Seven biri bu kadar hizli unutabilir mi?

Aile yapilarimiz, kültürlerimiz, insanligimiz ve ahlak anlayisimiz hic uyusmuyordu ve evlenince mutsuz olucagimizi düsündügüm icin ondan ayrildim. 6 ay boyunca iliskimiz icin cabaladi, pesinden kostu, ben de tabii ki bu süre icerisinde "tekrar konusabiliriz, herseyi tekrar gözden gecirebilir ve bir karara varabiliriz" dedim. Ama son anda kavga edip ayrildik. Bana "bize inanmayan biriyle daha yapamam, ben de kendi hayallerimin pesinden kosucam artik" dedi. Aradan 2 ay daha gecti, hicbir sekilde tekrar iletisime gecmedik bu 2 ayda. Ve su an baska kizlarla iletisimde oldugunu ögrendim. Yani kendisi bir arayis icerisinde. Kendine baska bir es ariyor. Evet biliyorum, bize inanmayan bendim ama cok dokunuyor benimle kurdugu hayalleri baskasiyla gerceklestirmek istemesi. 2 ay icinde unutabilecek kadar az miydi sevgisi, bu kadar basit miydi o koca aski diye düsünüp duruyorum. Sonucta her ne olursa olsun, ben bu cocugu seviyorum. Yetmiyordu sadece sevmek, ama bu sevmeye engel degil ki. Hala seviyorum ama o beni hic sevmemis diye düsünüyor kendi kendimi parcaliyorum. Evet, baska birisiyle mutlu olmak onun hakki, sonucta bize inanmayan bendim. Ama kendi kendimi mahfediyorum. Dogru karari verdigimi biliyorum, ama gönül iste, cok da özlüyorum... Yardimci olun, bu durumla nasil basa cikabilirim? Sizce bana inat mi yapiyor bazi seyleri yoksa ayriligimizin üstesinden gercekten bu kadar hizli gelebildi mi? Sizce bir zaman sonra tekrar iletisime gecer miyiz?
Seven biri bu kadar hizli unutabilir mi?