Sevgilimin sosyal medya hesaplarını kafaya takıyorum?

Ben whatsapp dışında hiç hesabım yok hatta o da şaşırmıştı başlarda nasıl olmaz senin gibi birinin diye. Onun kendi normal hesabı ve bir hesabı daha var doğa resimleri felan paylaşıyor kendi adıyla değil. Başlarda göstermişti geçmişti. şu an ilişki iyi gidiyor aslında beni sevdiğine de eminim diyebilirim, ailesiyle tanıştık, benden yaşça baya büyük, sürekli iletişim halindeyiz sürekli görüşüyoruz yani nasıl uğraşacak vakit buluyor onu bile anlamıyorum.
Telefonu tesadüfen elime geçtiğinde felan baktım ki 2. hesap girili olmuyor yani çıkış yapıyor. Aramızda birkaç kez tartışma geçmişti, telefon konusu yüzünden. Storylere emoji bırakma gereksiz samimiyete girip mesaj atan kadınlara cevap vermesini felan görünce. Aramıza boş meseleler girsin istemiyorum seni her şeyden çok seviyorum ve sana çok sadığım, bunlarda bir şey yok ama rahatsız oluyorsan dikkat ederim telefon lafı açmayalım felan deyince baya süre üstelemedim. Birkaç kez telefonu elime alınca yine baktım gerçekten de artık daha mesafeli durmuş cevap vermemiş hiç vs. sordum 2. hesabın noldu kullanıyor musun diye arada giriyorum ama sileceğim dedi halen silmemiş. Takip ettiği kişi sayısı ve takipçi sayısı da 2000 civarı, iki hesapta da, mesela bakıyorum arada girip 10ar 20şer artıyor ya ona bir şey demiyorum ama sinirim bozuluyor kafaya takıyorum. Sizce ne yapabilirim bu durumda? Uzun yazdım kusura bakmayın ama kafamım bir köşesinde sürekli bu durum var
Sevgilimin sosyal medya hesaplarını kafaya takıyorum?