Böyle bir anneniz kardeşiniz olsa napardınız?

Herkese merhaba
Konu ailemle ilgili yıl 2016 ben henüz daha 17 buçuk yaşındayken Facebook ile bir kişiyle tanıştım her neyse o kişi aslen Diyarbakırlı zaman geçtikçe tabi biz tanıştık ve niyeti evlilikti benimle lakin ben Fransa da o Türkiyede idi zaman geçti anneme içimi döktüm annecim böyle biri var tatile gidersek benimle görüşmek istiyor dedim güzelce ortada henüz birsey yokken annemse hemen telefonumu aldı kırdı yetmedi beni vurdu yüzümü gözümü dağıttı aile büyükleri girdi araya yetmedi düzelmiş rolü yaptı aradan iki gün geçmeden yine şiddet en son polisi aradı kızım bir terörist tarafından beyni yıkandı dedi koskoca avrupada polisler akıl hastanesinde tutuklu tuttu beni ve daha sonra istikamet yurt oldu annem istemedi 18ime bastım yurt serbest bıraktı artık her neyse yengemlere teyzemlere cümle sulaleye beni kötülüyor.
Yıl oldu 2022 o Diyarbakırli ile bosandik ailelerden dolayı çünkü artık zor oluyordu benim aileme ona hep Kürt'ün tekisin aç köpek derken ister istemez bütün sinirini benden çıkardı eski eşim dayak falan derken boşandık 5 ay sürdü evliligim.
Aradan 7 yıl geçti 2016 dan beri yeni biriyle tanıştım aileme yine bahsettim düğünüm de bile bulunmak istemediler dışladılar resmen çocuk Müslüman cezayirli Müslüman Müslümanı atamaz ilk kürt de muslumandı ama dışladılar bizi evlendik şuanda çok şükür mutluyum hamileyim evliligim süper ilerlerken annem bazen beni arıyor eskiyi konuşuyor millet hep seni konuşuyor diyor ne (halbuki yalan) konuşurlarsa konuşsunlar dedim eski eşimi bahsediyor eskilerde hala ve moralim bozuluyor ilerde senin gibi kızım olucak ama bana bütün bu yaptıklarını zerresini tövbe yapmam dedim çok dövdüler çok ağır konuştular git kendini as öldür dedi annem resmen üzülüyorum belli etmiyorum kimseye susuyorum kız kardeşlerim benden küçük sürekli kendilerini üstün görürler sürekli kendilerini haklı görürler büyük olarak susar köşeden izliyorum bana yaptıkları haksızlıklara rağmen annem sürekli aile büyüklerine beni kötüledi küçük gösterdi ve bu yaz bir tatil planı var ailemle eşimle gerçekten gitmeye cekiniyoruz çünkü içimize sindirirler mi sindirmezler mi Allah biliyor siz olsaydınız napardiniz bu durumda
Güncellemeler
+1 yıl
(Biraz uzun kusura bakmayın gerçekten)
Böyle bir anneniz kardeşiniz olsa napardınız?