Yani balık etki olduğum için fazla talibim çıkmadı.
Çıkanlarida ben begenmedim. sizce bu dezavantaj mı?
Çıkanlarida ben begenmedim. sizce bu dezavantaj mı?
aslında bu bir nebze sempati katıp güzel görünüşü sağlar balık etli olmak ayrı sempatik güzellik katar yeterki insan kendisiyle daima barışık ve olumlamalardan vazgeçmesin ozaman her şey bambaşka olur bununla alakalı uzun uzadıya söylenecek çok sözler var ama şahsi görüşüm balık etli kadınlar bambaşka
bence bir dezavantaj yok eğer kendini balık etli olarak görüyorsan zayıflamak tabiki sana kalmış bişey ama dediğim gibi ikisi arasında pek bir fark yok istersen güzeller güzeli ol karakter olmadıktan sonra diye düşünüyorum
Cevap
16Cevap
Hayir dezavantaj değil ya azda olsa baliketli kızlardan hoşlanan erkekler var bende onlardan birisiyim
Ne kadar balık etli olduğun önemli balık et sever erkekler genelde kilolu olabilri misin? Boy k kilo nedir? Evde egzersiz yapmayı düşündün mü hiç?
Kişiden kişiye göre değişir
Benim sevdiğim. balik etli ve minyon olması daha çok hoşuma gidiyor bana daha cazip geliyor
Baliketli tombul kizlar daha çok ilgimi çekiyor her zaman 🙂
Açıksa karşına doğru düzgün biri ciktinmi niye evlenilmesin balık etlide
Açıkçası fiziği ve güzelliği benim için 2. Planda
Balık etli olması daha iyi
balık et sevmiyoruz ama yüzde önemli
onla alakası olduğunu düşünmüyorum
Tam tersi olmasi lazim alla alla😅😅
Ne alaka
Sen erkek değilsin, anlayamazsin😅
Evet çekici gösteriri
Balık ekmek çok severim
Haahahahauaaa
Limonu sıkacaksın oh mis yanına bol yeşillik ay canım çekti be
Birde güzel bir salata olacak ama hamsiyi sevmem hamsi olmasın vallaha benimde canım çekti yaa
Hamsi yemem ya pek ya levrek ya da çupra seviyorum denizden tatlı sudan da alabalık favorimdir
Ayipsin turp olur havuç rendelersin yanında birde roka tere of be
Offf susss canım cekti yaaa
Hahahah birgün birlikte gömelim 😂
Balık etli olmak ii dir
Değil. Bence çevrende iş yok.
Balık etli olmak her zaman avantajdır aslında ve erkeklerin çoğunluğu balık etli kadın sever
Evet bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?