Üniversite öğrencisiyim ingilizce dersinde hoca şarkı söyleme ödevi verdi 1 çocukla eşleştik sonra çocukla ödev dışında bi münasebet oldu konuşuyorduk sınavlarda yardımlaşıyorduk. hiç yüz yüze konuşmadık ya da sesli bir şekilde ama telefondan whatsappdan özellikle son zamanlarda online derslerde bile.2 dersimiz var biri online biri yüz yüze.15 tatilde bu konuşma baya ilerledi snapleşmeye başladık o snaplerime hem cevap hemde sanki görmemi istiyormuş gibi foto ve videolar paylaştı bana bi gün aramızda ne var diye sordu ben anlıyordum ama biraz canım ayağına yattım ne anlamda dedim senden hoşlanıyorum dedi ben seni arkadaş olarak seviyorum bence böyle kalalım dedim sence kalabilirmiyiz.. dedi aynen bu şekilde sonra her şey durdu çocuk başka kızlarla foto derste onlarla oturmaya vs başladı ben açıkçası bana sevgilim olsun vs amaçlı yaklaştığını düşündüm yani hoşlandığı için değilde. neyse dün koridorda beni arkadaşına gösteriyor gibi hissettim sonrasında ders arasında oturduğum yerde bana Gelirmisin dedi gittim dedi benle niye hiç konuşmuyorsun sınıfta niye whatsappten konuşmalarımız artık Kısa sürüyor falan dedi ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi maskesini çıkardı yüzü pancar gibiydi sizce smacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Lan üşenmeyin bakın ya merak ettim Allah için
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz daha yorum lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler