Kızlar, uzun zamandır tanıdığı bir insanla bir süre bağınız koptuktan sonra ona neden birbirimizi artık tanımıyoruz değiştik der?

Sevdiğim bir kız var , onla bir nedenden dolayı konuşmayı kestik yaklaşık 8 sene önce ama 6 sene öncesine kadar bir bağımız vardı (birbirimizi görebiliyorduk) aradan geçen bu 6 senede birbirimizi sadece sosyal medyada gördük dahası yok , bu kız ile geçen sene yolda karşılaştık , orada kısa bir konuşma geçti , orada gayet samimi neşeli bir şekilde benimle konuşmuştu. Ben geçen seneden beri bu kıza hislerimi söylemek istiyordum. 4,5 ay önce söyledim hislerimi bana birbirimizi tanımadığımızı söyledi. Bende ona '' insan büyür değişir (hayattan ders çıkartır) ama karakteri (içindeki çocuk ) aynıdır kolay değişmez bence '' dedim. ''Birbirimizi tanımadığımızı söylüyorsun , tanımak istiyorum diyorum ben o zaman , senin düşüncen ne bilmiyorum , her türlü kararına saygı duyarım ''dedim Yanıtı ''birbirimiz ile ilgili hiçbir şey bilmiyorken böyle yazman garip olan , hayatımda biri var o yüzden konuyu kapatmamız daha iyi olacak'' dedi
Kızlar, uzun zamandır tanıdığı bir insanla bir süre bağınız koptuktan sonra ona neden birbirimizi artık tanımıyoruz değiştik der?