Sevgilimle 3 senedir beraberiz ne olursa olsun birbirmize cok düskünüz saygimizi Kolay bozmayiz Cok sinirli olmamiza ragmen ve sevgilim cogu zaman alttan alir özür diler uzamasin diye, dün Kavga ettik, görüntülü konusuyorduk gece ve uykusu geliyordu ama tüm gündür dogru düzgün Konusamadik Bende uyumicaksin dedim sevgilimde istemsizce Uyuya kalicam uykumu biliyorsun dedi Bende dedim hic konusmadik hemen uykun geliyor vs kabul ediyorum cok üstüne gittim cok fazla konustum sinirli bir sekilde uyumicaksin vs dedim sevgilim ilk basta sakindi sakin konustu üstüne gitsemde ama Ben devam edince üstüne gitmeye „Pislik bir insan gibi davraniyorsun cingene misin Uyuya kalicam yarin sakin konusalim diyorum anlamiyorsun beni derdin ne“ dedi benim cok zoruma gitti telefonu yüzüne kapattim daha da konusmadik…. Ne yapim sizce Yazmasini mi beklim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evet size demesi hoş olmamış ama bir insanın neyi olursanız olun bence uykusundan feragat etmesini beklemeyin. İnsan için çok hayati bir şey bu. Nefes almak kadar önemli bir şey bu yani bence nefes alma demek gibi. O yüzden bu uyku konusunda lütfen bakış açınızı değiştirin ve kimseyi bu konuda artık kırıp üzmeyin. Bence hem onun özür dilemesi gerekir hem de sizin yani başka bir konu yüzünden de size çingene tabirini kullanabilirdi. O yüzden bir daha böyle bir laf dememesi gerekir onun da. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evet size demesi hoş olmamış ama bir insanın neyi olursanız olun bence uykusundan feragat etmesini beklemeyin. İnsan için çok hayati bir şey bu. Nefes almak kadar önemli bir şey bu yani bence nefes alma demek gibi. O yüzden bu uyku konusunda lütfen bakış açınızı değiştirin ve kimseyi bu konuda artık kırıp üzmeyin. Bence hem onun özür dilemesi gerekir hem de sizin yani başka bir konu yüzünden de size çingene tabirini kullanabilirdi. O yüzden bir daha böyle bir laf dememesi gerekir onun da. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Adamın üstüne o kadar çok gidersen böyle bir tepkiye maruz kalırsın tabi. Tüm gününü yoğun bir şekilde geçirmiş. Haliyle de yorgun düşmüş ve uyumak için senden müsade istemiş. Sen de ilgiye muhtaç küçük bir kız gibi mızmızlanmışsın. Böyle bir durumda anlayışlı olman gerekirdi. Bir ilişkide anlayış olmazsa, o ilişkinin ömrü de uzun olmaz. Boş yere tribe girip güzel giden ilişkini bozmuşsun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi sizin ilişkinizde problem ne onu çözemedim. Sizin yaptığınız da yanlış, sevgilinizin tepkisindeki kelimeler de aşırı yanlış. İkiniz de hatalı olduğunuz için isteyen taraf yazsın. Ama hakaret daha sıkıntılı bir durum olduğu için öncelikle o yazsın ve özür dilesin. Siz de muhakkak uykusuna saygı gösterin. İlişki zorlama ile yürümez.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
28Cevap
+1 yılOnu özlemiş olabilirsin ama konu ne olursa olsun emir vererek konuşmak doğru değil. Ek olarak çocuk yorgun olduğunu söylemiş, sonra da konuşabilirsiniz? Daha anlayışlı olmalısın. Özlemin önemliyse sevdiğin kişinin bulunduğu durum da önemli olmalı. Gidip özür dilemelisin.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde o da sana ettiği hakaret için özür dilemeli.
Soran+1 yılIkimiz özür diledik
+1 yılÇingenelik yapmış ve pislik biri gibi davranmışsın nesi zoruna gitti ki? Zaten normalde her şeyi alttan alan sevgilinmiş git özür dile bu sefer de sen gönlünü al. Sinirle uyuma diye emirler yağdırmışsın senin baskınla uyumasa ne olur despot musun sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla konusmak istedigim icin ugrastim, sabah erken kalkip ise giden benim kendisi tüm gün evde oturuyor (Polis sinavi icin hazirlaniyor) Ben buna ragmen uyumiyorum onun icin uykudan daha degerli bisey yok, yazardim aslinda ama o sözleri cingene pislik felan beni cok kirdi bunlari sineye cekip Nasil yazim Bilmiyorum
Yanlış yapmışsın arkadaşım. Bu yaşlarda ister insan konuşmak ama sürekli konuşmak bazı şeyleri yaşamak tüketmeye benzer ve birbirinizi tüketirseniz biter. Çoğu ilişki bu bahsettiğiniz durumdan dolayı biter bence biraz birbirinizi özleyin. Emin ol daha iyi olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılSenin baskıcı tonda emir vererek uyumayacaksın demen kötü onun sana pislik demesi ayrı bir kötü. Önce iletişimi ve saygılı olmayı öğrenin iki tarafta. Diyelim ki çocuk kabul etti uyumadı çok mu verimli olurdu o konuşma? Bunları düşünmen gerek. Kim olsa sinirlenir kışkırtıcı davranışsın sen bayağı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Ahahaha çingene misin demesi çok iyi olmuş harbi öyle davranmış sen nasıl öyle emrivaki konuşursun insanlarla ne hakkın var ya :D Bana yapmış olsan var ya kı*ına tekmeyi koymuştum çoktan. Helal olsun çocuğa umarım en yakında zamanda ona daha çok değer veren birini bulur senden de kurtulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ne kadar israrcisin bak adam belkide uyudu yarın sabah kalkacak normal olan neyse onu yapacak günaydın ile başlayan bir mesaj ya da arayacak durumu konuşacaksın niye bekleyip görmüyorsun bu aceleci tavırlar ve ne yapiyim diye sağa sola sormak neden
015 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama sinirlenmistim o an o yüzden üstüne gittim o kadar, Yinede o kelimeleri hak etmedim hakaretleri hak etmedim
Napim simdi
Cevap sahibi+1 yılKimse hakaret içeren kelimeleri haketmez sebeb ne olursa olsun kullandığı kelimeleri meşru kılmaz bu konuda mutabık olabiliriz ama ben şunu soyluyorum bu konu yaşanmış sonuçta kimse istemezdi sende sevgilinde bundan sonra yapılacak şey belli onunla olmak istiyorsan bekle arar durumu konuşursun o aramaz ise sen ararsin haaa yok ben böyle bir adamla olmak istemiyorum dersen yapacak bir şey yok burdakilerin onay vermesi ya da sana hak vermesine gerek yok bu arada burs uzun oldu kusura bakma😊😊
Soran+1 yılZamanini ayirip yazdigin icin Tessekür ederim. Bi yanim özür dileyip barismak istiyor bi yanim o hakaretleri düsününce hic yazmak istemiyor… baska zaman hic küfür etmez bu arada
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle bir şey birisini iyi yönleri ile herkes sever (normalde etmiyor kısmı) mesele kötü yönleri ilede sevebilmekte ileride belki evleneceksin hep mutlu mu olacaksiniz hic tartışmayacakmisin bir düşün birde kendine biraz durust ol burada yazmadigin ve sinirlendiğinde ona söylediklerini bir düşün
Soran+1 yılTabi ki tartismalar olur ama hakaret etmesi apayri bi konu, normalde hic yapmazdi öyle
Ben dün telefonu yüzüne kapattim bana öyle kelimeler diyince ve aramadi mesaj atmadi
Cevap sahibi+1 yılPeki sen sinirlenince hiç hakaret etmez misin?
Soran+1 yılEderim de kardesime vs ama sevgilime hic etmedim
Cevap sahibi+1 yılYani bunlar insani eylemler her insan yapabilir sende bende oda sevgilinde tabiki hiç bir zaman hakaret eden için haklida olsa doğru değildir ama insanız hepimiz bir sabrımız var bazen hiç kizmayacagimiz bir şeye aşırı öfkeleniriz bazense küfür bile hoşumuza gider naber... Diye arkadaşımıza takiliriz yani özet ve finale gelirsek bence seviyorsanız unutun ciddiye almayın bu kadar
Soran+1 yılYa simdi yazarsam beni terslerse? Daha kötü olurum
Cevap sahibi+1 yılDemezsen hiç bir zaman bilemeyeceksin birde zaman ver biraz kendine ve sevgiline bekle yani soğusun ofkeniz ikiniz içinde
Soran+1 yılSimdi yazsam kötü mü
Cevap sahibi+1 yılUykusu yoksa yaz 😊😊😊 sen daha iyi tanıyorsun sonuçta
Soran+1 yılYazdim
Cevap sahibi+1 yılHadi hayırlısı bakalım sonucu merak ettim bak bende
Soran+1 yılBilidirimi kapattim korkudan
+1 yılÖzür dile bir zahmet hem suçlu hem güçlü bir de yazmasını mı bekliyim diyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılTamamda bana Pislik insan cingene dedi bunun üzerine Ben mi özür dilim
- +1 yıl
Sen özür dileyeceksin tabii ki. Sonuçta adama bunları söyletene kadar canla başla uğraşmışsın ve uykusuz insan zaten sinirli olur. Bir insanı delirtip sonra bana bunları bunları dedi ama diyemezsin ki.
Soran+1 yılBen onunla konusmak istedigim icin ugrastim, sabah erken kalkip ise giden benim kendisi tüm gün evde oturuyor (Polis sinavi icin hazirlaniyor) Ben buna ragmen uyumiyorum onun icin uykudan daha degerli bisey yok, yazardim aslinda ama o sözleri cingene pislik felan beni cok kirdi bunlari sineye cekip Nasil yazim Bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence kimsenin böyle abuk subuk tripler çekecek kadar ömrü yok kusura bakma. Hem trip atıyorsunuz hem de erkek sürünsün diye bekliyorsunuz, nasıl kafalar öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen haksiz oldugumu biliyorum ama o hakaretler Beni cok kirdi
+1 yılAz yapmış sevgilin sana fırsat vermeden ben telefonu suratına kapatırdım istediğin kadar çene çal hiçte geri adım atmazdım sevgilin pasif kalmış.
15 Yorumla
Soran+1 yılYaptigim o klimelere layikmiydi?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSaygisizlik degil mi yaptigi?
- +1 yıl
Evet saygısızlık ama seninki daha fazla saygısızlık
Soran+1 yılYazsammi offff Bilmiyorum kafam cok karisik
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılYazma tabi ki hatasını anlasın. Sen de ısrar etmişsin biraz ama o lafı demesini gerektirecek bir şey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılYazmadim Oda yazmadi normal sartlarda yazardi..
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanları "uyumayacaksın" diyebilecek kadar kısıtlama haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz? Çok mu prenses büyütüldünüz hiç mi değer görmediniz anlatsanıza biraz. Yazmasın, sen de yazma. Toksik bi ilişkide olmanın anlamı yok.
20 YorumlaYarın konuşun sakin kafa barışın sende hatalısın oda hatalı konuşarak çözüm sorununuzu
Basit mesele her ilişkide böyle zor dönemler
Sorun etme kardeşim00 Yorumla
+1 yılAdam sana anlatmış uykusu varmış ve uyku sarhoşluğunda isteyerek dememiştir ama üstüne gitme hiç bir insan uykuya karşı gelemez
09 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmesine gerek yoktu ama
- +1 yıl
Uyku sarhoşluğunda naptığını bilmez ki uyuya kalırım demiş
Soran+1 yılTelefonu yüzüne kapattim aramadi geri yazmadin bile
- +1 yıl
Sen olsan uykum var üstüne gelse sinirlensen sen naparsın
Soran+1 yılÖyle konusmazdim
- +1 yıl
Ya ben ne deyim ki tanımam etmem aranızadaki bağı bilmiyorum
Soran+1 yılYazdim ona korkudan bildirimi kapattim😰😰
- +1 yıl
:D
Soran+1 yılAy yazdi „Bende özür dilerim seni kirdiysam“
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBi de çocuk mu yazsın sana? Ben olsam uyuyacağım diyip kapatırdım. Dinlemezdim seni yani. Nefret ederim nazdan anlayışsızlıktan
016 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun ki bana çingene dedi bilmem ne sen emir kipi konuşmuşsun haksız olan sensin kaşınan sensin bir de onun yazmasını bekliyorsun. Bak cidden ben olsam sana s. iktiri çekmiştim. Katlanılacak gibi değil
- +1 yıl
Tüm gün evde olan insan da mayışır uykusu gelir. Başta hatalı olan emir kipiyle konuşan sensin. Bundan kimse hoşlanmaz. Buna karşılık çocuğun sana efendi davranmasını beklemen şaşırtıcı.
Soran+1 yılEfendi olmasini beklemedim hakarete gerek yoktu ama. Yazim mi simdi
- +1 yıl
Yazıver. Çünkü o yazarsa senin bi tarafın kalkacak. Zaten zor alttan alıyorsun daha da almazsın
Soran+1 yılYaziyorum simdi ama korkuyorum cevaptan
- +1 yıl
Korkma, seni seven birisi belli ki. 3 yıl diyorsun 😄
Soran+1 yılGicik cevap verir diye korkuyorum
- +1 yıl
Alttan almalısın ama abartırsa uzatma dersin :))
Soran+1 yılYazdim korkudan bildirimleri kapattim 😥
- +1 yıl
Kötü davranacağını sanmıyorum
Soran+1 yılYazdi „Bende özür dilerim seni kirdiysam“
- +1 yıl
Güzel…
Soran+1 yılHakaret etme konusunu acimmi
- +1 yıl
Birbirimize güzel konuşalım muhabbetimizi hoş tutalım tarzında de bence. Çünkü olay hataları yüze vurmaya gelirse sana da söylenecek sözler var ve bu yeni tartışma çıkartır
Soran+1 yılÖyle kelimelerin Beni cok kirdi dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılUzatmayın. Bunlar incir çekirdeğini doldurmayan mevzular. Gurur yapmanın anlamı yok. Sevgilim dünü unutalım. Ne yapıyorsun? Yazıver gitsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılBana o hakaretler cok cok zoruma gitti Nasil unutin
Soran+1 yılUnutim
- +1 yıl
3 yıllık bir ilişki bu şekilde hatalı sözleri kaldırabilir. Ancak sen biraz takıntılı ve zor birine benziyorsun. Kiminle olursan ol böyle sorunlar yaşarsın. Canın ne istiyorsa yap.
Soran+1 yılTakintili ve zorum kabul ediyorum, simdi özür mü dilim
- +1 yıl
Allah sevgiline yardım etsin. Beni bile yordun. Ben özür dile mi dedim. İkinizde hatalisiniz. O yüzden özüre gerek yok. Bu olay yaşanmamış gibi ne yapıyorsun diye yazarak adım atarsan burnun düşmez. Niye ilk ben dersen ilk halt yiyen sensin.
Soran+1 yılTamam da hakaretleri unutamiyorum olay bu!!! Yoksa yazardim özürümü dilerdim ama hic bisey olmamis gibi Napiyosun yazamam
- +1 yıl
Insan da gurur olmali. Ama bazen de kuyruğu dik tutacağım diye olayın b. kunu cikarmamali. Buna hayatta denge diyoruz. Yani sinirle söyledi diye pislik mi oldun çingene mi oldun. Normal bir zamanda bir daha böyle hitap etmemesini aksi halde ilişkinizin bozulacagini güzel güzel anlatırsın. Yoksa bu olayı yaşanmamış say demiyorum. Uzatma diyorum. Şans ver diyorum. Ama normal zamanda da mutlaka uyarini yap diyorum. Buna geçim ehli olmak denir. Evliliklerde önemlidir. Yoksa her hatada yorgan yakarsak eyvah eyvah.
Soran+1 yılHaklisin normal sartlarda hic öyle konusmadim simdiye kadar, Dün cok üstüne gittim ama o sözler canimi yakti telefonu yüzüne kapattim geri aramadin bile mesaj da atmadi Bende atmadim insan En azindan bi mesaj atmaz mi?
- +1 yıl
Bu konuda konuşacak çok şey var ama vaktim yok. Yatıyorum ben. Ancak muhtemelen senden büyüğüm. Büyük sözü dinlersen ve konuyu kestirmeden kapatmak istersen ilk adımı atıver. Tabi ilişkiniz ciddi ise...
- +1 yıl
Buna ne kadar desen de anlamaz. Yapısı gereği burnunu yerden almayan ilk o yazsın diyen sadece kendisini gören birisi. Bak vallahi çocuğun yerinde olsam ben aramazdım. İyi katlanmış sana. Zor ya. Az alttan alsan -ki sen üzerine çok gittiğin için- ölür müsün? Saçma sapan yerde gururun ve sevgin arasında kalıyorsun
Haklı çocuk arsızlık yapmışsın. Senin onun sahibi değilsin uykum var demiş zaten konuşmayınca ölmezsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılYazsam ne yazabilirim ki simdi
Soran+1 yılMesaj atmimmi
Soran+1 yılYarin o yazmasa Ben yazimmi
Soran+1 yılPeki Sagol
Soran+1 yılHaklisin Cok Tessekür ederimm
+1 yılSen öyle emir vere vere konuşmuşsun da yanlış yapmışsın. Modunda değilse tilt olur insan emir kiplerine
07 Yorumla
Soran+1 yılBende de hata var zaten biliyorum ama öyle konusmasina Sebep degildi
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok gönlünü al
Soran+1 yılBana öyle kelimeler kullandiktan Sonra Ben mi gönlünü alim?
- +1 yıl
Tabi ki sen alacaksın 😅
Soran+1 yılNeden? Sonucta o küfürler Beni cok kirdi
- +1 yıl
Sende küfür et.
De ki; bak senin sıfatını s*kerim ama özür dilerim, bir daha ters düşmeyelim de.
Soran+1 yılCiddi soruyorum
Niye üstüne gidiyorsun ki bırak deyince bırak konuşcak halı olsa konsur zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin Ben biliyorum Bende de suc var ama o kelimeleri hak etmedim
+1 yılSen ya balık, akrep, yengeçsin ya da oğlak boğa başak.
07 Yorumla
Soran+1 yıl@_-Shelby- Hahahah
- +1 yıl
@_-Shelby- aslan koç yay ikizler terazi kova kaldı.
- +1 yıl
@_-Shelby- e kanka sadece bu spruya göre nasıl tek atayım. Bak mantık kullanınca insanın aklına sevince deliren burçlar dersek su grubudur bu da akrep balık yengeç zaten. Sçarken bile beraber olmak isterler. He bütün ilgi alaka ben ben ben diyen biriuse belki aslan bile olabilir. Yani kişiyi birebir bizzat tanıyor olsam tek atayım. Ne yani, her şeye kulp mu bulacaksın? He memnuniyetsiz olanlar da zaten oğlak boğa başak. Mutlu edemezsin bunları kolay kolay slglzkckc gelenekçidirler.
Adam haklı bence, anlayış göstermen gerekirdi. Fazla ısrar insanı çileden çıkarıyor gerçekten.
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum Bende hataliyim ama Pislik bir insansin cingenesin demesi mi gerekiyodu? Cok zoruma gitti
Soran+1 yılNapim simdi
Soran+1 yılNe yazim simdi
+1 yılHaklı değilsin. Bari git gönlünü al. Bir de mesaj mı bekliyorsun anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum hakli degilim ama yaptigim hic bisey bana onlari demesini gerektirmiyordu
- +1 yıl
Uykuluyken agrasif oluyor insan. Anlayış göstermeliydin. Ayık kafayla olsa demezdi belki. Ben uykuluyken birini tokatlamıştım. Neyse aman yaz barışın gereksiz trip
Soran+1 yılBi yanim yaz diyor bi yanim o dedigi kelimeleri hatirlayip yazma diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yapması gerekiyordu ilk başta yüzüne telefonu kapatacaktı hiç uğraşmayacaktı
10 Yorumla
+1 yılSoğutursun kendinden bu tavırlarla. Bence özür dilemesi gereken sensin bu olayda.
00 Yorumla
+1 yılDetayı okumadım. ama. sonuna kadar haklisindir kadınlar hep haklıdır :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılİkili ilişkilerimize yakınlarımız dahil yorum yapamadığımda gerçekten yakın mıyızdır? Saygılarımla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı başıma gelirdi nefret ettim ayrıldım zaten hiç anlamıyodu allahın cezası aklıma geldikçe kafamı duvara vurasım geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılHakaretleri unutamiyorum aklima geldikce sinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılYaptığın çok anlayışsız ve sinir bozucu bişey
Soran+1 yılPeki onun dedigi hakaretler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındakine zerre saygın yok, tahrik edip o lafları dedirtmişsin üstüne kırılmışsın ne güzel. Zaten ayrılırsınız siz fazla uzatmaz umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler oldu hic ayrilmadik ayrilmayiz Bende de hata var biliyorum ama o kelimeleri dedirtecek bisey yoktu
Cevap sahibi+1 yılSana göre yokmuş ona göre varmış. Kendi görüş alanından çık öyle düşün çok antipatik göründüğünü belki o zaman görürsün
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinle zorla konuşturmaya çalışmışsın her şekilde çingenesin. Barışırmısınız bilemem belki çingene meraklısıdır
01 Yorumla
Haksızsın uykusu olan insanlar daha sinirli olur istemesede kaba şeyler söyler ama sen anlasilan bunu doldurmuşsun biraz ona yaz hatalı olduğunu söyle özür dille erdemdir bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam az demiş. Seni böyle şımartmakla ilk hatayı yapmış zaten :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu şekilde bı ilişki toksiktir gerçekten. Sen akşama kadar evde oturmuş yorulmamis olabilirsin. İnsanlar çalışıyor iş güç okul yoruluyor. Yazmasini zaten bekleme sen yaz ve haklı olduğunu dile getir üzerine gitmişsin belli.
00 Yorumla
+1 yılİkinizinde söylediği yanlış sende bir gün konuşmasan nolucak kıyamet mi kopucak
08 Yorumla
Soran+1 yılNapim simdi
- +1 yıl
Özür dile hatanı kabul et ve onun söylediği laflar ıçinde kırıldığını söyle oda özür diler kesin ama ilk sen dile sonra kırıldığını söyle
Soran+1 yılCidden Ben mi özür dilim bana Pislik insan cingene dedi bunun üzerine Ben mi özür dilim
- +1 yıl
Anlamadın ki demek istediğimi
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Onun özür dilemesini barışmasini istiyorsan kusura bakma de ve o laflar için kırıldığını söyle özür diler yoksa bekle mesaj atmasını ne zaman mesaj gelirse artik
Soran+1 yılAnladim Bende hataliyim zaten ama o agir sözlerden sonra ilk yazan Ben olmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende hatalisin oda ayıp etmiş one biçim kelime ya
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen, herkes diyor Sen yaz Sen suclusun ama o kelimeler cok zoruma gitti
- +1 yıl
Hayır bırak o yazsın
Soran+1 yılDayanamiyorum bir yandan
- +1 yıl
Ben senden daha beter durumdayım ikigun konuşmadık dün yazdı bugün yazdı yine tartıştık ben haklıyım naparsa yapsın biz kiyamadigimiz için simariyolar
Soran+1 yılSiz Niye tartistiniz 😔
Kızlar harbi çekilmez
07 Yorumla
Soran+1 yılNapim simdi
Soran+1 yılBen mi özür dilim bana Pislik insan cingene dedi bunun üzerine Ben mi özür dilim
Soran+1 yılAyni sey
Soran+1 yılyazardim aslinda ama o sözleri cingene pislik felan beni cok kirdi bunlari sineye cekip Nasil yazim Bilmiyorum?
+1 yılsıkıntılı mısınız arkadaşım siz
00 Yorumla
+1 yılÇingene misin nedir ya. Bence ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana böyle yapacaklar yeminle ayrılırdım senden.
00 Yorumla
+1 yılVerirsen barışırsınız
00 Yorumla
+1 yılBebeğim sen daha pislik neymiş görmedin deseydin..
00 Yorumla
+1 yılSevgilin istiyor belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılKarsılıklı olarak haksızsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ikinizde haksızsınız
07 Yorumla
Soran+1 yılNapim simdi
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum benzerini bende yaşadım. Bence bir süre sessiz kal büyük ihtimalle o da kalacaktır.
Soran+1 yılAslinda kendisi mutlaka yazar alttan alir ama Bu sefer almiyor Bende geri adim atmak istemiyorum Pislik vs dedigi icin
Cevap sahibi+1 yılYarını bekle bakalım bence olmadı yazarsın
Soran+1 yılSence cok agir mi dedikleri? Bana cok agir geldi arkadaslarim abartiyosun dedi
Cevap sahibi+1 yılEmpati kuruyorum da bana da ağır geldi
Soran+1 yılEvet
Yaz gitsin ya ömür geçiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYaziyorum simdi ama korkuyorum cevaptan
+1 yılÖzür dile
011 Yorumla
Soran+1 yılBana o kelimeleri ettikten sonra Ben mi özür dilim?
- +1 yıl
Sen defirtmişsin
Soran+1 yılBiliyorum Bende hataliyim ama Pislik bir insansin cingenesin demesi mi gerekiyodu? Cok zoruma gitti
- +1 yıl
Dedirtmişsin. Gerçekten de davranışın hiç hoş değilmiş. O sana yapsa, bir empati yap kim bilir neler olurdu.
- +1 yıl
Gerçekten de pislik gibi davranmışsın ona, unutma onu kaybedersin ❗
Soran+1 yılNe yapim simdi Nasil yazim
- +1 yıl
Özür dile ancak bir daha yapma çünkü bu şekilde bir ilişki yaşadım ve şimdi bitti , inan bana ölse ya da yaşasa benim için hiçbir değeri yok şu an. Kadın hanımefendi ve tatlı dilli olmalı kendine çekidüzen ver❗
Soran+1 yılÖzür dilemek istiyorumm ama o hakaretleri düsünce hic yazmak gelmiyor icimden
- +1 yıl
Demedi deme bu kafayla uzun süreli bir ilişkinin olmasını bekleme, bunu bir dost tavsiyesi gibi gör lütfen. Demin yazmışsın o hep alttan alır diye, sabır erkekte bir yere kadardır sonra anında biter her şey ve geri dönüş olmaz ❗
Soran+1 yılBaristik
- +1 yıl
Sevindim sen mi aradın
Akıl verelim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılLütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe öyle dedi acaba?
10 Yorumla
+1 yılÖzür dile
06 Yorumla
Soran+1 yılBen neden özür dilim o bana küfür etti
- +1 yıl
Üzerine gittiğini zaten söylemişsin. Üç yıl dediğine göre sevgilinin karakterini biliyor olman gerekir. Ayrıca insan uykuluyken daha sinirli olabiliyor. Kısacası hata sende, özür dilemek de bir erdemdir.
Soran+1 yılBi yanim özür dilemek istiyor diger yanim o kelimeleri hatirlayip asla yazma diyor
- +1 yıl
Ne olursa olsun hatanın büyük kısmı sende. Israrcılık hiçbir zaman iyi değildir.
Soran+1 yılNe yapim Nasil yazim simdi
- +1 yıl
Kısaca dün için özür dilerim diyebilirsin, aynı şekilde kaba konuşmasına kırıldığını da belirtebilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sevgilin haklı
00 Yorumla
+1 yılHaksizsin
00 YorumlaBiraz özet geçseniz
00 YorumlaKızım gerçekten çingene misin ya adamı bi sal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı kanka
03 Yorumla
Soran+1 yılBen mi yazim ilk?
Cevap sahibi+1 yılDüzdün yazacaksan kelimeleri neden olmasın.
Cevap sahibi+1 yılDüzgün *
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleyen pislik
00 YorumlaBekle
01 Yorumla
Soran+1 yılYazip özür dilerse ne yapim
şerefsizmiş
00 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 Yorumlahaklısın kardeşim
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana pislik gibi davranıyorsun dedi, çok kırıldım. Sizce haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler