- Çok hoşlandıysam konuşması için cesaret veririm.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

97 de çeşmede otelde çalışıyordum tatil günü İzmir merkezine gittim. yeşilyurtda bi işim vardı dönüşde otobüs durağına yürürken karşımdan çok güzel bir kız geliyordu esmer zenci meleziydi siyah uzun saçları siyah gözleri vardı zayıf vücutlu şık zarif giyimli dekoltesiz bile çok s eksiydi. birbirimizin yanından geçene kadar uzun süre gözlerimizi ayırmadan bakışdık. karşı cinsle çok bakışmamız oldu en etkili istekli davetkar olan onunla bakışmamızdı. otobüs duraģına geldiğimde onuda duraģa gelirken gördüm, durağa geliyormuş ayrı sokaklardan gelip durakda buluştuk. durakda bilet gisesinden kalem alıp çalışdığım otelin adını telefon numarasını yazdım. ben yazarken bana bakıyordu anlamışdı kağıdı vermedim. onun bindiği konak otobüsüne bindim. ayakta yan yana duruyorduk. konakda indik ykm maģazasının önünde durdu. cep telefonu yokken burası buluşma yeriydi. bende 10 metre kadar uzakda bekliyordum (aslında önce yakında yazmışdım sonra uzakda olarak değiştirdim çünkü birbirimizi ilk gördüğümüzdeki bakışmadan sonra 10 metre uzak kalıyor) iki kız arkadaşı geldi onlarda çok güzeldi biri sarışın mavi gözlü biri kumraldı çok sevimli bi kız grubuydular. sonra arkadaşlarına beni gösterirken ben birini buldum dediğini duydum. yürümeye başladılar otobüse bindiler ben onlardan geç bindim biraz. otobüse bindiğimde benimkine baktım sevinip gülmüşdü çok iyiydi unutamıyorum o anı. geç bindiğimde belkide gelmeyeceğimi konuşmuş gibilerdi. birbirimizi ilk gördüğümüz yere doğru gidiyorduk orayı geçip güzelyalıda otobüsden indik. cadde kenarında cafe puba girdik. onlara uzakda kalan masaya oturdum. bira söyledim yarım saat kadar geçti benimki arkadaşlarına 'neden gelmiyor' dedi. arkadaşıda 'sen yapacağını yaptın' dedi. kalkıp ordan çıkdım caddenin karşısından taksiye binip geneleve gittim. bu bazen aklıma geliyor, orada bırakıp gittigim için ondan sıkıca sarılıp ağlayarak özür dilemek istiyorum. afettiģini ya da önemli olmadığını üzülmedigini söyleyene kadar bırakmadan sarılmak istiyorum.😓
Onun gibi özel iyi bir kızın herkese yapmayacağı şekilde bana gösterdiği ilgisine karşılık onu bırakıp gitmek çok kötü oldu bunu hiç haketmiyordu.
Onunla aynı yaşlardaydık o zaman oda 22 olabilir. benim boyum 1.75 onun 1.70 vardır. dekoltesiz seksiydi dedim kotla üstünde v yaka tşört blazer ceket vardı. melez çünkü annesi siyahi,3 sene sonra görmüşdüm yanında annesi vardı
Onu ilk gördüğüm yer izmirspor parkının sonunda yeşilyurta giden yolun başı, otobüs beklediğimiz durak noktadan önceki migrosun önündeki durak
Ben hiç yapamadım. O kadar cesarerim olmadı. Yolda gördüğüm birine nasıl açılabilirim ki? Zaten sevdiğim bir insana açılmakta bile güçlük çekiyorum. Sevdikçe alacağım cevaptan korkuyorum, giderek imkansızlaşıyor benim için. Aşk konusunda çok başarısızım. Bu kadar güzel sevipte sevgimi boşa harcadığıma o kadar üzülüyorum ki..
Yurdum insanından samimi ve dürüst cevap. <3
Genelde bir şeyler okuduğum için göz göze kimseyle gelmem. Gideceğim yere odaklanırım. Yolda arkadaşlar bile görüyormuş beni acelen ne diye arkamdan çoğu kez arandığım olmuştur. 😃 İsim yok bir de kalkıp göz göze geleceğim. Bazen yola bakarken oluyor ama saniyelik geçici.
zor bir andır kaçırınca pişman olursun
Çok pişman oldu arkadaşım.. Bir gündür başımın etini yiyor.
İki kız onun için yolunu değiştirdi. Kızlar benim arkadaşımla göz göze geldi hatta yüzüne bakıp gülümseyip çocuğa zarf attılar.
Benim arkadaşımda sadece tebessüm edip yoluna devam etti. Şimdi çok pişman :)
Çok zor. Adadan gemiyle oraya gitmek çok yorar insanı :)
Cevap
25Cevap
Genç ve yakışıklı olduğum zamanlar çok başıma geldi ama açılmadım
Benden hoşlandığını hissedersem mutlaka açılırım
Kusura bakmayın ama ben bu konu hakkında çok olumsuz konuşucam. Lisedeyken sürekli göz göze geldiğim bir kız vardı hoşlanıyordum. Bir iki değil baya 6-7 ay boyunca hep denk geldim bana bakıyordu bence. Ben etkileniyordum ve onun da etkilendiğini düşünerek bir hamle yaptım. Araya bi iki arkadaş vasıtası ekleyerek. Sonuç olumsuz ve bundan da kötüsü mal yerine konmuşum. Bu olaydan sonra olur ya belki karşılık verir diye Instagram da bio ya sitemkar sözler yazıyordum ve her hafta aynı saatte değiştiriyordum. İşin garibi o da aynısını yapmaya başladı ve benim yazdıklarıma cevap niteliğindeydi. İçimde ukde kalan en büyük şeydir bu olay 3 senedir görmüyorum kendisini fakat hala unutamadım. Biraz baş ağrıttım kb ama uzun lafın kısası sözlü ya da yazılı iletişim kurmadan hiçbir hamle yapmayın. Ağlarsınız.
Bir defa trafikte oldu tam köşeyi dönerken 10 15 saniye takılı kaldı karşıdaki insan bana ben utangacim biraz bir şey olmadı olamazdı da o an zaten🙂👍🏻
Tr de bu neredeyse imkansız.
Hele ki bir kıza hoşlandığını söylemek mi 😳😳😳
Rezil ederler.
Bırak hoşlanma veya tanışmayı.
Adres sorsan sapık mısın diyor.
Hayır... ilk defa göreceğim biriyse kesinlikle açılmam, hoşlandığımı söylemem. Tanımadan etmeden direk pat direk hoşlandığını söylemek olmaz bana gire :)
Yok daha başıma sıkıntı açacak kadar canım değilim.
Evet adım atabilirim ama onun da bana yeşil ışık yakmış olması lazım
ben açılmam bu benlik değil 🤪 o gelsin hoşuma giderse şans veririm gitmezse yol veririm 😅
Böyle açıladabilirsin ama ilk görüşte ne olduğunu bilmeden aşık olmak saçma bence
Yolda gördüğüm birine açılacak değilim. Yaz dizisi çekmiyoruz sonuçta 😂
Yok artık , karakterini bilmediğim tanımadığım birinden hoşlanamam bile en azından belli başlı şeyleri bilhassa mizacı hakkında fikir sahibi olmam lazım fazla mantık da başa bela :)
Yolda bir kaç saniye baktığım birini sadece fiziksel olarak beğenirim. O da geçicidir.
Hoşlantı olması için tanımam, konuşmam lâzım.
Açılmam
Sonra sapık diye karakolluk olalım demi
Yalnız anlamadın konuyu. :) Kız pas veriyor yolda.. Sende hoşlandın.
Tabiki de.. Ancak biraz önce bakan kendisi değilmiş gibi triplere girerese iyi günler der. Bir an evvel ondan uzaklaşırım..
Hayır yapmam kardeşime yapsalar kavga çıkar
O kadar etkilenmişsem
Evet, bu huyunnu arkadaşlarım hiç sevmiyor.
Okadar çabuk hoşlanabilen var mi ya
O enerjiyi almam lazım.
İşi gücü erteler direkt yürürüm
Hayır açılmam 💁🏼♀️
bazen evet bazen hayır
Üniversite de evet olmuştu
Bugün harika bir kız gördüm çok pişmanım çok
Belki bir ihtimal
Zor o iş
Ne açılması yaa hiç işim olmaz
İşim olmaz
gider konuşurum