Yaşanılabilecek aşkın bir tarafın söndürmesi mümkünatı düşünülünce o kişi için kafanda nasıl bir hata düşündün? Ben kafamda düşündüğümde ilk aklıma gelen mesela şu oldu.👉🏻aceleci davranmak yanlış ve tabii fazla paylaşımcı olmak.. Ayrıca her ne kadar paylaşımcı olmak güzel olsa da fazlası o aşkı yaşanmadan, yaşanılabilecekse bile söndürür diye düşündüm doğru düşünmüş müyüm?
Yaşanabilecek potansiyeli olan aşkı yaşanmadan kendi elleriyle farketmeksizin söndüren insan hangi hangi hatalara düşer?
Güvenmediği için olabilir bence, genelde aşırı hızlı davranmak eğer kişi de hoşlanıyorsa hızlı bir aşka dönüşür tabi bir anlık kararlardan bahsetmiyorum, ama geri adım atmak ya da mesafeli davranmak genelde ilişkiden soğutabilir.
Bazıları aynı siniftaykendi, sınıfta olana mesaj attım direk engelledi zaten onun dışında cafede falan oldu bakistiklarim onlara da cesaret edemedim. Halbuki bazıları gerçekten güzel kızlardı, begendigim hâlde cesaret edemedim öyle kaldı
Mesajla tanışmak yerine aynı okulda olduğun kişinin iletişiminde olup mesaja geçmek daha iyi bir yol olabilirdi.
Cafe de bakıştığın insanlar muhtemelen herkesle bakışan insanlardır genelde öyle. Güzel kızlar olsa nolur ki? Her yerde güzel kız var. Bunun için dizlerine mi vuracaksın?
Az veya çok hepsiyle değil biriyle olacaksın zaten. Çok olsa nolur hepsiyle mi sevgili olacaksın. Zaten anladığım kadarıyla sana lazım olan şey sadece görünüş.
1 tane yeterli tabiki. Dis görünüş illaki olmalı çok olmasa bile öyle soyluyum. Rahatsız olsaydı bakmazdı ki. Hatta bir defa şey oldu benim arkamda oturuyordu yanımdaki arkadaşımdan kalem istedim onda yokmuş kız geldi kendi kalemini verdi bana. Değişik ya ilgili gibiydi bana da mesaj atınca engelledi artık bakmıyor ayrıca niyeyse. Üni okuyorum
Aranızdaki bakışmayı bilmiyorum yorum yapmayacağım. Her bakıştığın insanın sana bir anlam ile baktığını düşünmemeni öneririm Kafanı kaldırıp bakma sende. Kalem uzatmış ne var yardımcı olmuş o kadar. Yüzük uzatmamış.
Enerjim yok bunlara halbuki oladabilirdi Sevgi benim gözümde başka bir boyut öyle yok tanışalım hadi bakıştık hikayeleri bana bir etki yapmıyor. Umrumda değil diyebilirim. Zerre umursamıyorum.
Farkındalık karamsarlığa yol açıyor. Her şeyin farkında olan insan delirir. Gerçek aşkımı bulmak isterim ama sonu ayrılık olacak bir şeyi düşününce çokta çekmiyor beni. Bakacağız.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşanabilecek potansiyeli olan aşkı yaşanmadan kendi elleriyle farketmeksizin söndüren insan hangi hangi hatalara düşer?