Acaba ne kadar ciddi düşünüyor? Özellikle erkeklerin cevaplarını merak ediyorum, yardımcı olur musunuz?

Görüştüğüm kişi askeri personeli, daha tanışma aşamasındayız fakat birbirimize yakın olduk (telden (aramızda mesafeler var)) bende ona bunu doğru bulmadığımı dile getirdim açıklamamı da şu şekilde yaptım... Dedim ki... "öpüşüyoruz ediyoruz dedim fakat ne olduğumuz belli değil fazla ileri gittik bence" bana hak verdi diğer yandan da akışına bırakalım dedi. Ciddi değilsen burada kapatalım dedim. Düşündü düşündü, geleceğimize dair konuştuk falan, ben askerim dedi bunu kabullenirmisin dedi. Evet dedim fakat ciddi düşünürsek dedim babamın kesin almanyaya gelmeni ister bir iki sene burada yaşamamızı isteyeceğini söyledim. Bayağı düşündükten sonra bana oralarda iş bulurmuyum dedi... O da tamam. Yine düşündü ve o sıra yaklaşsana az kameraya dedi öpücem dedi. Öptü ve benli bir geleceği istediğini söyledi.. Konuyu bu arada cinselliğe bağlamayı da seviyor gibi...
Acaba ne kadar ciddi düşünüyor? Özellikle erkeklerin cevaplarını merak ediyorum, yardımcı olur musunuz?