Herkese merhaba
Konu ailemle ilgili yıl 2016 ben henüz daha 17 buçuk yaşındayken Facebook ile bir kişiyle tanıştım her neyse o kişi aslen Diyarbakırlı zaman geçtikçe tabi biz tanıştık ve niyeti evlilikti benimle lakin ben Fransa da o Türkiyede idi zaman geçti anneme içimi döktüm annecim böyle biri var tatile gidersek benimle görüşmek istiyor dedim güzelce ortada henüz birsey yokken annemse hemen telefonumu aldı kırdı yetmedi beni vurdu yüzümü gözümü dağıttı aile büyükleri girdi araya yetmedi düzelmiş rolü yaptı aradan iki gün geçmeden yine şiddet en son polisi aradı kızım bir terörist tarafından beyni yıkandı dedi koskoca avrupada polisler akıl hastanesinde tutuklu tuttu beni ve daha sonra istikamet yurt oldu annem istemedi 18ime bastım yurt serbest bıraktı artık her neyse yengemlere teyzemlere cümle sulaleye beni kötülüyor.
Yıl oldu 2022 o Diyarbakırli ile bosandik ailelerden dolayı çünkü artık zor oluyordu benim aileme ona hep Kürt'ün tekisin aç köpek derken ister istemez bütün sinirini benden çıkardı eski eşim dayak falan derken boşandık 5 ay sürdü evliligim.
Aradan 7 yıl geçti 2016 dan beri yeni biriyle tanıştım aileme yine bahsettim düğünüm de bile bulunmak istemediler dışladılar resmen çocuk Müslüman cezayirli Müslüman Müslümanı atamaz ilk kürt de muslumandı ama dışladılar bizi evlendik şuanda çok şükür mutluyum hamileyim evliligim süper ilerlerken annem bazen beni arıyor eskiyi konuşuyor millet hep seni konuşuyor diyor ne (halbuki yalan) konuşurlarsa konuşsunlar dedim eski eşimi bahsediyor eskilerde hala ve moralim bozuluyor ilerde senin gibi kızım olucak ama bana bütün bu yaptıklarını zerresini tövbe yapmam dedim çok dövdüler çok ağır konuştular git kendini as öldür dedi annem resmen üzülüyorum belli etmiyorum kimseye susuyorum kız kardeşlerim benden küçük sürekli kendilerini üstün görürler sürekli kendilerini haklı görürler büyük olarak susar köşeden izliyorum bana yaptıkları haksızlıklara rağmen annem sürekli aile büyüklerine beni kötüledi küçük gösterdi ve bu yaz bir tatil planı var ailemle eşimle gerçekten gitmeye cekiniyoruz çünkü içimize sindirirler mi sindirmezler mi Allah biliyor siz olsaydınız napardiniz bu durumda
Konu ailemle ilgili yıl 2016 ben henüz daha 17 buçuk yaşındayken Facebook ile bir kişiyle tanıştım her neyse o kişi aslen Diyarbakırlı zaman geçtikçe tabi biz tanıştık ve niyeti evlilikti benimle lakin ben Fransa da o Türkiyede idi zaman geçti anneme içimi döktüm annecim böyle biri var tatile gidersek benimle görüşmek istiyor dedim güzelce ortada henüz birsey yokken annemse hemen telefonumu aldı kırdı yetmedi beni vurdu yüzümü gözümü dağıttı aile büyükleri girdi araya yetmedi düzelmiş rolü yaptı aradan iki gün geçmeden yine şiddet en son polisi aradı kızım bir terörist tarafından beyni yıkandı dedi koskoca avrupada polisler akıl hastanesinde tutuklu tuttu beni ve daha sonra istikamet yurt oldu annem istemedi 18ime bastım yurt serbest bıraktı artık her neyse yengemlere teyzemlere cümle sulaleye beni kötülüyor.
Yıl oldu 2022 o Diyarbakırli ile bosandik ailelerden dolayı çünkü artık zor oluyordu benim aileme ona hep Kürt'ün tekisin aç köpek derken ister istemez bütün sinirini benden çıkardı eski eşim dayak falan derken boşandık 5 ay sürdü evliligim.
Aradan 7 yıl geçti 2016 dan beri yeni biriyle tanıştım aileme yine bahsettim düğünüm de bile bulunmak istemediler dışladılar resmen çocuk Müslüman cezayirli Müslüman Müslümanı atamaz ilk kürt de muslumandı ama dışladılar bizi evlendik şuanda çok şükür mutluyum hamileyim evliligim süper ilerlerken annem bazen beni arıyor eskiyi konuşuyor millet hep seni konuşuyor diyor ne (halbuki yalan) konuşurlarsa konuşsunlar dedim eski eşimi bahsediyor eskilerde hala ve moralim bozuluyor ilerde senin gibi kızım olucak ama bana bütün bu yaptıklarını zerresini tövbe yapmam dedim çok dövdüler çok ağır konuştular git kendini as öldür dedi annem resmen üzülüyorum belli etmiyorum kimseye susuyorum kız kardeşlerim benden küçük sürekli kendilerini üstün görürler sürekli kendilerini haklı görürler büyük olarak susar köşeden izliyorum bana yaptıkları haksızlıklara rağmen annem sürekli aile büyüklerine beni kötüledi küçük gösterdi ve bu yaz bir tatil planı var ailemle eşimle gerçekten gitmeye cekiniyoruz çünkü içimize sindirirler mi sindirmezler mi Allah biliyor siz olsaydınız napardiniz bu durumda
Güncellemeler
+1 yıl
(Biraz uzun kusura bakmayın gerçekten)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah kolaylık versin gitme bence eşinle takıl onların hepsi gidecek bi eşin kalcak yanın da
Haklısın
Franchement à quel moment tu peux te marier avec un algérien? Même les arabes ne se marient plus entre eux tellement ils ne servent à rien 😄
Franchement je te plains ma belle vraiment parce que si tu etais mature deja un musulman ne jette pas son frère musulman deja 1 et de 2 toi a tu deja subit de ta famille? Est ce que tu tes deja marier et tu tes fait frapper? Par un mari kurde tout droit de Diyarbakır suis désolé aujourd'hui les mecs les plus sauvages sont en Turquie va revoir l'actualité tout les jours des tarés sont en train de tuer leur épouse ou leur ex en couteau sans pitié en public en plus tu es de Erzincan franchement un commentaire venant d'une femme merci la soutenance féminine si ca ta trop perturber ma publication ta le choix de rien dire petit rappel okaou
C'est ecrit 28 ans Sur ton profil et que tu es fiancée inşallah tout ce passera bien pour toi c'est pas avec les chiffres quon devient mature et grand cest avec le vécu la souffrance vraiment ta connu deja detre sans argent? Sans soutiens familliale rejeter? Faut faire de l'empathie avant de juger
Je n’ai pas jugé ta famille ou ton passé ou ton ex j’ai juste dit pourquoi une arabe alors que même les arabes ne se marient plus entre eux? Même ma copine marocaine elle veut pas d’arabe tellement c’est un peuple qui ne sert à rien.
T’ai-je jugé par rapport à autre chose? Mais loin des arabes ma soeur… si tu es heureuse tant mieux que ça dure j’espère! Araptan hayir geldigini ben gormedim sahsen.
Tout n’est pas le din, tu t’es mariée à un kurde qui doit ne pas être dans le din d’ailleur. Diyarbakir c’est le « İzmir » de leur peuple si tu comprends. Mais pas de rebeux stp… enfin maintenant tu es même enceinte que dieu lui donne la santé au bebe insallah… mais moi j’aime pas les rebeux, je les ai jamais aimé. Triste mais véridique
Rien avoir avec la maturité. Un peuple qui vole après le iftat. Un peuple qui n’aime pas bosser, qui brûle des voitures des grosses poubelles juste our le fun. Un peuple qui a vendu son propre pays pour les papiers… un peuple qui a aucun inconvénient pour l’état et bien au contraire. Bien sûr il y a des cas extrêmes je ne mets pas tous dans le même sac mais en général c’est le cas et ça ça ne vient oas de la maturité juste le vécu. De plus, la misère la tristesse j’en ai réellement connu. Être dans la merde sans argent j’ai bien connu plusieurs fois. Je répète, ce n’est pas ton passé que je juge juste tu as tellement souffert que je mendis au final pourquoi un rebeux car tu risque de resouffrir, ce que je ne souhaiterai même pas à mon ennemi d’ailleurs 🙏🏻
Aujourd'hui si jen suis là a ce stade c'est pourquoi? Mes parents malgré que jai demander plusieur fois des conseils ou de laide jme suis fait remballer jai une soeur plus petite que moi elle a eu 2 fiancaille un avec un Denizli ca a pas marcher et le 2ème avec un Yozgatli et ca a pas marcher a cause de ma mere tout ca pour des altın serieux elle a casser son affaire avec 2 turcs moi avec le kurde eninde sonunda ils mon choisi un homme de 40 ans jai refuser et jai chercher lamour ailleur Allah kimseyi böyle sevgisiz şefkatsiz ailesiz bırakmasın
En faite le problème c’est juste que le gars c’est un rebeux. Je ne jugerai jamais ta mère. Haddim degil. Mais araptanda adam olmaz be bacim. Bunu cumle alem biliyor. Même au bled ils sont à bout à cause des arabes. J’espère que tu seras heureuse et que t’auras un bébé en bonne santé 🙏🏻 Les arabes ne sont pas aimés dans le monde entier c’est qu’il y a une raison. Un peuple qui n’a jamais servi à quelque chose… Allah mesut etsin o zaman ☺️
Oui mais que ce sois un Rebeux ou pas même jetais avec un kurde elle a tout fait pour casser suç sadece benim olamaz pour pas tomber dans un chemin ou İl y a des rebeux ou autre suis desolé bu duruma nasıl düştüğümü az çok anlattım les autres personne on écrit tous un commentaire qui suis ma publication toi tu as mit que taimer pas les rebeux personne a demander ton avis Sur les rebeux ou autre mon sujet et a propos d'un problème familliale qui dure depuis longtemps suis perdu encore jessaye de me retrouver mais perso jai du mal un blanc un noir un marrons tant quil est musulman que vouloir de plus je peut te garantir que suis heureuse enceinte épanouie d'amour hmdllh et toi tu es fiancé a un turc surement ta une garantie que tu va etre heureuse? Que tout va se passer comme tu veut dehors ou a la maison? Qui dit qui va pas changer au fil du temps? Qui dit quil rester beau et rose comme İl maintenant aujourdhui moi meme je nai meme pas une garantie si je vais etre heureuse ou pas pour le moment tout va bien ma mere ma famille pourtant son venu apres mon mariage pour me dire felicitations et tout ils sont venus meme faire connaissance avec mon mari et franchement en tant que turc ils sont plus dindar bien suis tomber Sur qqn qui est assez bien hmdllh je repete mon sujet est a propos du problème familliale pas a propos des races
Annen bildiğimiz ırkçı bende Diyarbakırlıyım ve Diyarbakır'ın erkeklerine hayranım
Eski eşim diyarbakirliydi ve naptilar ne ettiler aramızı bozdular çok sevdim ilkim herseyimdi gerçekten yalvardım eski eşime 3 yıl bekledim dön dedim dönmedi terk etti aileden Aralı yerlere gidelim her teklifi sundum kabuk etmedi şimdi pişman evli olduğumu duydu çocuk sahibi olucam zoruma gidiyor bütün bunlar onunla olmasını çok isterdim ama dönmedi şimdide pişman ağlıyor iyi değil duydum kendiside söyledi eski eşim diye saygılıyım ama çok üzdü yıprattı paramı çaldı ailemin sinirini benden çıkardı çeken ben oldum
Demek sana kötüsü denk gelmiş yoksa Diyarbakır erkekleri delikanlı merttir demek hakkında hayırlı olan buymuş şimdiki eşinle çok çok mutlu ol ve sadece sen ol ailenmis onun ailesiymis inan herkes gidiyor sadece eşin yanında kalıyor hep mutlu ol
Eski eşim bağlardan dı
Bende baglardanım
Kesin tanırsın belki bilmem bağlarda durdu bir süre daha sonra da başka yere taşındılar
İsmi ne acaba
Serhat ismi
Oha bende Diyarbakır bağlardanım
@Interstellar01 bendee baglardanım
Serhatmi?
Soy ismini soyluye bilrimisiniz ya da burada soylemezseniz mesaja gelebilirsiniz
Tanışalım mı?
@Interstellar01 sen erkekmisin
Evett niye ki
Ben yazmadan siz tanismissiniz 🤣🤣🤣 evet ismi serhat tanırsınız kesin kesin yüzde yüz
Daha tanışamadık ya😅