- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki yanlış yapıyorsunuz yani bunun doğru bir tarafı yok. O yüzden bence yapmanız gereken şey, artık bu saatten sonra bu kişi ve kişilerle tamamen irtibatınızı kesip aklınızdan çıkarmanız olacak. Artık önünüze bakın ve geçmişe takılı kalmayın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Valla bence doğru yapıyorsun çünkü ortada vaktiyle sana yapılmış bir yanlış var. Bende bunları yaşasam benimde elime fırsat geçse bende yapardım. Evli biriyle birlikte olmayı asla tasvip etmem en ağır hakaretleri de ederim ama bu başka bir durum. Senin amacın adamı sevdiğinden benim olsun değil ki vaktiyle o karısı seninleyken aldatmış metreslik yapmış az bile. Yaşattığını yaşasın kah*pe.
06 Yorumla- +1 yıl
Belki kadının haberi yoktu. Nasıl da tek taraflı bakıyorsunuz. Bu tarz insanlara bile destek verebiliyorsanız daha da bir şey denmez vallahi yuh artık.
Soran+1 yıl🙏❤️
- +1 yıl
@YunininTutisi Sen belkilerle oyalan tatlım ben gerçekçiyim.
Soran+1 yıl@YunininTutisi haberi olmasa intikam neden almaya çalışım Allah aşkına benimle sevgili olduğunu bildiği halde sevgilimle konuştu ozamanda benim suçum yoktu
- +1 yıl
Valla sana bu tepki gösterenler başına böyle kötü bir olay geldiğinde oturup ağlayan zavallılar bana göre. Zeki olan intikamını alır rahatlar. Bence mesajlaşmanın da ötesine geç açık açık aldatmasını sağla -birlikte ol demiyorum burada tabi o sana kalmış- gaza getirirsin mesela bir arkadaşını ayarlarsın dışarda bir yerde samimi dururken elini tutarken vs arkadaşına uzaktan fotoğraflarınızı çektirirsin. Karısını sosyal medyadan rahatça bulup boy boy ona atarsın benimle birlikte vs diye. Ben intikamcı biri olarak kötü gözükebilirim bahsettiğim zavallılar tarafından ama böyle insana çok iyi geliyor. Vaktiyle beni aldatan birini bende aynı yolla aldatmıştım hiç ne ağladım ne zırladım ne üzüldüm. :D Hatta öyle kudurmuştu ki oysa onun yaptığının birebir aynısı olmasına rağmen hala yıllar da geçse geriye dönüp baktığımda o olay her aklıma geldiğinde ağlayanlar gibi aldatıldım tribine girmek yerine hep mutlu olurum gülerim yani. :D
- +1 yıl
Ayrıca bak Allah seni kurtarmış valla o adamdan öyle düşün. Bir aldatan bir daha yapıyor mutlaka. O şimdiki karısı, seninle sevgiliyken bile bile aldattığını görmesine rağmen ena*yi beni aldatmaz diye düşünmüş. Adamın karakteri bozuk baştan seni aldatan onu da aldatıyor, yarın bir gün başkası olsa onu da aldatacak. Bu beyin*sizler kendilerini öyle eşsiz görüyorlar ki sorun sevgilisinde yoksa adam da bir şey yok beni aldatmaz egosuna giriyor.
Kesinlikle yanlış yapıyorsun. Karşındaki kişiden intikam almak amaçlı olsa dahi bu iğrenç seviyeye düşmemelisin. Asil kadınlar asla böyle küçük hesapların peşinde koşmazlar. Bence daha fazla kendini küçük düşürmeden bu saçma ve gereksiz ilişkiyi bitir. Kendine yepyeni temiz bir sayfa aç.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyesizlerin seviyesine iniyorsun, sence yanlış değil mi?
Ne güzel işte birbirlerini bulmuşlar bırak ne halleri varsa görsünler.
Sen olmasan da aynı şeyler yaşanacak merak etme, o herifte, o kapasite var.03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede çok haklisin bu saatten sonra ne halleri varsa görsünler
- +1 yıl
Aferin.
Tebrik ederim, umduğumdan olgun bir kadın çıktın.
Böyle tepkiler alınca burada görüş yazmanın zevkini alıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliye tekrardan şans vermek gel beni üz demekle aynı şey
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
İntikam almak için sevmediğin biri ile konuşmak doğru değil.
Kimseye değil kendine kötülük yapıyorsun
Kendine olan saygıni kaybeder zamanla daha farklı etkilenir işin içinden çıkılmaz bir hal alır
Yapma yapma yanlış düşüncedesin
Kadin kadının düşmanidir senin ondan ne farkın var. Ayrıca kadın değil sevgilin eski sevgilin hatali ve aynı hatada ısrarcı00 Yorumla Senin hiç gururun yokmu seni aldatan adamla hala konuşuyorsun? Seni evlenecek kadın olarak görmemiş sana geri dönmüş. Tek amacı seninle cinsellik yaşamak başla bir şey degil sana çakar sadece ilişkiniz FB den ileri gitmicek emin ol. Bence iletişimi kes kendini böyle şerefsiz için kullandırtma. Sevgiliyken cinsellik yaşamışmıydınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadı cinsellik bana da defalarca evlenelim dedi ben sürekli hala erken olduğunu diyordum ondan sonrada aldattı ztn
- Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılBence ne yaşanmış olursa olsun senin açından zor bir durumdur aldatılmak ama yanlış olduğunu düşünüyorum ben böyle bir durumda hiç muhatap bile olmazdım sanırım zaten bir kere benden gitmiş daha ne diye konuşayım ki o insanla Allah onu bensiz benide onsuz mutlu mesut inşallah der geçerdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIntikam gereksiz evren ya da yüce yaratıcıya has bişey sen dürtülerinle hareket etmişsin belki özledin belki merak intikam adı altında kendini kandırıyorsun aşık olan biri intikam derdine düşer unutamayan büyüden yol yakınken haketmeyenlerden intikam bile alınmaz alcaksan yok saymaktır
00 Yorumla Biri bir hata yaptı diye sende mi yapacaksın? boş ver! Dön ve hayatını yaşa.
En basitinden şöyle düşün evli olsaydın yine aldatılabilirdin. Şükür ki öyle bir şey olmamış. Sen güzel güzel yaşamına devam et bugün yaprakların döküldüğü gün ise yarın çiçeklenip meyve vereceği gündür.00 Yorumla
+1 yılBence sorulması gereken soru şu:
Diyelim ki intikam aldın kendini daha iyi mi hissedeceksin yoksa sana değer vermeyen birine tekrardan vaktini harcadığın için üzülecek misin?
Hataları tekrarlamak yerine hatalardan ders çıkarılması gerektiğini düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılAynı duruma bende düştüm aldatıldım evlendi. Defalarca da aradı beni arama evli adamsın dedım. Neden inadına öyle bir şey yapıyorsun ki. Ben hep nasibinde o kız varmış demek ki onunla evlendi diyorum çünkü bende senelerimi vermiştim ona yaptığın çok yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O kadının kocasının seni zamanında aldattığından haberi yoksa yanlış yapıyorsun çünkü bu durum yanlızca o kadına zarar verir adam için bir şey değiştirmez çünkü alışkın belli ki. Hem kendini bu kadar küçültmemelisin bence. İntikam için bile olsa kendine yakışmayacak bir şeyi yapma daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bisey diyemem ama sende takıntı olmuş bence bu çocuk... bekar olsaydı neyse konuşta ama evli olduğu için sıkıntı bence ama yine de bekar olsaydı dahi seni üzmüşse hiç kendini yıpratma böyle bir insan için değmiyor insan kendine zarar veriyor sen yazmissan kedin takıntı ya da aşk o yazmışsa kullanma derdinde kesin böyle şerefsizler mutlu olmasın ya üzüp kırıp boş ver gidiyorsa
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bisey diyim mi bi erkek seviyorsa sevdiği kadın için her şeyi yapar ama onunla evlenmişse onu secmistir sen kendi gururunu düşürme asla yoluna bak
Soran+1 yılBen yazmadım istemiyorumda kendi 6 ay sonra yazdı amacının kullanma olduğunu da sanmıyorum bir msjina bakar boşanmam diyor büyük ihtimal araları iyi değil zaten
Cevap sahibi+1 yılYa boş ver et kızım ne uğraşıyorsun hayatına bak senden kıymetlimi mk
Cevap sahibi+1 yılBal gibi de kullanıyor amacı başka bu itlerin tam bir o. c lari bunlar bence
Cevap sahibi+1 yılAktırsn gitsin sanane ne yaparsa yapsn başkasına dokunmuş senin olsun isterdin ama iş işten geçmiş
Cevap sahibi+1 yılEğer bekar olsaydı konuşurdunuz sana bisey diyim mi bu hayatta kendine değer ver değmiyor böyle insanlar için ne diye yazmış acaba acı cekiyosan kalbine göm derim sana:)
Soran+1 yılAcı cekmiyordum unutmuştum hatta konuştuğum bile vardı evli olduğu halde ortalığı karıştırıp ilk o benim aramı bozdu
Sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapmamalı insan.
00 Yorumla
+1 yılNe anlamı var? Sana gelse karısını bıraksa ne olacak? Geçmiş değişecek mi? Sırf intikam için konuşuyordum ama sen buna da degmezsin falan gibi afilli bir şeyler yaz bırak kardeşim. O aşağılık biri diye sen de öyle olma bak hayatına
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Hayat kader seni sınamış nefsine yenik düşecek misin diye geri getirmiş kader onu sana geri nefsime yenik düşme onların yaptığını sen onlara yapma yapma ki bir farkin olsun onlardan , içinde zaten en ufak sevgi de kalmamış ne harcıyosun zamanımı karakteri 5 para etmez birine
21 Yorumla- +1 yıl
👍🏼👍🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ederim kendini bu derece küçük düşürdüğün için. İnsanın da onuru gururu olmalı. Tabi herkeste bulunmuyor.
25 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Adam gitmiş evlenmiş, olan olmuş biten bitmiş. Ortada bir evlilik var. Sen adamla konuşarak metres sıfatına bürünüyorsun. Bu sadece senin kaliteni düşürür. Başka hiçbir işe yaramaz. Ha bu arada gerçekten adamı istesen dahi onu bırakıp sana gelmez, seni sadece kullanmaya çalışıyor. Başka bir amaç yok ortada. Ben yerinde olsam öyle birine cevap vermeyi bırak yazar yazmaz engeller geçerdim. Neyse ya ne haliniz varsa görün.
Soran+1 yılBen onu istemiyorum o 6 ay sonra benim karşıma çıktı ne olursa olsun hala seni seviyorum affet beni boşanıp seninle evlenelim diyen o ben git desem bile gidecek bi tip değil
- +1 yıl
Bence senin aklın hala adamda. Engellemek bu kadar zor değildir herhalde. Neyse kendini kandırmaya devam.
Soran+1 yılAklım o kişide olsa ayırtmam bir msjima bakar emin olabilirsin ama isim olmaz karısı kendini kandırmaya devam etsin şu an yaşattığıni yaşıyor ☺️
Karısının suçu yoksa da adam sanki hak etmiş yapmak istediğinizi gibi. Yani nasıl bir adamla evlendiğini bilse iyi olurdu aslında.
Ne bileyim. Aldatan adam öyle rahat etmemeli biryerinden çıkmalı bu dünyada. Ben size hak veriyorum açıkçası.00 Yorumla
+1 yılCok büyük yanlıs, intikam alıcaksan bu dünyada böylesi olmaz, zaten senin yaptıgın yanlısın bedeli bir sekilde cıkacak , onun yaptıgı yanlıs ta ha bu dünya ya da diger dünyada cıkacak elinde sonunda yapmayın ahhh almayın insanların.
00 Yorumla
+1 yılAklın başına geldiğinde pişman olacağın şeyleri yapma.Üzülmek istemiyorsan, acı çekmek istemiyorsan , hatta kullanılmak , yedek parça olmak istemiyorsan bu işten vazgeçmelisin.
12 Yorumla- +1 yıl
@Paulasso Senin gibi
+1 yılAslında kendini ezip duruyorsun. Rezil rüsva bir hâl bu. Seni zaten çok değersiz bir kefeye koymuş adam. Buna devam ediyor. Sen de izin veriyorsun. Onurlu biri bunu yapmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
@Paulasso bu kafayla sen oho
+1 yılKızın suçu ne? Adama intikam ayağına, gurursuzluk yapıp da seni aldatan adamla birliktesin. Bu nasıl intikam?
12 Yorumla
Soran+1 yılKızın suçu benimle konuştuğunu bildiği halde ona kaçması beni aldatan şerefsiz tamam eyvlhda kız da sütten çıkmış ak kaşık değil yani
- +1 yıl
Kız da kazık atmış anlıyorum ama en büyük kabahat adam da. Çünkü o adam senin hayatındaki insan. En çok seni önemsemesi gereken de oydu. şu an adama intikam ayağına kendini kullandırtıp, bir de büyük günah alıyorsun. Bunu yapma, bundan fazlasını hakediyorsun. Kendini ezdirme
Sen evlimisin peki evliysen eşinin suçu yokken onu aldatmış oluyorsun. Bekarsanda uzaklaş bekar birini bul. boş ver intikam ile uğraşma saçmalık bu yaptığın.
00 Yorumla
+1 yılDaha dün 7 senelik karisini bosandiriyordun simdi 3 senelik exinin karisina taktin karar ver troll baci
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o bahsettiğin kişi değilim benim konuştuğum kişi 2 aylık evli trol falanda yapmıyorum
+1 yılO seçimini yapmış, ona yüz vermezsen gerçek intikamı alırsın. İyiki onu seçmişsin seninle devam etseydim kendimi affedemezdim de bırak. Kişilikli biri olsa onla evlenmez ve sonra sana dönmezdi.
00 Yorumlaİntikam alacağım diye sen de her gün televizyonda gördüğümüz karaktersiz insanlardan oluyorsun. Yaptığın yanlış kendine yazık ediyorsun, yapma, etme vaz geç bundan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sen böyle yaptıkça adam doğru karar verdiğine emin olucak kaybettiği bir şey yok ikinizle de temas halinde kendine saygını kaybedersin ve geri dönülmez bir yola girebilirsin.
00 YorumlaBence yanlis yapiyorsun cünku eger karisinin haberi olsa evlenmezdi intikam almak icin daha iyi bir yol var mesajlari karisina atarsan esi ile olaylar cikar daha cok zevk alirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman karısına ifşa et bi şekilde ondan boşanacağı bisi yapip yakalan intikam güzeldir go girlll
20 Yorumla Bence sen doğru olanı yapıyorsun. Bende olsam aynısını yapardım. Hem senin elinden sevgilini alıcak hemde aldatılmayı hak etmicek
00 Yorumla
+1 yılYanlışa yanlış ile cevap vermek, istenmeyen sonuçlar doğurur.
Bir inat uğruna kendi doğrunuzdan sapmışsınız, bu sizi üzer.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Al birini vur diğerine. 3 ünüz de birbirinizden yanlışsınız…
01 Yorumla
Soran+1 yılBak bu konuda haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Karısının ne suçu var? Saçma sa. pan bahane üretmeyin. Bile isteye konuşuyorsun işte, basbayağı yanlış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarısının suçu ne diyenlere katılmıyorum çok büyük suçlu. Sen yine de onlar yüzünden günaha girme bence konuşma. Bir de şu an onunla kınuşurken hiç bişey hissetmiyor musun iç acısı vs?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence karısına anlat durumu daha da heyecanlı olsun ilişkileri
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de bu yorumu arıyordum
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. O karaktersizlik yaptı diye sende mi kişiliksizce hareket edeceksin?
10 Yorumla
+1 yılAbi siz ne içiyorsunuz ya?
Bu nasıl bir kafadır..!10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün belki de sen böyle yapabilecek bir insan olduğun için geçmişte bu sana yaşatıldı.
10 Yorumla
+1 yılBana senin intikam işi yaş olup 3 gün sonra burada yardım arayacakmissin gibime geliyor
10 Yorumlaİnsan yaşattığını yaşamadan ölmemeli derim.. iyi yaparsın! Şimdi o şıklık düşünsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Aynen devam doğru yoldasın çünkü intikam soğuk yenen bir yemektir
00 Yorumla
+1 yılAdam şanslıymış biz bı tane bulamıyor adam iki farklı şeftali yiyor
00 Yorumla
+1 yılKendini küçük düşürmek işte böyle bir şey... Küçük düşmüş sun...
00 Yorumla
+1 yılSeni aldattığı kişiyi aldatmak...
Krallll... bende senin gibi yapardım.
Koçum benim :D00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarli cikan adam olcak iki tane kadin istedigi gibi kullanir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılikinizi de alsın kardeş kardeş yaşayın kumanla ne diye kavga ediyonuz ya :D
00 Yorumla
+1 yılBence gayet mantıklı bir hareket. İntikam haz verir.
00 YorumlaBoşuna zaman kaybı
İlgilenip boşuna zamanını heder etme00 Yorumla
+1 yılYoo doğrusunu yapıyorsun seni aldatıp gitmiş seni kullanmasına izin veriyorsun
00 YorumlaSırf inat uğruna adam ikinizi de seviyor haberiniz yok 😁😁
00 Yorumla
+1 yılYo senin olan sana geri dönmüş kanka. Bumerang misali 🪃 istediğinde tekrar fırlat 😅
00 YorumlaAldatmış evliymiş ee şimdi de tekrar aldatacak hayırsız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılikinizinde birbirinden farkınız kalmamış kusura bakmayın..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadının sucu ne adamın srefsizligiymiş o. Eger kadini suclu goruyosan simdi ondan farkin ne
00 Yorumla
+1 yılEee nasıl intikam bu, veya ileride ne olacak, planın nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Evet yanlış yapıyorsun. Artık yazma sessizce çık hayatından
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir şey intikam da böyle konularda saçma engelle geç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamı yok ki artık. Geçip bitmiş. Yeni üretemeyen, geçmişe takılı kalmak bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonunda giden sen olacaksın onunla zaman kaybetme derim kimseye faydası olmayan bir inat onun karısı yapmış evlenmis sen?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnat yapman gereken kişi ya da intikam alman sence karısı mı
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi karaktersizde normaldir intikam alsan ne olur günün sonunda eşisinin koynunda yatıyor senin değil. Eline bir şey geçmiyor kendini kandırmaktan başka
03 Yorumla
Soran+1 yılGün boyunca bana yazıp yalvarıp affet beni boşanıp seninle evlenelim diyen bir şerefsizin Gün sonunda eşinin koynunda yatması pekte umrumda değil açıkçası
- +1 yıl
Olan o çocuklara olacak ona yanarım, yoksa ikinizde geberip gitseniz dünya 2 pislikten daha kurtulur
Soran+1 yılNe çocuğu ya daha iki aylık evli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kendini düşürme intikamsa karısına söyle bana yazdı diye
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında karşı taraf
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerçekten o kadar *pt*l mısın?
43 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır Konuştuğumuzu bildiği halde ona kaçıp evlenen daha aptal emin olabilirsin..
Soran+1 yılNe büyük bir başarı öyle bir şerefsizin nikahında olması ama inan bir msjima bakar onu boşaması aksam sabah bana yalvarıyor onun nikahında olsa ne yazar
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar