(DALGA GEÇMEDEN YORUM YAPIN)
Durum şöyle benim bi fake hesabım vardı öyle stalk için açmıştım ordan gerçek hayatta tanıdığım ama onun beni tanımadığı birini eklemiştim ama eklerken hiçbir amacım yoktu öylesine ekledim, neyse biz bununla epeyce konuştuk kendisi çok olgun biri kafa yapısını çok beğendim kafalarımız uyumlu falan, sonra bu bana açıldı karakterimi beğendiğini söyledi ama ben yalan söylediğim için hayır demek zorunda kaldım konuşma bitti ama takipleşiyoruz hala, geçen gün kendi hesabımdan girip hikayesine baktım farkeder yazar ve konuşuruz diye bilmiyorum galiba görmedi bile, şimdi onunla bi şekilde iletişim kurmak istiyorum acaba itiraf etsem durum şöyle diye bana güveni kırılır mı? erkekler siz öyle bi durumda napardınız
Durum şöyle benim bi fake hesabım vardı öyle stalk için açmıştım ordan gerçek hayatta tanıdığım ama onun beni tanımadığı birini eklemiştim ama eklerken hiçbir amacım yoktu öylesine ekledim, neyse biz bununla epeyce konuştuk kendisi çok olgun biri kafa yapısını çok beğendim kafalarımız uyumlu falan, sonra bu bana açıldı karakterimi beğendiğini söyledi ama ben yalan söylediğim için hayır demek zorunda kaldım konuşma bitti ama takipleşiyoruz hala, geçen gün kendi hesabımdan girip hikayesine baktım farkeder yazar ve konuşuruz diye bilmiyorum galiba görmedi bile, şimdi onunla bi şekilde iletişim kurmak istiyorum acaba itiraf etsem durum şöyle diye bana güveni kırılır mı? erkekler siz öyle bi durumda napardınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dostum açıkçası sürekli olarak içimde bir güven sorunu yaşardım, başta bişey demesem bile aklımdan cikmazdi.
Yani benleyken başkasıyla konuşur gibi mi
Yani tam olarak öyle olmasa da beni denedi, kandırdı, yine olabilir, benimleyken başkasına da yapabilir gibi..
Aldatma mahiyetinde değil yani.
aradan 2 yıl geçti ve o dönem benim psikolojim hiç iyi değildi zaten kendisiyle bu konuda konuşurduk şimdi çok değiştim ve olgunlaştım her şey çok farklı
Herşeyi en baştan konuşursan belki daha farklı olabilir
kendisi olgun biri benden 9 yaş büyük ve anlayışlı sence olur mu
Bu yaş senin için sorun değilse bence olur.
aksine benim için avantaj
Avantaj? Anlamadım ama sen tamam diyorsun sadece onunla konuşman kalmış 😉
olgun seviyorum, şimdi son olarak ne yapmamı önerirsin
Güzel bir aciklama yapman gerekiyor neyi ne için yaptığını orijinal haliyle anlat, kendini kötü hissetttigini de belirt, muhabbetin gidişine göre nasıl sonuçlanacağını zaten tahmin edersin.
İtiraf et ya belki tekrar konuşursunuz
Beni hiç tanımıyor ama hakkımda kötü düşünmez mi
Neden kötü düşünsün ki olayı olduğu gibi ona da anlat zaten konuşmak isterse devam eder bencee:)
Çok kötü bir şey yaptığını insanı hayal kırıklığına üzüntüye hatta depresyona sokabilecek durum olabilir daha kötüsü ile karşılaşmış olsan ve bunu paylaşsan senin olduğunu bilsem gram üzülmem
Peki
Küfür olarak algılanabilecek kelimeyi kullandın
kırıldım...
Biliyor musun son zamanlarda kimselerle konuşmadığım için sıkıldığımı düşünüyorum özelden yaz konuşalım ikimize de iyi gelecektir
sinirini benden çıkardın yani
Sinirli değilim kırılacak bir şey de söylediğimi düşünmüyorum incittiysem özür dilerim
Kendi hesabindan direk yeniden hiç konuşmamış gibi konuşsan şimdi neyi sevip sevmediğini az çok biliyorsundur
farklı bi şekilde ortaya çıkma ihtimalinden korkuyorum
Sen öncesinde kendi hesabindan konuş kendine bagla yani ve baglarsin da sonrasında soyle
Engellerim
yaa😢
Benim için dürüstlük çok önemli. Bir kere beni dolandıran yalan söyleyen ikinciyi yapmayacağı ne malum
ama şartlar farklıydı
Elbette ki öyle canim ama yani bir itiraf et istersen ilk başta kırgın kızgın olur sana
ya da direkt kendi hesabımdan eklesem konuşma başlatsam ve hiç itiraf etmesem?
Bence itiraf et canım7
Et gitsin.
Beni hiç tanımıyor ama hakkımda kötü düşünmez mi
İtiraf etme
niye sence kötü tepki mi verir