- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayDoğruyu söyle. Böyle en açık şekilde anlat
"Nasılsa devam etmez dedim öylesine arkadaşımın fotoğraflarını gösterdim, hiç buralara geleceğimizi düşünmemiştim.
Zamanla seni gerçekten çok sevdim. Fotoğraflar gerçek değildi ama sana olan duygularım tamamen gerçek
Bu duruma sebep olduğum için özür dilerim
Sana gerçek kendimi göstermek istiyorum. Devam etmek istersen beni çok mutlu edersin.
İstemezsen de saygı duyarım."
Kopyala yapıştır.
216 Yorumla
Soran5 ayİstemezse zaten sadece güzelliğe bakmış oluyor
- 5 ay
Öyle, ama sen de en başta onu kandırmış oluyorsun.
Sadece kendini aklamak için taraflı düşünme.
1-Suçunu kabul et
2-Özür dile
3-Gerçekleri sun
4-Sonucu ne olursa olsun saygı duy, kabul et ve ders çıkart.
Soran5 ayZaten konuşmuyoruz daha gerçekleri biliyor
Soran5 ayErkekler bunu hak ediyor ya insan neden sırf biri güzel diye konuşur onunla benim ona karşı ilgimin hiç mi önemi yoktu
- 5 ay
Eğer sadece söylenmek istiyorsan "erkekler şöyle erkekler böyle" de ben de "öğrenmeye kapalı biri" diyip uğraşmayım.
Empati yaptın mı hiç?
Birisi ile tanışsan sana yakışıklı birinin fotografini gösterip bu benim dese
Muhabbeti ilerlettikten sonra da o fotoğraf bana ait değil dese ne hissedersin?
Soran5 ayKonuşmaya devam ederdim sonuçta ben onun tipini değil onun karakterini sevdim
- 5 ay
En başta seni kandırmasını sorun etmez mıydın?
Soran5 ayHayır sorun etmezdim onu seviyorum sonuçta
- 5 ay
Kandırılmak hiç hoş bir durum değil. Basite alıyorsun. Ayrıca gerçekçi olalım seni görünce beğenmemiş de olabilir.
Soran5 ayHer şey diş görünüş mü
Soran5 aySen birisiyle sadece güzel diye mi konuşuyorsun
- 5 ay
Her şey dış görünüş değil.
Ama beğenmediğin biriyle de konuşmak istemiyorsun dimi?
Herkesle konuşup iyi olanı seçiyorum deme lütfen
Soran5 ayHer şey diş görünüş işte kendin bile diyorsun. Neden benimle o zaman 3 ay boyunca konuştu demekki karakterimi beğendi
Soran5 ayHer şey diş görünüş değilse neden beğenmediği birisiyle konuşmasın Ahahaha mal a. mk
- 5 ay
Ne mal olduğun belli. düzgünce konuşamıyorsun bile. daha uğraşamam seninle
Kendi dünyanda sana mutluluklar ☺️ - 5 ay
Teşekkürler BiBot 😁
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayHer şey dış görünüş değil ama kendine güvenmiyorsan yazmayacaksın. Sen kimsin ki, birinin fotoğrafını izinsiz kullanıp, onun adına konuşup, varlığından dahi haberi olmayan birinin onunla ilgili hisler beslemesine sebep oluyorsun? Savunulacak hiç bir yanı yok bunun. Yorumlarda haklı gibi ama benim samimiyetimden etklenseydi yaptığı ş@refsizlik gibi şeyler yazmışsın. Sadece güzellik için benimle konuşmuş olur vs yazmışsın. Hem yalancısın hem de üstüne arsızlık ediyorsun.
15 Yorumla
Soran5 ayÖyle ama
- 5 ay
Öyle değil. Senin karakterini sevmesini istiyorsan milletin fotosuyla değil karekterinle karşısına çıksaydın djdj
Arkadaşlarının fotosunu izinsiz kullanmak suçtur aynı zamanda yapma öyle ezik şeyler
Soran5 ayKendi fotoğrafımi koysaydim bana yazmayacaktı bile
Soran5 ayArkadaşım değil yabancı biri
Soran5 ayO yüzden artık konuşmuyoruz değil mi ona gerçekleri söyledim beni beğenmedim bile ne değişti?
Bence terket bir süre sonra gerçek hesabından tanışın gerçeği söylemeden böyle düzeltebilirsin. Ama en başından neden gizlendin ki
411 Yorumla
Soran5 ayKendimi beğenmiyorum ondan
- 5 ay
Sen kendini göster konuşmayı dene olmazsa yapcak bişey yok. O da senin benim gibi bir insan ona karşı bir şeyler hissettiğin için gözünde değerli özel biri oldu ama sıradan biri olduğunu unutma. O yüzden iyi ya da kötü her sonuca hazır ol. Onun için yapabilceğin en iyi şey şuanlık daha fazla kandırmamak olur
Soran5 ayAma benimle konuşmak istemezse sadece güzelliğe bakarak mı benimle konuştu?
Soran5 aySagol akili cevap veren çıktı gerçekten teşekkürler herkes sana değil kıza aşık oldu diyor oysaki onunla konuşmadı bile
Soran5 ayAllah senden razı olsun ❤️❤️❤️
- 5 ay
Bu yanlış bi tavsiye adam zaten şu an biriyle konusuyor hali hazırda o belki hissi var ayrılsa hemen başkasıyla konuşmaz ki kendi olarak gitsede red yiyebilir
- 5 ay
@blackpool02 hemen yazmasın tabi ki de ama sanırım bi karar vermiş diğer yorumlarda olumsuz yanıt aldığını söylüyor
- 5 ay
Ben olsam açık açık söylerdim kendimi gösteririm kabul etmiyorsa önüme bakarım
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayHer şey dış görünüş olmamalı. İç güzelliğe de önem verilmesi gerekiyor. Kız güzel olunca tamam oluyor. Oysa benim için iç güzellik önemlidir. Dış güzelliği kötü olsun da demiyorum. En sıradan kız bile olsa az çok bakım yapar. Güzel olmayan kızlar erkek fatma değil.
16 Yorumla
Soran5 ayAllah senden razı olsun karnesin işte bende onu söylüyorum güzel olsaydım tamam oluyor benimle konuşuyor ama istediği kişi çıkmayınca konuşmayı kesiyor benim samimiyetim onu hiç mi etkilemedi ona olan iyi davranışlarım hiç mi sevmedi onu? Her şey dış görünüşten mi ibaret bu kadar mı yani sevmek aşık olmak tamam benim yaptığım doğru demiyorum ama yinede onun yaptigida şeref sizlik yani sadece dış görünüşe bakan bir …
- 5 ay
Ne demek! Doğru söylüyorsun, samimiyetsiz biri çıkmış. Evet senin yaptığın da doğru değil, öz eleştiri yapmışsın. Eleştiriye açıksın. Fakat resmini atmak zorunda da değilsin. İlerleyen süreçte olabilirdi. Neyse atalarımızın sözü var: zararın neresinden dönersek kârdır.
- 5 ay
Bu arada en iyi görüş için teşekkür ederim. Seninle arkadaş olsaydım kesinlikle dış görünüşe önem vermezdim, sözlere önem vermezdim. Ben sadece icraate bakardım. Gerçekten beni seviyor mu, bana değer veriyor mu? Bunu tespit ederdim.
Soran5 ayNe demek sende sagol. O bana yalan söyleseydi ben yinede onunla konuşmaya devam ederdim
- 5 ay
Yalan söyledi o kaybetti. Biz insanları değil insanlar bizi kaybetti. Bu hayatta sınıfı geçenlerle yola devam ederiz. Sınıfta kalan insanlarla yola devam edemeyiz.
- 5 ay
Sen dış görünüşünü beğenmiyorsun tamam ama iç güzelliğinin iyi olduğuna inanıyorum. Benim için önemli olan kısım bu. Kız çamurdan olsun ama karaktersiz, erkeklere zaafı olan, fitneci, iftiracı, riyakar, nankör olmasın. Bizim insanımız bunlara bakmıyor güzel olmasına bakıyor. Kalbi kirli olduktan sonra Angelina Jolie kadar güzel olsa ne yazar?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar karışık ve duygusal bir durumda olduğunu anlıyorum... 🫂 Ama şunu unutma ki sağlıklı bir ilişki, samimiyet ve dürüstlük üzerine inşa edilir. Eğer karşı tarafı gerçekten seviyorsan, ona doğruyu söyleyerek dürüst bir başlangıç yapman en iyisi olur.
İnsanlar, birbirinin hatalarını ve kusurlarını anlayabilecek kapasitededir. Eğer seni gerçek duyguların için değerlendirirse, bu durumda belki de ilişkiniz daha da güçlenir. Ancak doğruyu söylemen gerektiğini düşünüyorum çünkü yalan, seni her zaman geriye çeker ve ileride bu durum hem seni hem de karşındakini daha büyük hayal kırıklıklarına götürebilir.
Sadece dürüst bir konuşma yaparken, kendini nazik ve açık bir şekilde ifade et. Ona neden böyle davrandığını ve bu süreçte nasıl hissettiğini anlat. Hiçbir şey söylemeden gitmek, hem senin için hem de onun için daha fazla karmaşıklık yaratır. Cesaret eder ve dürüstlüğü seçersen, sonuç ne olursa olsun kendinle barışık olursun. Unutma, samimiyet her şeyden önemli! ❤️
Kendini toparlamak ve hislerini anlamak için doğada bir yürüyüş yapmak iyi gelebilir. Belki dökülen sarı yapraklar, bu karmaşıklıkta sana biraz sakinlik ve netlik verir. 🍂✨ Her şeyin en iyisi olsun, cesur ol! 🙏✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
5 ayBir erkek yüz yüze buluşmadığı kadınla chatleşiyorsa canım amsalaktır abaza bir köpektir... 5-10 konuşursunuz sonra yüz yüze... Yoksa erkek vakit ayırmamalı bir kadınla oturup 2 saat chatlaşıyorsa değersiz bir köpektir. Amsalak olmamalı erkek. Öyle olursa hem baştan kaybeder hem vakitini kaybeder.
314 Yorumla
Soran5 ay3 ay boyunca buluşmadı 😂😂😂
- 5 ay
Midem bulandı🤮
Soran5 ay😂😂😂😂
Soran5 ayHayır görüntülü de olmadı
- 5 ay
İyice gülin abla yaptınız beni.
- 5 ay
Burcunuz ne
- 5 ay
Boş konusmussun
Soran5 ayNeden boş konuşmuş
- 5 ay
@zodyakbeyi burcunuz ne
- 5 ay
@Yayburcuerkeğiuzmanı 🦂
- 5 ay
Teşekkürler
- 5 ay
Anlat herşeyi olduğu gibi ama buluşmadan önce anlat ki bari hafifletici sebep olsun bari arkadaşının haberi var mı fotosunu kullandığından bilmiyorsa o da kötü eleman arkadaşına denk gelse olayı öyle öğrense daha da kötü hem arkadaşın kızacak bu duruma hem elemanı da kaybedecekain kazan kazan değil kaybet kaybet durumu yaşamış olacaksın
02 Yorumla
Soran5 ayBiliyor zaten konuşmuyoruz daha
Gizli Üye(25-29)5 ayİnternetten tanışanların %90 ı yalan söylüyor adam kadını duymuyor kadın adamı görmüyor yüz göz olmuyorlar işte o yüzden anlaşıyorlar zaten kim bilir o da sana ne yalanlar söylüyor internet ortamına güven olmaz illa şansımı deneyeceğim diyorsan doğruları anlat bu kadar yalandan sonra sana güvenebilir mi ilişkiniz devam eder mi bilemiyorum senin yerinde olsaydım hiç bir şey söylemeden terk ederdim reel hayattan biriyle tanışırdım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Zor ama en doğru yol gerçeği söylemek; çünkü bu şekilde devam edersen hem kendini daha çok bağlayacaksın hem de kaçınılmaz yüzleşme daha yıkıcı olacak, dürüstçe hatanı kabul edip sonucu kabullenmek can yakar ama sessizce kaybolmak ya da yalanı sürdürmek uzun vadede hem sana hem ona daha fazla zarar verir.
00 Yorumla
5 aySadece fiziksel özellikler için seni değerli bulandan koşarak uzaklaş.
11 Yorumla
Soran5 aySagol çok haklısın canım zaten öyle adamdan hayır gelmez hep güzeline gider daldan dala atlar
Gizli Üye(30-35)5 ayAhh ben de aynı hatayı yaptım evliyim bekarım dedim sadece biraz konuşuruz dedim oalu biraz büyüdü. Kız da çok iyi ben ne yapacam aslında bekarım da işte neyse kim ne derse desin herkes yaşadığına baksın. Ama yine isterse gerçeği söyle ama keşke arkadaşını değilde başka birini gösterseydim.
010 Yorumla
Soran5 ayArkadaşım değil zaten yabancı biri
Cevap sahibi5 ayTamam gerçeği söyle sen olursa olur olmazsa olmaz kendini üzme. Ben diyemem zaten gider ilerde
Soran5 ayZaten sadece güzelliğe bakan biri
Soran5 ayKarakterimin bir önemi yok onun için gerçekleri söyledim zaten konuşmuyoruz daha
Cevap sahibi5 ayİyi yaptın doğrusu buydu unutursun merak etme hayat daha önüne yenilerini getirir.
Soran5 ayAma ben onun tipini sevmedim ki bana karşı olan davranışlarını sevgisini sevmiştim
Soran5 ayUnutmam biraz zor olacak
Cevap sahibi5 ayAma o seni öyle sevmemiş davranışları seni elde etmek için geçicidir.
Soran5 ayİşte o sadece güzelliğe bakan biri
Cevap sahibi5 ayTamam boş ver o zaman
5 aySöyle bence. Baraj diye bir dizi vardı eskiden. Kadın adamın görünüşüne değil karakterine aşık olmuştu. Başta şok geçirmişti ama sonra onla evlendi. Geç söylediği için başlarına da çok şey geldi. Erkenden söyle bence.
02 Yorumla
Soran5 ayErkekler bakıyor ama dış görünüşe
- 5 ay
Bakıyor evet. Ama söylemezsen sonun kötü biter.
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayAslında Bunun cevabı çok kolay yeni bir hesap açıyorsun ve kendin olarak tanıtıyorsun arkadaş olarak tanıttığın hesaptan da ona kötü davranıyorsun kendi orijinal hesabından ona iyi davranıyorsun destek çıkıyorsun kişiyi Elinden kaybetmiyorsun
02 Yorumla
Soran5 ayYok ben ona dedim bile fotoğraftaki ben değilim diye artık konuşmuyoruz onun için karakterimin hiç bir anlami yokmuş sırf güzelliğe bakarak konuştu
- 5 ay
Yeni hesap açarak devam etsen olmaz mı
Gizli Üye(30-35)5 aybir şey deme hiç kes konuşmayı. Zaten pek çok sanal platformlarda ghostlanıyorsun
18 Yorumla
Soran5 ayZaten öyle oldu konuşmuyoruz
Cevap sahibi5 ayGerçeği demedin dimi
Soran5 ayDedim onun amacı sadece güzellik
Soran5 ayGüzelliğe önem veren biri
Cevap sahibi5 ayİyi olmuş ona o zaman 😂
Soran5 ayBencede hiç pişman değilim mal işte gitsin güzel biriyle olsun karakteri ama pes para etmez biriyle
Cevap sahibi5 aySadece tip için konuşan erkekten bi halt olmaz doğru diyorsun ders olsun ona bu
Soran5 ayAynen canım öyle
5 ayIyi yapmışsın. Erkeklere bu müstehak zsten. Bu biraz safmış baya sürdürmuşde konusmayı. Erkekler için gerçekten sadece güzellik olay. Bazıları çok iyi anlatti bunu bana ve ben artık hiç bi erkeğin sevgisine inanmiorum onlara göre çirkin karakterli ol aldatan ol ama güzel ol yeterki zihniyeti. Ha aldatanı sevmezler ama güzel olanın karakterini sorgulamadan atlarlar hemen her teklifi yaparlar onlara. Nefret ediyorum hepsinden
12 Yorumla
Soran5 aysanki ben yazmış gibiyim senin bu yazdıklarını benimle konuşuyor benim karakterimi seviyor sırf o fotoğrafdaki ben değilim diye ne değişti sonuçta konuştuğu kişi benim sadece fotoğrafdaki değil demekki sadece güzelliğe bakmış yazık gerçekten karakterimin hiç bir önemi yokmuş zaten sadece güzelliğe bakan erkekden hayır gelmez o gitsin onu aldatan ama güzel olsan kızlarla olsun bende zaten hiç pişman değilim hak etti o bu kötülüğü birazda karaktere baksın güzelliğe değil
Soran5 ayBöyle erkekler nalet gelsin
5 aySöylemezsen ve o yalan bir şekilde ortaya çıkarsa daha büyük çuvallarsın. Geçmişte sanalda konuştuğum biri de bana hakkındaki her şeyi yalan söylemişti. Hepsini bir bir kendim araştırıp buldum. Sonra bir daha toparlayamadı.
00 YorumlaKendini milletle kıyaslama! herkesin güzelliği farklıdır. Belki sen kendini beğenmiyor olabilirsin ama ne malum onun beğenmeyeceğini düşünerek nasıl onun adına konuşabiliyorsun ki? Evet başta çekindiğin için bir hata yapmış olabilirsin ama bu dünyanın sonu değil kendine bir şans ver ve yüzleş onunla. Sonrası Allah Kerim
02 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler 🙏
5 ayDoğruyu söylemek en sağlıklı seçenek kötü olmuş baştan beri yalanla başlaman ama bu şekilde devam etmen kaçmak hem ilişkinin hem senin için daha kötü olur biran önce doğruyu söylemeyi dene.
03 Yorumla
Soran5 aySöyledim zaten konuşmuyoruz daha
- 5 ay
Doğru olanı yapmışsın zor da olsa üzülmemeye çalış eğer sana gerçekten değer veriyorsa sana mesaj atar.
Soran5 ayVermiyor bana değer onun amacı sırf güzel biriyle olmak
5 aySen şimdi kendini atsan ben bu kişiyim desen kızacak sana çok güzel bile olsan umrunda olmucak yalan var ortada. En iyisi. mantiklj kendi hesabından yaz yani yeni biri gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBu nasıl aşkmış ki terk etme ihtimalini soruyorsun 😂 arkadaşının haberi ve yazılı izni yoksa sana dava bile açar 😂
04 Yorumla
Soran5 ayKes be
- 5 ay
Hahahha
Soran5 ayNe boş konuştun sen öyle
Tabiki soyle ve samimi şekilde anlat kendini ama susarak tark etme içinde belki gerçekleri oğrense de beni birakmazdi diye şuhpe kalir
05 Yorumla
Soran5 aySorun işte tam olarak cirkin olmam kendi fotoğrafımi koysaydim bana yazmayacaktı bile
Soran5 ayOlur
boş ver işi büyütme geri küçült sen de nasıl olsa olmayacak aman aşk dediğin nedir heves geçecek iki üç haftaya
02 Yorumla
Soran5 ayZaten kendimi göstermedim ona konuşmuyoruz bile ona daha güzelleri layık bende güzel olsaydım beni severdi neyse
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani şansını dene neden böyle saçma bir şey yaptığını v. s. açıkla kendini sonrası artık karşındakine kalır.
021 Yorumla
Soran5 aySöyledim
Zaten konuşmuyoruz daha
Soran5 ayEvet ben kestim
Soran5 ayO buluşmak istedi ama ben istemedim
Soran5 ayBeğenmez diye zaten gerek yok
Soran5 ayÖyle diye onun takip ettiği kızları görüyorum
Soran5 ayEvet
Soran5 aySırf güzel diye fotoğrafdaki o yüzden konuşmuş yalanı kenara bırak ona karşı davranışımın samimiyetimin hiçbir önemi yoktu
Soran5 ayHayır demedide ama konuşmuyor daha işte belli değil mi amacı
Soran5 ayBeğenmez zaten kalsın yani unutsun beni ona daha güzelleri layık
Soran5 ayAynen aynen
Soran5 ayGüzellik her şey olduğunu bilmiyorum ya ondan sorunluyum değil mi
Evet tekmeyi atacak ve senin ne kadar pis bir varlık oldugnu herkese yayacak tır yaşasin durustluk
027 Yorumla
Soran5 ayOnun ki piş değil mi sadece dış görünüşe bakmış
Soran5 aySiz erkekler bunu hak ediyorsunuz iyi yaptım 😊
Soran5 ayHayır yaşım daha 20 evde kalmadım
Soran5 ayKarakterim iyimiş ki benimle 3 ay boyunca konuşmuş
Soran5 aySadece fotoğrafdaki ben değilim diye ne değişti?
Soran5 ayTamam işte bak kendin diyorsun sırf o yüzden konutu diye
Soran5 ayKimsede sırf güzelliğe bakan erkekden birlikte olmaz daha güzelini bulunca o kadını terk eder
Soran5 ayAllahsız beni anlamıyor ki kime ne anlatiyorsam
Soran5 ayÖylesin işte
Soran5 aySonuçta Allahın yarattığı herkes güzel değilmidir neden bu ayrımcılık
- 5 ay
Bunu bir kızdan duymak da ne komik bir bilsen keşke benim yaşadigim yerde nedense bunu diyorlar ama yarı tanrı genetiği mükemmel olan erkekleri talep ediyorlar birde güzellik ve yakişiklilik önemli mi diyorlar karakteri sağlam olsun yeter değil mi ahahabah güldürme beni sadece dışarıya çik ve sıradan iki genç sevgiliyi izle o zaman
Soran5 ayO zaman öyle diyenler Müslüman değil yüzümün böyle olması benim elimde değildi
Soran5 ayMüslümanim müslümanim derler sonra dış görünüşle dalga geçerler ben boşuna yavaş yavaş müslümanliktan sogmuyorum
- 5 ay
Benim tip ortalama maddi gücünde ortalama kızların talepleri savcı, doktor, hakim... Mükkemel genetik ve kaslı ve uzun boylu sizden gelen güzellik Allah'tan gelsin Allah sizin gibilerin neslini bir an önce azaltsin diyorum o eski zamnda ne güzel ilişkiler vardı gerçekten karaktere bakildiği zamanlar
Soran5 ayŞimdi herkes dış görünüşe bakıyor bu çok haksızlık
- 5 ay
Müslümanlıktan soğuman senin tercihin bir kere başkasina suç atma benim çok talepkar teşirci kizlara düşman olmam gibi bu bir tercih sebebi yani bende isterim beni bu şekilde kabul eden bir kız evimin kraliçesi olsun ama beni kimseyle kıyaslamasın güzel olmasa bile benim onun güzel gorduğumu bilsin çok isterdim ama var mı öyle insan yok herkes basit insan aramıyor üstün insan arıyor sorsan müslüman sorsan namaz da kılar ama tercihleri bir tanrının tercihi olmuş tanrı ettik bu kızları bir bu ülkede
Soran5 ayBaşkasına suç atma derken beni kim böyle yaptı ben kendi kendime böyle olmadim
Soran5 ayBasit insan 😂😂
- 5 ay
Ona bakarsan beni doğuran da bana sormadı seni dogurayimmi diye sonra bana sormadı beni koruyucu aileye gönderirken bana sormadılar çöpten böcek yediğim zaman bana sormadılar aç birakcaz seni hiç bir zaman istemedik sen iğrenç bir hayvansin çeşke gebersn diye konuşurken bana sormadılar ben bu dünyada herkes gibi normal büyümek istedim ama bana kimse sormadı
Soran5 ayO da mı varmış hiç görmedim
Gizli Üye(30-35)5 ayeğer gerçekten seviyor ise ve sen de seviyor isen beni dinle ; -sesli ara, ama ses tonu düşük olmalı,-onun güzel gördüğün huylarını söyle,-sonra beklentilerini planları söyle,-finalde bu durumu anlat, seviyorsa %70-80 ok diyecektir
05 Yorumla
Soran5 ayKonuşmak istemezse o zaman sadece güzelliğe bakarak benimle konuştu demekki onun için karakterimin bir önemi yokmuş öyle mi?
Cevap sahibi5 ayevet öyle, ben kendimden bakarsam, çok gzel sarı saç yeşil göz sevgilim olmuştur ama hiç içim ısınmamıştı kısa sürede koptık, ama ahlak düzgün olanda yüzü çiller içinde internetteki resimle alakasız sevgilim oldu, yüzüne takılı kalırdım,, tabi ayrılınca zamanla onu da unuttum
Soran5 ayYani her şey diş görünüş
Cevap sahibi5 aysen dürüst ol dediğimi yap şansın yüksek, tabi normal insan ise, lay loy ise o iş değişir
Soran5 ayNasıl lay loy
5 aySöylemelisiniz tabi ki başta yaptığınız büyük bir hata ve farklı birisi ile konuştuğunu bilmek hakkı
05 Yorumla
Soran5 ayFarklı mı demekki sadece fotoğrafa bakarak konuştu
Soran5 aySonuçta konustugu kişi benim
- 5 ay
Evet konuştuğu kişi sensin ama başka birinin resmi altında konuşuyorsun neden kendi fotoğrafını atmadın her şeyin dış görünüş olmadığını düşünüyorsan
Soran5 ayHer şey diş görünüş diye kaymadım işte koysaydim bana yazamazdı bile
Soran5 ayErkeler sırf güzelliğe bakıyor ondan sonra yazmaya başlıyor
yalan söyleyecek kadar neyden çekindin ki seni sen olarak beğenmeyecek biriyle zaten olmaz ki
13 Yorumla
Soran5 ayİşte beni beğenmez diye
Soran5 ayKorktum
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
5 ayDoğruyu söyle. Tamamıyla doğruyu. Üzülür kırılır ama belki anlar
11 Yorumla
Soran5 ayÜzülür kirilir mi güzel olmadığım için mi üzülür yazık
5 ayDoğruyu söyleme ve ayrıl. Sanaldan da bi daha ilişki yapma.
04 Yorumla
Soran5 ayNeden ama?
- 5 ay
Kötü hissedecek. Kimseye güveni kalmayacak, berbat geçecek günleri. Sanaldan ilişki yapma dememin sebebi, o da senin gibi olabilir, sana yalanlar söylemiş olabilir. Güvenme bence
Soran5 ayNeyse zaten gerçekleri söyledim artık konuşmuyoruz beni beğenmedim
Soran5 ayBeğenmedi*
5 ayDış güzelliğini dert edinme hayatını berbat edersin
01 Yorumla
Soran5 ayÖyle zaten
5 ayKaptan Marvel ya da örümcek adam olduğunu söylemediysen sorun olmaz herhalde 🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran5 ayAhahaha
5 ayAynısı başıma geldi ve adam bir şekilde kendisi öğrendi artık biliyor kim oldumu
02 Yorumla
Soran5 aySonra ne oldu
- 5 ay
şu an muhabbet ediyoruz evlilik olacakmı olmicakmı belli değil
Gizli Üye(25-29)5 ayHay Allahım 😄 Öyle yaptıysan iş büyümeyecek, konuştun eğlendin bitti bir süre sonra bağlantıyı koparacaksın. Bir ruh esintisiydi geldi geçti diyeceksin 😄 Ciddiye almaya başladıysan durum kötü demektir. Devam etmeyi düşünüyorsan biran evvel söyle bence. Hem emin ol o da sana gerçek dışı şeyler söylemiştir mutlaka. Sanalda işler böyle maalesef
01 Yorumla
Soran5 ayBen ciddiye aldım yani duygularım ona karşı gerçek
5 ayOha kardeşim yaaa bari başkasının fotoğrafini atmasaydın. Şimdi bence söyle
09 Yorumla
Soran5 ayHer şey fotoğraf mı a. Mk
- 5 ay
Evetttt diğer yalanlar bir şekilde hal olurdu
Soran5 ayDiğer yalanlar derken
Soran5 ayBoş konuşan biri ne avukatı
- 5 ay
Konuşma ya milleti 3 ay kandıran biride gelip bana boş demesin komik oluyor😀
Soran5 ayErkekler bunu hak ediyor
- 5 ay
Aynen öyle ama seni bıraktı üzülen sen oldun
Soran5 ayHayır ben bıraktım benimle buluşmak istedi ben istemiyorum dedim konuşmuyoruz zaten daha
Gizli Üye(25-29)5 ayOha kanka neden bunu yaptın adamı baya kandırdın şimdi öğrenirse hem hüsrana uğrar hem de senle asla konuşmaz ki o daha. Ben olsag direkt engellerdim seni yani büyük yalan bu. Ne diye başkasının fotosunu atarsın ki ne saçma ergende değilsin ama oylesin sanirjm. Az kendine guvenseydin bunlar olmazdı.
08 Yorumla
Soran5 ayNe diyorsun sen ya erkekler sırf güzelliğe bakıyor şimdi ben mi haksız oldum bu konuda onun hiç mi suçu yok neden o zaman benimle bunca ay boyunca konuştu şimdi fotoğrafdaki ben değilim diye mi benimle konuşmayı kesti
Soran5 ayZaten sırf güzelliğe bakan adamdan hayır gelmez daha güzeline buldukça yarı yolda bırakır
Cevap sahibi5 ayHaksizsin.. karşıdaki kişi sana yakışıklı l birini atsaydi sende konuscaktin ki. Sonra o olmadığını sana dese ne yapardin?
Soran5 ayKonuşmaya devam ederdim sonuçta ben onu tipi için sevmedim bana olan davranışını samimiyetini sevdim
Soran5 ayİllisini iyi davranışını
Cevap sahibi5 ayBen etmezdim asla karşındakime de guvenmezdim bunu yapan birini direkt engellerdim valla. Git itiraf et bari
Soran5 ayİyi etme sen
Soran5 ayBiliyor zaten
Gizli Üye(36-45)5 aySöyle daha soruyor musun? İşin aslı sadece foto ile ne kadar ilerleyebilir ki insan, video ya da ne bileyim bilgilerden emin olmadan. Adamı ne kadar zamandır oyaladın?
08 Yorumla
Soran5 ayFotoğrafdaki güzel diye konuşmuş zaten yani samimyietimin onun için hiç bir önemi yokmuş zaten artık konuşmuyoruz
Cevap sahibi5 ayAçıkladın mı gerçeği
Soran5 ayEvet söyledim
Cevap sahibi5 ayNe tepki verdi ve seni gerçek seni gördü mü
Soran5 ayHayır beni görmedi umrumda bile değilim ki o sadece güzelliğe bakan bir varlık
Cevap sahibi5 ayO zaman kendini bir gösterseydin belki beğenir yine de
Soran5 ayTakip ettiği kızları görüyorum hepsi Barbie bebek
Cevap sahibi5 ayBelki farklılık arar, aynı tiplerden sıkılmış olabilir
Gizli Üye(18-24)5 ayMerak etme gerçeği söylesende söylemesende o buluşma olmaz yürümüyor o ilişkiler kendini ifşa etmemem iyi olmuş çünkü erkekler ciddi düşünmüyor
05 Yorumla
Soran5 ayErkekler zaten hiç bir anlamda ciddi düşünmüyor
Cevap sahibi5 ayO yüzden gerek yok ben tanıştım konuştuk ama sonra seni sevmiyorum ailem önemli dedi ayrıldı hiç gerek yok yani nasıl olsa ayrılacak kendini gösterme çokta ümit bağlama ona
Soran5 ayGöstermedim zaten onun amacı başka sırf fotoğrafdaki güzel diye benimle konuşmuş zaten sadece güzelliğe bakan erkekden hiç bir hayır gelmez konuşmuyoruz artık
Cevap sahibi5 aySadece unutmak zor geliyor dimi
Soran5 ayEvet aklımda hep
5 aySöyle ve ayrıl büyük ihtimal bir aya kadar o sana yazar
04 Yorumla
Soran5 ayYazacagini nereden biliyorsun v
- 5 ay
Öyle olur genelde. Güzellik dereceleriniz nedir? Bide seni görmemişse kırğınlıgı geçince merak duygusu falan başlar görmek ister
Soran5 ayÇok güzel yüzüm yok
- 5 ay
Sen öyle düşünüyorsundur
Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. Kendi hesabından ona mesaj herşeyi dosdoğru söyleyebilirsin en fazla ne kaybedebilirsinki
00 YorumlaO seni hayal etmedi kız arkadaşını hayal etti. Duygularınız da gerçek olmayacak. Erkekler o kadar derin varlıklar değil, bu yüzden direkt iletişimi kesmen senin için daha iyi olur. Arkadaşın için de iyi olur...
06 Yorumla
Soran5 ayArkadaşım değil yabancı biri
Soran5 ayFotoğrafı mı hayal ediyor
Soran5 ayErkekler için neden her şey güzellik olmuş onun için benim ona iyi davranışımın önemi yok
Soran5 ayHihkjjj aynen öyledir
5 ayYalanlarla başlayan şeylerin sonu iyi olmaz genellikle
01 Yorumla- 5 ay
Dış görünüşten ziyade onun gözünde yalancı biri olursun
5 ayKandırman etik değil onu ciddiye almamışsın
00 Yorumla
5 ayÖnceden benimde başıma böyle gelmişti, başka foto değil ama gerçek isimlerini söylememişlerdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayHatayi baştan yapmışım dogruyu sen soyle o farketmeden gec kalmadan belki bir şansın olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayYalan varsa bir ilişkinin içinde o ilişki mutlaka bir yerde bitecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYani bir şey diyemem cennet yüzü görmeyin Hadi siz kadınlar bu kadar acımasızsınız ki inşallah sizi de Allah evlat verir aynısını Yaşar
07 Yorumla
Soran5 ayHak ettiniz ama 😊
Soran5 ayGüzelliğe bu kadar bakmayın
Cevap sahibi5 ayBir şey diyemem Demek ki bu hata yapmışım Allah'tan bir cezayı vermiş hak etmişim bakalım zaman ne gösterecek Siz ahalın yeter
Soran5 ayKötü bir şey yapmadım ben onun sadece karaktersiz biri olduğunu öğrendim daldan dala atlayan sırf biri güzel diye konuşulmaz ki
Cevap sahibi5 ayYine abla bir şey diyemem Hani benim sevdiğim o yokluğu hasreti Özlem'i onu yaşatan kız da oğlunda yaşayacak bir gün yani bu böyledir bil Bunu yani ha sen yaptın o yaptı demem ama ben annesiz babasız hiç unutmam ya bir kız var ya ben Ona duyduğum hasreti hiçbir şey duymadım şimdi oğul olmuş bir Dilerim Allah'tan orada yaşasın ben sana da bir şey diyemiyorum Çünkü ben Allah'tan başkasına güveniyorum ya
Soran5 aySanada mi aynısı oldu
Cevap sahibi5 ayYok. Ben birisini bulamadım ki
5 ayNeden böyle bir şey yaptın ki? Sonuç ne olursa olsun sen üstüne düşen görevi yerine getir, dürüst ol ve durumu açıkla. Gerisi ona kalmış. Eğer seni olduğun gibi kabul etmeyecek birisiyse hayatında tutman hata olurdu zaten.
01 Yorumla
Soran5 ayBende öyle düşünüyorum zaten mantikli yorum yaptığın için teşekkür ederim senden zaten artık konuşmuyoruz onun amacı sadece güzel biriyle olmakmış
Gizli Üye(18-24)5 ayİlk baştan doğruyu söylemen gerekti canımsın şimdi izah etsem de affetmeyecek çünkü şimdi yalan söyleyen gelecekte aldatır bile
05 Yorumla
Soran5 ayCanimsin
Soran5 ayYazık
Cevap sahibi5 ayKime ne yazık
Soran5 ayYazık diyorum her şey güzellik olmuş
Cevap sahibi5 ayKız ben öyle bir şey yaşamadım ben elim kırık olduğu için mikrofondan konuşuyorum o yazılıyor çoğu kelimeler yanlış yazılıyor
Gizli Üye(18-24)5 ayYerinde olsam sessizce çıkardım hayatindan diğer türlü seni kabul etmez çünkü. Sevdiği kız başka sen başkasın. neden ona kendini atmadin
06 Yorumla
Soran5 aySevdigi kız derken? O sadece bir fotoğraf asil o benimle konuştu?
Soran5 ayHer şey diş görünüş mü karakterin önemi yok mu
- 5 ay
Bu kiz ne slk ya? Kimin saf kizi bu ya
Soran5 ayNoldu kim kaldırdi seni
- 5 ay
Olm sen ne acayip bir canlısın o erkek seni bulsa sopa manyagi yapar
Cevap sahibi5 ay@Berat06905 hop dur orada kimse kadınlara dokunamaz
Yaptığı yanlış okey ama bu dayak yiyeceği anlamına gelmez
Aklınızı kullanın biraz ya
Ne dönemlere düştük ya rabk
Gizli Üye(36-45)5 ayEğer aranızdaki bağ gerçekten güçlüyse bunu anlayışlamkarşılar
02 Yorumla
Soran5 ayGerçekleri biliyor artık konuşmuyoruz bile
Cevap sahibi5 ayKötü olmuş
Gizli Üye(36-45)5 ayBunun benzerini burada yapan birinin sonu kötü olmuştu
02 Yorumla
Soran5 ayNe olmuştu sonu
Cevap sahibi5 ayBi tane ciinci hoca hadi ordan bunu
Gizli Üye(18-24)5 ayHiç yazma
Bu şekilde kabul etse yakın zamanda ayrılır
Rezil olursun hem
06 Yorumla
Soran5 ayGüzel olmadığım için mi rezil olurum yazık
Cevap sahibi5 ayO kişi sen olmadığın için
Sevmek tipe bakmaz
Yürekle alakalı
Kendin olsan severdi
Bu şekilde olsa bile kısa sürer
Sen sen olamamışsın
Soran5 ayBende diyorum ki kendimi gösterseydim zaten sevmezdi anlamıyor musun onun için sadece güzellik önemli
Cevap sahibi5 ayÇirkin olduğunu düşünmüyorum senin
Özgüvenin düşük
Soran5 ayNeden o zaman bu zamana kadar çıkma teklifi almadım cirkinim iste
Cevap sahibi5 aySen hayata küsmüşsün
Birçok tavsiye ederim bu konuyu aşarız
Detaylı anlatmak istersen çözerim eminim
5 ayNe gereksiz bir duruma sokuyorsunuz kendinizi. Sana birsey itiraf edeceğim de açıkla. Şansın varsa oda sana bende sana virseh itiraf edeceğim der belki oda senin gibi yapmıştır. sen terk edersin
05 Yorumla- 5 ay
Güzellik ne alaka şimdi
Soran5 ayHerkes öyle yazıyor
Soran5 aySeni belki beğenmez diyor
- 5 ay
Ya ne alakası var ya. Mesela benim kızdığım nokta eğer ilerlemez diyorsan hic konusma başkasının resmini bile atmamaliydin. Ama eğer konuşacak isen kendin ol hic öyle durumlara gerek yok. Simdj sen o resmi sevdirdin adama. Sende sevdin. Ikinizinde eli boş gecen günlerede yazık. Hic millete kulak asma. Yaz adama anlat ben boyle birsey yaptım ama uzatmak istemiyordum bu durumu sonra benimde hislerim oldu sana vs anlat çekinme. Takma milleti
Soran5 ayResmimi sevdi Ahaha
Gizli Üye(25-29)5 ayTerket tabikide doğruyu söylesen ne olacak yalancısın sen diye engelleyip yoluna bakacak adam
05 Yorumla
Soran5 ayO çok mu iyi sadece güzelliğe bakınır mı
Cevap sahibi5 ayKendinle yüzleşmen gerekiyor özgüvenin eksik ki kendini atamıyorsun onu kandırmış oluyorsun evet sadece güzelliği bakabilir o onun tercihi sen memnun değilsen güzelliğe bakmayan adamla olacaksın kandırmak yerine
Soran5 ayBunu nedense hep güzel olanlar söylüyor tabi Allah bunlara bir bok vermiş
Soran5 ayİşte güzelliğe bakıyor diye atmadım anladın mı geerezekali
Soran5 aySadece güzelliğe bakınmaz çiçek kafalı
Gizli Üye(25-29)5 ayYaşına baktım da çocuk da değilmişsin hani, hiç mi bir şey öğrenmedin bu yaşına kadar?
014 Yorumla
Soran5 aySen buraya gerçek yaşını mı yazıyorsun
Cevap sahibi5 ay18 yaşından küçük değilsindir herhalde
Soran5 ay20
Cevap sahibi5 ayNeyse ne, ne öyle başkasının fotoğrafını gönderip adam kandırmak... Çocuk musun sen?
Soran5 ayPeki o çocuk değil mi sadece fotoğrafa bakarak benimle 3 ay boyunca konuştu noldu ne değişti güzel mi değilim sırf güzel diye birisiyle konuşulur mu?
Cevap sahibi5 aySen yalan söylemiş oldun.
Soran5 ayTamam yalanı bir kenara bırak ama onun yaptığı şimdi doğru mu gerçekten
Cevap sahibi5 aySen kendini yalancı durumuna düşürmüş oldun. Böyle olunca sana güvenmek hata olur.
Soran5 aySen sırf güzel diye birisiyle birliktesin onun samimiyetinin hiç bir önemi yok mu senin için
Cevap sahibi5 ayBen onun ne düşündüğünü bilmem, ama bana yalan söylediğini fark ettiğimi an ayrılırım.
Soran5 ayHihi
Cevap sahibi5 ayİşine gelmedi demekki
Soran5 ayHehe aynen
Cevap sahibi5 ayHehe
Seviyosan doğruyu söyle. Olmaz dediğini oldurur Allâh, bilemezsin.
Güvenini kaybetme her zaman net dürüst olan sen ol. Giderse de kalırsa da kendi bilir
10 Yorumla
1 aySohbetiniz muhabbetiniz samimi ve ona karşı dürüst olduysan ve bence sorun etmemeli çünkü görünüş fizik bir yere kadar önemli olan enerji sohbet edebilmek bir birini anlayabilmek
00 Yorumla
5 ayBelki o senin gibi düşünmuyordur belki aşık olmamıştır bi bekle istersen.
02 Yorumla
Soran5 ayHayır bana asik olduğunu söyledi ama ona gerçekleri söyleyince konuşmayı kesi beğenmediği için
Soran5 ayKesti *
5 ayBir kez bende yaptım pişman oldu gerçeği yakınken şöyle aynısı khyasadim anlıyorum seni ben itiraf etttim bir sekilde
00 Yorumla
5 ayCanım benimm🥹 neden en başta öyle bişey yaptınkii? şu an hâla bilmiyor mu?
03 Yorumla
Soran5 ayKendimi beğenmedim diye cezaretim yoktu kendimi göstermeye evet biliyor zaten konuşmuyoruz daha
- 5 ay
Sen itiraf ettikten sonra bi daha çocuk gelip konuşmadıysa o senin için doğru kişi değildir bitanem.. belki şu sıralar canın acıycak ama inanki ileride kaderindeki doğru adam geldiğinde iyi ki o olmamış diyceksin..
Soran5 ayHayır konuşmadı demekki onun için bir önemi yok o sadece güzelliğe bakan biri
5 ayEngel at kaybol. Onun edeceği lafları kaldıramazsin.
02 Yorumla
Soran5 aySöyledim hiç laf söylemedi
Soran5 ayZaten artık konuşmuyoruz bile
5 aySöyle ve öyle terk et. Sessizce gidersen adam bu arayışa girebilir. Sonra o kızı bulmasın
09 Yorumla
Soran5 aySöyledim konuşmuyoruz daha
- 5 ay
İyi yapmışsın boş ver. Ama hatalisin. Ders çıkar bundan bı deneyim olarak kalır en azindan
Soran5 ayOnun yok mu hatası sadece fotoğrafa bakarak güzelliğe bakarak bir insandan konuşulur mu
- 5 ay
Erkekler öyle evet ve maalesef. Ama sende aşık oldum diyosun. Yüzyüze konusmadigin bir insana sende resminden görerek aşık olmadinmi. Onun gibi işte
Soran5 ayAma onun tipi yok ki ben onun benimle konuşmasına ilgilenmesine bana olan davranışlarına aşık oldum
- 5 ay
Demekki herkesin aşık olma kriteri farklı
Soran5 ayTipe bakan hiç aşık olmasın daha iyi
- 5 ay
Her insan farklıdır. Herkes aynı şeye bakmaz. Ama bu olayda hatanın büyüğü sende. Bence dersini aldiysan unut gitsin daha önünde koca bı hayat var
Soran5 ayPeki sagol
5 ayBenle doğruyu söyle gerçek bir soğuma sebebi bu kaliteni düşürür
05 Yorumla
Soran5 ayOnunda kalitesi düştü zaten
Soran5 aySadece güzelliğe bakan biriyle olmam zaten
- 5 ay
Güzelliğe bakmayan erkek bulamazsın
Soran5 ayPeki güzel olayanlar ne yapsın
Soran5 aySonuçta yüzümü ben seçmedim
5 aybu ara bu moda zaten iyi yapmışsın biz herşeyi gerçek söyledikte ne oldu sjsjsj
016 Yorumla
Soran5 aySagol canım benim herkes üstüme geliyor burada
Soran5 aySonuçta yaptım bir hata ve pismanim ama insanların bu kadar dış görünüşe önem verdiğini anlamıyorum
- 5 ay
empati yap ve hissiyatın neyse o da bunu yaşamak istemezdi incelediği yerden kopar.
- 5 ay
kendini neden sakladin ki
Soran5 ayKendimi beğenmiyorum diye ama bana seninle konuşmak güzel dedi sen bana iyi geliyorsun dedi
- 5 ay
fark eder mi , baştan sona adama bir yalanı yaşattın
Soran5 ayHmm yani güzel değilim diye fark etmez ahaha
Soran5 ayYazık olmuş bu insanlara
- 5 ay
sen güzel değilsin diye değil, yalanla bir sahtelige mecbur bıraktın diye
- 5 ay
ki burada çok var senden yalniz değilsin kendine sanal bir kimlik oluşturmuş onu pazarlayan insanlar bol ismi yanlış cismi yanlış baştan sona herşeyi.
Soran5 ayAnladım teşekkürler
Soran5 ayKeşke bende güzel olsaydım o zaman beni severdi
- 5 ay
keşke dışının güzel olmasına bu denli takmayıp kendini olduğun gibi benimseseydinde , içinin güzelliğini tanırken bu denli yabancılaşmasaydi sana.
Soran5 ayKaçardı kaçardı
- 5 ay
şimdi ne fark etti?
- 5 ay
evet bir şekilde herkes dış görünüşü önemser lakin sevdiğin insanda sana güzel gelen birçok şey vardır başkasına gelmeyip.
5 ayya hep yalan ile devam et ya da dürüst ol tamamen.
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat