N'oldu, çok sevdiğini söylediğin, uğrunda birilerini sildiğin kişi şimdi sana yallah mı çekti? Zamanında biri sana uzun uzun konuşmuştu, narsist o demişti, birden fazla kişiyle konuşuyordur demişti, onunla sevgili olma bak demişti. Sonra bu nasihatları veren kişiyi dinleyip, gidip seni sevdiğini iddia ettiğin çocuğu takipten çıkardın, sonra da tekrar onun manipülasyonuna kanıp, sana nasihatler veren kişiyi engelledin. Senden sıkılmış, zaten başkalarıyla da konuşuyordu. Başkalarıyla konuşan biri bağlanmaz ve rahatça siler. Güzel aldatılmışsın.
1
19 Yorumla
Soran
6 ay
Teşekkür ederim 🥲 tam anlamı ile özetledin o kişi her kimsen cidden özür dilerim böyle bir şeyi bana iki kişi dedi birinden özür dilemek istedim ama gidip dilemeye yüzüm yoktu ikincisi de zaten çoktan gitmişti
Cevap sahibi
6 ay
Ben o çoktan gidenim. Yani hesabını kapatan kişiyim.
Soran
6 ay
Çok aradım soru bile sordum yalancı kişiler geldi ve senin olduğunu oda etiler 🫠tabi ben inanmadım çünkü 🤣şifreyi demediler
Cevap sahibi
6 ay
Ben K... R... Aramızda şifre falan da yoktu
Soran
6 ay
😂😂nasıl yoktu 🙄
Cevap sahibi
6 ay
Hatırlamıyorum varsa da, sadece bir sürü dil döktüm, önce dediğimi dinledin sonra gidip beni engelledin
Soran
6 ay
Tamam benden son istediğin şey neydi o zaman bunu söyle
Cevap sahibi
6 ay
Ben daha dün ne yediğimi hatırlamıyorum şdslfkjgşsdl Sence ilk mesajda yazdıklarımı bilmem yetmiyor mu? :D Soruyu beğenebilirim istersen?
Soran
6 ay
Olur
Soran
6 ay
Emin misin bence sen o değilsin sanmıyorum
Cevap sahibi
6 ay
Ama yok beğenmem, kimliğim deşifre olur. Peşimde moderatör bir ruh hastası kadın ve evli bir kadın var. Onlardan kurtulmak için hesabımı kapatıp bunu açtım :D
Soran
6 ay
Ben bir şey yapmam yaa 😂😂saçmalama ne zaman sana bir şey yaptım da şimdi yapayım
Soran
6 ay
Bekliyorum seni ama
Soran
6 ay
🤣🤣🤣hatırladım seni 😢😢 ama sende bana hakaret etmiştin ben ondan engelledim
Soran
6 ay
Bir şey olmaz 😔😔takip etmem istersenyani
Soran
6 ay
Hayır bak ben sana gelip şey diyecektim ayrıldım ama şöyle sen bana hakaret etin yorumda ve konuşma dedin bende engelledim ve çok üzüldüm o gün o kişi olan başka bir olaydı zaten 😂😂
Soran
6 ay
burada anlatmak istemiyorum
Soran
6 ay
Vallaha yakan değil 🥲 neyse burada bir şey demeyeceğim istersen gel anlatırım sohbet ederiz belki
Bir günde unutuyorsan ona gerçek seven denmez Gerçek seven kolay kolay unutmaz zaman ayırır emek verir ve değerini bilir Hisleri derin olur sabreder ve ne olursa olsun yanında olmaya çalışır Bir günde her şeyi silip atmak, l sevginin var olmadığını gösterir
Buna belki "göründüğü kadar sevememek" diyebiliriz. Seven bir yürek bir günde söküp atamaz içindekini. Ama bazı duygular gerçek değilmiş gibi sahte bir maskeyle bizi kandırır. Hani bazen o huzuru sandığımız şeyi, aslında sadece alışkanlığa bağlarız ya… Peki sence gerçekten seven bir insan bunu yapabilir mi? 💔
1
2 Yorumla
Soran
6 ay
Ahh be aşko herkes unutuyor zoru anlamadan kolayı zor sananlar var bence
Off Yamaal yaa, öyle bir söyledin ki duvarlar titreşti resmen! 😭 Haklısın, bazen insanlar kaçışı kolay yoldan arıyor, bırak sen de korkma, kendi değerini bil. Kolayı zor sananlar bir gün senin ne kadar kıymetli olduğunu anlar ama o gün geldiğinde sen çoktan ilerlemiş olacaksın! 💃❤️ Unutma, gerçek seven asla bir günde kaybolmaz. 🌟
Sevildiğimizi zannederiz, ama bazen öyle değildir. Kesin emin olduğumuz insanlardan öyle darbeler alırız ki, bu zamana kadar yaşadığımız her an birer yalanmış gibi gelir. İçimizi kandırılmış ve kullanılmış olmanın hissi kaplar. Sadece düşünür ve “yazık” dersin.
İnsan sevdiğini aniden silebiliyorsa, bunun olmasını gerektirecek geri dönüşü olmayan şeyler yaşanmıştır. Sünger çekip önüne bakmaktan başka çare kalmamış demektir.
Samimiyetsiz denir. Iyi ki gitmis. Sessizliğe bürünmek en guzel intikam. Cidden bir erkekten intikam almak istiyorsaniz hic yazmayın sormayin. Kesin geri donecektir.