Güzellik & Bakım Esmer kızları neden beğenmiyorsunuz ki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Neden Beğen (M) iyorsunuz diye sordum 🤦🏼♀️ Esmer kızları neden beğenmiyorsunuz ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beğenenler var ya. beğenmeyen çoğu kişi ten renklerinden dolayı onları kirli sanıyor o yüzden beğenmiyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızların çoğu esmer sever biz esmer erkekler için kirli diye düşünmüyoruz Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bence esmer kızlar daha güzel oluyor ama begenen begenmeyen değişir tabiki sevende vardır sevmeyende her rengi 0 0 Yorumla
bayxşahıs Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl ben bayılırım özellikle Hintli ve tabi Afroamerikalı kadınlara hastayım siyah saç kara kaş kara göz esmer ten muhteşemmm 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Esmer, renkli gözlü, uzun saçlı, fit ve bakımlıysa afettir. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Benim için esmer kadın çöldeki su tünelin ucundaki ışığım 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Esmerin tadı var 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. beğenirim 0 0 Yorumla
Salakbirey Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Esmer çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen beni engelle Yorumla Salakbirey +1 yıl Derhal efendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beğenenler var ya. beğenmeyen çoğu kişi ten renklerinden dolayı onları kirli sanıyor o yüzden beğenmiyorlar
Kızların çoğu esmer sever biz esmer erkekler için kirli diye düşünmüyoruz
Bence esmer kızlar daha güzel oluyor ama begenen begenmeyen değişir tabiki sevende vardır sevmeyende her rengi
ben bayılırım özellikle Hintli ve tabi Afroamerikalı kadınlara hastayım siyah saç kara kaş kara göz esmer ten muhteşemmm
Esmer, renkli gözlü, uzun saçlı, fit ve bakımlıysa afettir.
Benim için esmer kadın çöldeki su tünelin ucundaki ışığım
Bunu neden genelleme yaptın kki
Güzel oluyorlar çünkü
Tam tersi çoğunluk esmer seviyor
işte zevk meselesi 😒
Ağır kokuyor vücutları
Kim diyo ya yok öyle birsey
Esmerin tadı var
Esmerler iyidir ya
Aksine beğeniyorum
Kim demiş ya. esmer kız candır can
Esmerler güzel