Kızlar seni neden beğenmiyor?

Burdaki bütün beta arkadaslar toplanın size bir kadını neden etkileyemediğinizi anlatıcam. İyi çocuklarsınız diye etkileyecek hâliniz yok ya.. haaha.

Bunları yapıp sürüden ayrılmanız lazım acilen...

- 1) inci madde : tembel olma, patates çuvalı gibi uzanıp tv izleme, bir hobin olsun
- 2) inci madde : kadını eleştirme. yaşlısın, kilo almışsın, saçının boyası çıkmış deme. Dikkat çekmek için bunları her erkek diyor, onlar gibi olma çünkü işe yaramıyor, uzaklaşırız
- 3) üncü madde ; dikkat çekmek için yanından geçerken oksürük krizine girme, yalarım deme, korna çalma, gaza pedala yüklenme, ıslık çalma. Bunlar seni komik duruma duşurur.
- 4 ) üncü madde ; garsona kaba konuşma, saygılı olayım derken de gidip pısırık da konuşma. Iı şey gibi kelimeleri asla kullanma. Kararlı bir ses tonun olsun
-5) inci madde ; Kadını mesaj bombardımanına tutma. Duygu durumun ne cok sevinçli olsun ne üzüntülü. Normal hâlinle ol. Kadınla konuşmayı abartma, normal karşıla, heyecan yapıp saçmalama
-6) Kadınlar ilgiye alışık olduğu için mesajlara cevap verilmediğinde deli olurlar, sen de cool ol, 1. Mesaja cevap gelmediyse 2. yi atma. Her zaman müsait olma. Bir yerlere gidelim mi diye teklif ettiği zaman hemen atlama. Atladığın zaman zaten o kadın seni sıttin sene istemeyecek. Bu aralar biraz işim var diyebil
-7) inci madde ; hayvanları sev, kedi sev, köpek gezdir, çocukların başını okşa, yiğenini al parka götür bütün kadınlar çocuk sevmek için başına toplancak öyle tanış
-8) inci madde ; başka kadınlarla flört etme, hedefinden sapma. Hedeften başka bir kadını översen kendinden soğutursun. Bizim kafa sizinki gibi çalışmaz
-9) uncu madde; Bakışların melül melül kafa yana yatmış aşık gibi olursa yüz vermez sana. Gene aynı noktaya geldik sebebi, bu tarz erkek çok fazla. Onlardan bir tık ilerde olman lazım. Sürüden ayrılman için ben sana bunları anlatıyorum
10) uncu madde ; Kıza alaycı yaklaş. Ama 2. Maddedeki gibi eleştiri olmasın. Eleştireceksen kızın okuduğu kitabı eleştir, kızı eleştirme. Aa bu yazarın 2. Kitabı. Çok da beğenmedim de. O zaten kendi üstüne alınır
11) Bir yere gittiniz. Güzel bir gündü bu aralar biraz işlerim var inşallah görüşürüz deyip masadan kalkıp gitmeyi bil. Bunu diyemeyip yapışık yapışık euğueeğu diye ortalarda gezdiğin için kızlar seni istemiyor
12) Fark ettiysen 11. Maddede suratsız olup, görmezden gelip, soğukça konuş demedim. (Bu erkeklerin arkalarından kadınlar çok gülüyor haberiniz olsun) Sadece meşgul bir adam imajı çizdim. Güzel bir gündü diye iltifat ettirdim. Beğenisini gösterttim. Biz kadınlar anlarız, özellikle soğuk yaparsan da ilginin olduğunu gizlemek için yaptığını biliriz

Ve son görev.. Bütün tanıdık betaları etiketleyin ahahhah.
Kızlar seni neden beğenmiyor?