniyabilecegine inanmıyorum.
Fazla zaman kaybetmeden yüz yüze görüşülmesi gerektiği kanısındayım.
Eğer ilginiz yoksa ne kendinizi , nede karşınızdakini yormuş olursunuz.
Senin tercihi secimin karsidakinin sana verdigi guven duygusuyla alaklidir.
güven verdi ama yine de tedbirli olmaya çalışıyorum 😔
Bana sorarsan hayatta denemek gerekir. Olanak uydugubsenin jstediklerin oldugubsurece...
netten tanıştın herhalde? eğer öyleyse yeterli güven ve samimiyet ne zaman oluşursa o zaman
Görüşmeyi uzattıkça suyu çıkıyor. Ben 2 gün sonrasında bir daha görüşmeyiz diyerekten buluşmuştum
Mümkünse fazla mesajla uzatmamak en iyisi
Güven oluştuktan sonra
Süresi yok güven veriyorsa buluşurum
İyice tanımak lazım acele etmemeli
İçime sinmesi lazım…
Hemen
Çok çok erken hayır
1 ay falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?