Burdaki bütün beta arkadaslar toplanın size bir kadını neden etkileyemediğinizi anlatıcam. İyi çocuklarsınız diye etkileyecek hâliniz yok ya.. haaha.
Bunları yapıp sürüden ayrılmanız lazım acilen...
- 1) inci madde : tembel olma, patates çuvalı gibi uzanıp tv izleme, bir hobin olsun
- 2) inci madde : kadını eleştirme. yaşlısın, kilo almışsın, saçının boyası çıkmış deme. Dikkat çekmek için bunları her erkek diyor, onlar gibi olma çünkü işe yaramıyor, uzaklaşırız
- 3) üncü madde ; dikkat çekmek için yanından geçerken oksürük krizine girme, yalarım deme, korna çalma, gaza pedala yüklenme, ıslık çalma. Bunlar seni komik duruma duşurur.
- 4 ) üncü madde ; garsona kaba konuşma, saygılı olayım derken de gidip pısırık da konuşma. Iı şey gibi kelimeleri asla kullanma. Kararlı bir ses tonun olsun
-5) inci madde ; Kadını mesaj bombardımanına tutma. Duygu durumun ne cok sevinçli olsun ne üzüntülü. Normal hâlinle ol. Kadınla konuşmayı abartma, normal karşıla, heyecan yapıp saçmalama
-6) Kadınlar ilgiye alışık olduğu için mesajlara cevap verilmediğinde deli olurlar, sen de cool ol, 1. Mesaja cevap gelmediyse 2. yi atma. Her zaman müsait olma. Bir yerlere gidelim mi diye teklif ettiği zaman hemen atlama. Atladığın zaman zaten o kadın seni sıttin sene istemeyecek. Bu aralar biraz işim var diyebil
-7) inci madde ; hayvanları sev, kedi sev, köpek gezdir, çocukların başını okşa, yiğenini al parka götür bütün kadınlar çocuk sevmek için başına toplancak öyle tanış
-8) inci madde ; başka kadınlarla flört etme, hedefinden sapma. Hedeften başka bir kadını översen kendinden soğutursun. Bizim kafa sizinki gibi çalışmaz
-9) uncu madde; Bakışların melül melül kafa yana yatmış aşık gibi olursa yüz vermez sana. Gene aynı noktaya geldik sebebi, bu tarz erkek çok fazla. Onlardan bir tık ilerde olman lazım. Sürüden ayrılman için ben sana bunları anlatıyorum
10) uncu madde ; Kıza alaycı yaklaş. Ama 2. Maddedeki gibi eleştiri olmasın. Eleştireceksen kızın okuduğu kitabı eleştir, kızı eleştirme. Aa bu yazarın 2. Kitabı. Çok da beğenmedim de. O zaten kendi üstüne alınır
11) Bir yere gittiniz. Güzel bir gündü bu aralar biraz işlerim var inşallah görüşürüz deyip masadan kalkıp gitmeyi bil. Bunu diyemeyip yapışık yapışık euğueeğu diye ortalarda gezdiğin için kızlar seni istemiyor
12) Fark ettiysen 11. Maddede suratsız olup, görmezden gelip, soğukça konuş demedim. (Bu erkeklerin arkalarından kadınlar çok gülüyor haberiniz olsun) Sadece meşgul bir adam imajı çizdim. Güzel bir gündü diye iltifat ettirdim. Beğenisini gösterttim. Biz kadınlar anlarız, özellikle soğuk yaparsan da ilginin olduğunu gizlemek için yaptığını biliriz
Ve son görev.. Bütün tanıdık betaları etiketleyin ahahhah.
Bunları yapıp sürüden ayrılmanız lazım acilen...
- 1) inci madde : tembel olma, patates çuvalı gibi uzanıp tv izleme, bir hobin olsun
- 2) inci madde : kadını eleştirme. yaşlısın, kilo almışsın, saçının boyası çıkmış deme. Dikkat çekmek için bunları her erkek diyor, onlar gibi olma çünkü işe yaramıyor, uzaklaşırız
- 3) üncü madde ; dikkat çekmek için yanından geçerken oksürük krizine girme, yalarım deme, korna çalma, gaza pedala yüklenme, ıslık çalma. Bunlar seni komik duruma duşurur.
- 4 ) üncü madde ; garsona kaba konuşma, saygılı olayım derken de gidip pısırık da konuşma. Iı şey gibi kelimeleri asla kullanma. Kararlı bir ses tonun olsun
-5) inci madde ; Kadını mesaj bombardımanına tutma. Duygu durumun ne cok sevinçli olsun ne üzüntülü. Normal hâlinle ol. Kadınla konuşmayı abartma, normal karşıla, heyecan yapıp saçmalama
-6) Kadınlar ilgiye alışık olduğu için mesajlara cevap verilmediğinde deli olurlar, sen de cool ol, 1. Mesaja cevap gelmediyse 2. yi atma. Her zaman müsait olma. Bir yerlere gidelim mi diye teklif ettiği zaman hemen atlama. Atladığın zaman zaten o kadın seni sıttin sene istemeyecek. Bu aralar biraz işim var diyebil
-7) inci madde ; hayvanları sev, kedi sev, köpek gezdir, çocukların başını okşa, yiğenini al parka götür bütün kadınlar çocuk sevmek için başına toplancak öyle tanış
-8) inci madde ; başka kadınlarla flört etme, hedefinden sapma. Hedeften başka bir kadını översen kendinden soğutursun. Bizim kafa sizinki gibi çalışmaz
-9) uncu madde; Bakışların melül melül kafa yana yatmış aşık gibi olursa yüz vermez sana. Gene aynı noktaya geldik sebebi, bu tarz erkek çok fazla. Onlardan bir tık ilerde olman lazım. Sürüden ayrılman için ben sana bunları anlatıyorum
10) uncu madde ; Kıza alaycı yaklaş. Ama 2. Maddedeki gibi eleştiri olmasın. Eleştireceksen kızın okuduğu kitabı eleştir, kızı eleştirme. Aa bu yazarın 2. Kitabı. Çok da beğenmedim de. O zaten kendi üstüne alınır
11) Bir yere gittiniz. Güzel bir gündü bu aralar biraz işlerim var inşallah görüşürüz deyip masadan kalkıp gitmeyi bil. Bunu diyemeyip yapışık yapışık euğueeğu diye ortalarda gezdiğin için kızlar seni istemiyor
12) Fark ettiysen 11. Maddede suratsız olup, görmezden gelip, soğukça konuş demedim. (Bu erkeklerin arkalarından kadınlar çok gülüyor haberiniz olsun) Sadece meşgul bir adam imajı çizdim. Güzel bir gündü diye iltifat ettirdim. Beğenisini gösterttim. Biz kadınlar anlarız, özellikle soğuk yaparsan da ilginin olduğunu gizlemek için yaptığını biliriz
Ve son görev.. Bütün tanıdık betaları etiketleyin ahahhah.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onlar bana anca uzaktan bakiyor ben bakinca kafalarini ceviriyorlar benim ayaklarina gidecegimi bekliyorlar daha cok beklerler. Guclu kendinden emin bir kadin benim icin her zaman degerlidir.
Bu konuda iletisimde cok onemli bir iki laf sallamayla erik gibi cocuk filan olmaz o isler asil guzel erikler onlar ama bir kac yerde hata yapiyorlar iste oda yetistirilme tarzi cevre kisilik faktorleri var. 😄
Yarısı zaten doğal halim benim. Etkilemek için bir çabaya ihtiyaç duymuyorum
Neden kızlar beni begenmiyor neden yalnızım ehuğuhuğhu diyenlere sebebini söylemeyelim mi
Sebebi gayet belli bunun
Söyleme. Abazaların hayatını kurtarıp kızların hayatını mı yakacaksın
Etrafta abazalar olsa da olmasa da kadınlar kendilerine acı veren erkeklere gidip kendilerini üzecekler zaten. ne kadar acı o kadar zevk. En azından rahatsız edilmeyiz abazanlar tarafından sayıları ne kadar azalırsa o kadar iyi
O çok farklı bir konu. Ortadoğu coğrafyasında yaşıyorsun 1000 yılda yol kat edememiş insanlara ne yazsan ne söylesen boş. Bunun yerine kadınlar bu yazdıklarını yapmayanlardan uzak durursa belkş biraz durulurlar
Abazalıgın tedavisi var! Ümidini kaybetme!
Toplumun yok
Bak bu konuda seni takdir ediyorum çok dürüstsen, evet kızlar acı çekmeyi sever
Bunu diğer erkeklere anlatmaya çalışıyorum ama anlayamıyorlar
Artık alfa bir erkeğim teşekkürler ahdksmbfjdbf bunları boş verip kendiniz olun yeter sizi seven her türlü sever.
Hala şu olayı anlamadınız. Sevilmek için değil, sayılmak için bunları yapacak. Betalara saygı duyulmuyor. Ezik oldukları için
Betaları eziklik olarak görmek daha büyük eziklik bence ama sen bilirsin tabii
Betaların davranısları tabiki eziklik. Şu yukardakileri yapan birinin acilen kendini düzeltmesi gerekiyor
Bu dediğin hicbirseye uymuyorum ama büyük bir sıkıntı var , evet boyum
Boyum 172 ne yapsam boş, bütün erkekler benden uzun, kampüste geziyorum benden kısa erkek görmem imkansız resmen yeni nesil çok uzun...
Sen bitane dişin cürüdü diye diş fırçalamayı bırakıyor musun
Dış değil bu, ayrıca kizlar aşırı önem veriyor boya, kısa erkekler daha zeki olmasian rağmen hepsinin de sevgilisi uzun, git bir uni kampüsüne git bak ciddi diyorum git, bir tane kız göremezsin kısa erkekle el ele tutuşan
Kızlar boya önem verir. Vermez değil. Boyun eksikse başka bir yerden tamamlayacaksın. Kestirip atamazsın
Kısa boylu erkeği yakiskli bir sıfat kurtarır, benim tipim ortalama
Kısa boylu erkeklerin yüzde 80 inin sevgilisi yok, sebebi gayet açıkça ortada
Statü... statü.. statü... Allah sana boy vermemiş olabilir sma para kazanıcaksın ki en güzel kadınlarla birlikte olabilesin farkı kapatasın
Boy uzatma ameliyati olup ka. sar turk kızlarından intikam alacağım, beni umursamamalrini asla unutmayacağım, uzun erkeğin üstünde zıplayıp beni hor görmek neymiş göreceksin kaşar Türk kızı
Boyunu en fazla ne kadar uzatabilirsin
8 cm , boyum 172 8 cm uzarsam 180 oluyorum , tipim fena değil 6.5-7 verirsin yani, ailem de kabul etti en az 100 aldatmak amacım 5 6 yılda
Sen ameliyatta olürsün bence
Hdhshsh ne alaka
Ameliyati olmazsam intihar ederim zaten
Sen kendi karmanı kendin yaratıyorsun çünkü. Bunun cezası da ameliyatta ölmek olacak
Manyak mısın mısın dhhshsh , tövbe de lan
Sen erkek değilsin, erkeksen secilmen cok zor birseyleri sqtlaman lazım
Asıl erkeksen daha kolay, etrafta bu kadar beta varken onlardan farklı olursan eğer butun kızların derdi sen olursun
Hshshahah nasıl farklı olacağın acaba
Yukarda yazdığım maddeler + statü. Boyun kısa olduğu için mecbursun statü kasmaya
Ayrıca erkekler için nasıl daha kolay mk sevgilisi olmayan kız görmedim sisko 150 kızların bile borsuru sevgilisi oluyor nefes alması yeter erkekler için, ama kizlar daha seçici
Benim statü yapacak kapasitem yok
Seçim senin. İstersen kız ol peruk tak makyaj yap etek filan giy
Bir erkekler için daha kolay diyor, kafan iyi herhalde senin
Benim statü yapmam lazım kızın nefes alması yet
Noldj işine gelmedi mi
Statü yaparsan -> En güzel kadını alırsın
Kadın nefes alırsa -> Güzel bir kadın değilse sadece çirkin ve fakir erkekler ona bakar
O kadının statü gibi bi şansı yok en yakışıklıyı tavlamak için. Erkekler ne yapsın kadında statüyü. Güzel olsun ister. En tipsizi bile güzel kadın ister. 30 undan sonra kadın yaşlancak zaten. Hem çirkin hem yaş almış olunca ne yapacak
Erkekler daha avantajlı. 60 yaşına da gelsen statün olsun biri gider diğeri gelir hep 20 liklerle takılırsın. Acı ama gerçek yani, kızlar paraya tapıyor, erkekler de güzelliğe. Eğer parasız bir erkeksen, ve çirkin bir kızsan şansın pek yok
Arkadaşım statü yapmak isteyerek olan birsey mi sence, öyle olsaydı herkesin olurdu
Param var benim gayet, biu uzatma ameliyati olup bütün kızlar. i sileceğim hepsini intikamımı alacağım
Tabikide isteyerek ve çalışarak olan bir şey. Üni sınavına giriceksin hukuk kazanıcaksin tıp okuyacaksın avukat doktor olacaksın bak bakalım kızlar peşinden eksik oluyor mu
Ben öğretmenlik okuyorum
Eh işte, çok da saygın değil
Sık. misim ameliyat olup zipltacagim hepinizi bekleyin
O ameliyatta ölcen sen. Ölmesen de ameliyat sonrası bişi olcak bacağına yine ölcen
Ya sg deli misin nesin
Ne oldu hiç ölmeyecek gibi ameliyat diyip duruyorsun bu da bir ihtimal hem de yuksek bi itimal
Olabilir, ameliyati olmazsa intihar edeceğim zaten
Hem paran gidecek hem kızlardan intikam alamadan öleceksin
Bu ameloyati olanların yüzde 98 i sağlıklı sağlıklı şekilde hayatına devam ediyor
Sen yuzde 2 lik kısımda olcaksın
Nerdne biliyorsun mk kahin misin sen, hem olmazsa hertrulu öleceğim zaten kafama sıkarım bu ameliyati olmazsam , eğer ameliyati istediğim gibi olmazsa o zaman da sıkarım
Kızlar begeniyor ama ben ğsf gay oldugum için onlara yanaşmıyorum hiç artık
Akrep burcu oldugumda veya yakisikli olmadigimdan olabilir ")
Göbeğim var çok kısayım
Spor yap. Statün olsun. Boyun önemi kalmaz statü varsa
Statü yap, çok kolaydı zaten yarr *
Geçtim o dediklerini
Hayatı tamamen bıraktım
@Mmmzsw Ee, işine gelmiyorsa kadınsız yaşamı kabul et
Boy uzatma ameliyati tek çare
Radyoda müdürdüm
Çalıştığım yerlerde zirveye ulaştım
Dünya güzeli modellerle çalıştım
Artık hiç önemi yok
Bak dunya güzeli modellerle çalışmış. Demek ki oluyormuş. Neden bıktın hayattan sonra
Lanet bir sülalem var
Azra yanımdan geçerken tanımadım. Öyle sade bir kız
Yanlıs yere mi yazdın bu ne demek çeviri lütfen
Hayır ayrı ayrı cvp verdim
Konuşma tonuyla yazdığım için yanlış gibi algılandı
Çözene kadar okuyun
Azra dedigin azra akın mı o kraliçe seçilen
Sülalenle aynı yerde yaşama. Kendi başına bir hayat kur
Evet o
Ne kadar kolay onu demek
Kardeşim bipolar ve mecburum
Psikiyatrik tedvai alıyorsundur sen neden böyle oldun yetiştirme tarzı mı