Bi giriyorsun bi hafta çıkmıyorsun uğraşamam kafa yoracağım başka önemli işlerim var dedi ister konuş ister konuşma dedi beni sevmiyor mu artık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkes yaptığın tripler hakkında yorum yapmış. Evet eşin yorulmuş olabilir ama bunu bu şekilde dile getirmesi belli ki seni değersiz hissetmemişsin hatta beni sevmiyor mu diye düşündürtmüş. Bence olaylardan ziyade onunla hissettiklerini konuşabilir ve ona hissettiklerini sorabilirsin. Bazen biz yaşanan şeylere takılıp hissettiklerimizi veya hissetirdiklerimizin geri plana düşmesine sebep olabiliyoruz. Triplerinin sebebini açıklayıp rahatsız olduğunu bu şekilde belirtmesinin sende hissetirdiklerimi ona anlatmayı deneyebilirsin. Evlilik çok ciddi bir müessese hemen ayrılmalı mıyım diye düşünme. Umarım halledebilirsiniz mutluluklar diliyorum sizin için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTrip sevmeyen insanlar vardır, ben de onlardan birisiyim. Cidden atılan triplerden rahatsız oluyorum ve onun yerine benimle adam akıllı konuşmasını tercih ediyorum. Gerçekten haklı olduğun bir konuysa ve önemliyse bir şey diyemem ama havadan sudan sebeplerse gerçekten hoş değil. Birisi bana boş boş tripler atarsa ben de aynı cevabı veririm, uzun sürmesi de cidden tadı kaçırıyor. Daha net konuşabilmem adına bir trip örneğini verebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılTripler yorucu eylemlerdir. Bir yerden ve seviyeden sonra sıkmaya başlar. Adam seni seviyor ama bence trip atmalarından gına gelmiş olabilir. Bu konuda kendine biraz çekidüzen vermeye çalış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem çekemiyormuş ayrılsın boş ver gitsin tripsiz modelini bulsun
00 Yorumla Böyle demesi seni sevmediğini göstermez, senden sıkıldığını gösterir. Adam haklı yani bir hafta konuşmamak ne demek. Bir de kendini düzeltmek yerine boşanmaya düşünüyorsun. Trip atmak yerine sorunlarınızı konuşarak çözebilirsin çocuk değilsin ne de olsa.
41 Yorumla- +1 yıl
En haklı yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılAy en ufak şeyler de bile hemen ayrılığa baş vuruyorsunuz. Gerçekten pes diyorum bacım trip atarak değil konuşarak bi yerlere varılır canın mı sıkıldı, yanlış bir davranış sergiledi farketmeden düzgün bir dille söyle küsüp durmanın hiçbir faydası yok iki tarafı yorar 😌
10 Yorumla
+1 yılTrip atmayı bırakmayı denesiniz? Belki de triplerden bıkmıştır. Herkesin sabrı ve direnci farklıdır. Sevmekten ziyade yorulmuş adam belli...
10 YorumlaBunu birde kocana sormak lazım. Ayrıca ayrılsammı ne ya. Hemen ayrılma işlerine girdin. Bunu tarafsız kişilere sor. Yaptıklarını söyle ama açık açık süsleyip püslemeden. Yorum al biraz. Ha kadın trip atar ve atmalıda ama ayrılma mevzusu varsa danış derim belki seninde hataların var.
00 Yorumla
+1 yılSana ayar çekmek istemis canım cunku demekki bu durum gercekten canını sıkıyor. En ufak cumleden ayrılık kelimesini aklına getirme evlilik bu kadar basit degil bosanmakta oyle. Seni sevmese emin ol yaptigin trip asla umrunda olmaz dile bile getirmez ne hali varsa gorsun der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atmak yerine sorunlarını adam akıllı ifade edebilirsin diye düşünüyorum. Her meselede trip atmak çocukça bir davranış, çok sık yapıyor ve uzatıyorsan bunalmış olması doğal. Tabi aranızdaki tek sıkıntı buysa.
13 Yorumla
Soran+1 yılTek sıkıntı bu değil maalesf
- +1 yıl
Bizim gördüğümüz kısmı bu şu an. Sorunlarını trip atmadan düzgünce ifade edersen rahatsız olduğun şeyleri daha iyi fark eder ve bir şeyler yapar. Buna rağmen değişen bir şey yoksa o zaman düşünürsün.
Soran+1 yılDevamlı kıskançlık yapıyorum o da gelemiyor artık buna kalbimi kırkp gidiyor ayrı yerde yatmaya
+1 yılEğer 1 hafta tribe gireceğin kadar büyük bir şey yapmadığı halde sürekli 1 hafta trip atıyorsan, ya kendini düzelt ya da ayrıl. Ama sürekli büyük suçlar yapıyor ve nedenini bile açıklamaya tenezzül etmiyorsa o zaman sen de haklısın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Her olaya kızmanın ayrı derece ve kademeleri vardır. Her olayda sürekli haftalarca aylarca tribe giren hepsine fazla dozda kızan biriyle hayatını sürekli kaydırmak ister miydin? Yoksa mutlu edecek birini mi arardı gözlerin?
10 Yorumla
+1 yılSizde 1 hafta trip atarsanız. Cidden kadınlar bu olayı fazla uzatıyor ister kızın ister kızmayın. Fazla Naz aşık usandırır diye de bir söz vardır tam yerinde söz. Aynı şeyi eşiniz size yapsa ne kadar sabredersiniz herkesin bir sabrı var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılSevmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum da trip çekilecek çile mi Allah aşkına. Ben de hiç sevmem ve süreklilik kazanırsa soğurum. Fazla naz aşık usandırır derler sen de çok trip ata ata adamı kendinden soğutma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Triplerinden sıkılmış adam. Kocan olmasına rağmen bir süre idare eder seni, sonra tınlamaz haklı olarak. Bir de evliliği bitirmek hakikaten bu kadar kolay mı? Tribini nazını çekmiyor diye evliliğini bitirmekten daha saçma bir şey görmedim.
10 Yorumla
+1 yılBu gibi sebeplerden ayrılmak mantıksız evlilik çocuk oyuncağı değil. Çok tirip atıyorsanız her insan gibi o da bıkmıştıŕ bunun yerine canımlı cicimli şöyle yapsak diye yaklaşsanız adam da size daha çok ilgi gösterir
00 Yorumlaşimdi bu tek bir olay üzerine patlamamıştır. bir çok defa trip yaptıysan eninde sonunda olacağı bu. inan bana ben de aynı durumdayım, patladım patlayacağım. trip bir erkeği soğutan en başta gelen kadınsal özelliklerden...
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı.
Arkadaşım sen bu adamla bir ömür beraber yaşayacaksın umarım.
Şu adama trip atıp da bunaltma.
Mantığı yok bu işin.
Bir hafta trip de çok uzun. Trip atarak bir şeyleri elde etmek kezbancadır.00 YorumlaBazen erkekleri de anlamak lagzim fazla trip erkekleri usandiriyo maalesef , sende biraz rahat olmayi dene fazla üstüne gitme bi öyle dene
20 Yorumla
+1 yıltabiki kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil ama bu adam seni boyle taniyip sevip kabulenip evlenmis. bilmiyor muydu boyle oldugunu? bence birseyler degismis wma sen hemen ayrilma evlilik kolay degildir sonucta konusarak halledebilirsiniz, tatlim. de ona bilmiyormuydun beni tanimiyormuyfun neden evlendik o zaman. canim
00 Yorumla
+1 yılZırt pırt manalı manasız triplerden trip beğeniyorsan adam haklı böyle devam edersen şanslıysan boşanmak ister şanssızsan aldatılma ihtimalin var bu kafayla.
00 Yorumla
+1 yılBekara koca boşamak kolaydır. Ama sevgili ve ilgili bir insan tribi de çeker yani. Biraz "amaaan" tavırlarına girmiş ve heyecanı kaçmış bir tip oluşmuş gibi geldi bana. Böyle biri ile olamazdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilikte kimse kimseye trio atmamalı kavga gürültü olsa bile uzatilmamali. Karşılıklı anlayış hoşgörü her zamn önemlidir. İletişim de. Birbirinizi anlamaya çalışmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten evli olduğuna emin misin böyle bir laf için ayrılmayı düşünüyorsan tam bir üşütüksün bence boşan adam senden kurtulsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜfff nasıl bir kafa yapısı ya evlilik gibi kutsal bir müesseseyi ne hale getirmişsiniz eften püften şeylere hemen çözüm ayrılık aferim çok iyi böyle devam
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. fazla naz aşık usandırırmış sizin kide ona benzer böyle yapmayın lütfen bi böyle lüzumsuz konudan dolayı yuvanızı bozmayın yazıktır
00 Yorumla
+1 yıl:( sevmiyor denilemez... ilişkiye biraz zaman verip tarafların bir birini anlamasını beklemek iyi olabilir
00 YorumlaSende ikide bir trip atarak onu bıktırma kendinden o zaman ne dersin 😊
10 Yorumla
+1 yılHaklı adam az relax ol motive et kocanı senle oldugunda bunaltirsan kaçar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haklı adam bir sürü strese giriyor işte bir de sen üstüne tuz biber ekme
00 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum seni çekemem yok tribini çekemem falan saçmalık sadece
00 YorumlaGereksiz yere sürekli, herşeye trip atan kişiden herkes bıkar. Bu boşanma sebebi değil.
00 Yorumla
+1 yılYa o gereksiz abartma triplerini azaltsanız her şey daha güzel olacak bir hafta trip nedir ya
00 YorumlaYaşlar kac ne zamandır evlisiniz? Evlenmeden önce sevgililik doneminiz var mıydı? Görücü usulü mu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Sevgiye ilgiye ihtiyacın var çekilmez öyle koca
Yazık oluyor sana00 YorumlaSende konuş kardeşim adam ne yapsın. Tripte bir yere kadar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocan doğru söylüyor eğer sevmekten kastın aşk falansa geç bunları
00 Yorumla
+1 yılKendi azğzınla söylüyorsun madem hemen ayrılacakdında niye evlendin çocuk var mı
00 YorumlaTrip sahibine ve muhatabına zarardan başka bir şey vermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHakli bence triplere girip 1 hafta çıkmamak ne alaka
06 Yorumla- +1 yıl
Abla senin hemcinslerine karsi kati ve dusmanca dusuncelere sahip oldugunu dusunuyom
- +1 yıl
Hayır kadın olgun😃o yuzden
- +1 yıl
Bilmiyomda her an patlamaya hazir bomba gibi biri ters bise soylesede umugunu sarilsam tarzinda Allah ablamin canini sikan tum lanet insanlarin belasini versin insallah
- +1 yıl
@rovingeye48 ablacım neden hemcinsime düşman olayım benim eşimde aynı şeyi yapsam kızar sen eşin aynı şeyi yapsa bıkmaz misin tamam anlık kizdik oldu bitti 1 hafta surat yapmak çok saçma değil mi Allah kimseye bela falan vermesin
- +1 yıl
Amin ablam ne bileyim gaza geldim biraz evlenmek henuz nasip olmadi diye atip tutuyom iste sen ciddiye alma beni :)
- +1 yıl
Evet sen rovingeye yi dikkate alma o kırıktır biraz hsjsjs
+1 yılGerçekten yorucu şekildeyse tavırların gayet haklı bı görüş hatta eşin yumuşatmıs bile ama öyle değilse senin için ufak şaka kivamindaysa kaybetmekten korkmayan insan sözünün arkasında yakalanbaç oynamaz ama iyi tart bezdiriyo musun diye
00 Yorumla
+1 yılAynı sevgilimle benim durumumuz. Kalakaldım resmen okuyunca bu kadar mı? olur
Aslında trip filan atmam ama o da hepten piyasada yok, ipleri koparıyor. Kadın dediğin şefkat ilgi samimiyet alaka ister sonuçta.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGözünün önüne śıçarım dünyayı bôk görürsün!!! Śike śike tribini cekeceksin! De sonra seve seve çekecektir 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıktırmayın adamları sonra gidip başkalarını dğdğklüyoruz
067 Yorumla
Soran+1 yılkimi
Cevap sahibi+1 yılEvli kadınların bu manyak manyak triplerşnden dolayı kendimizi dışarı atıyoruz
Soran+1 yılAldatılmışmıyımdır
Cevap sahibi+1 yılOrayı bilemem ben dışarıda avlanıyorum artık. Evdeki yeterince beni yordu
Soran+1 yılİnşallah yakalanırsın
Cevap sahibi+1 yılİnşallah seninkinde gruba giriyordur
Soran+1 yılYakalanırsanız başınıza gelenleri düşünürsünüz artık
Cevap sahibi+1 yılBen yakalanmam ☺️ Çünkü bu telefon hiç bir zaman eve girmiyor hep ofiste
Soran+1 yılsanal yapıyır ezik
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san )) avcılık sessizce ilerlemektir ) kocan bence konuyu pişiriyor ) bu arada cinsel hayatınız nasıl? Normal Adam malum 1/2 güne ister , adamı soğuttuğu için sularında geziyormudur acaba …
Soran+1 yılbence sen bitane bile düşürememişsindir
Cevap sahibi+1 yılValla keşke her evli kadın senin kadar iyimser olsaydı )) buradan yaşadığımız ilişkiden hamile olan evli kadın oldu inanıp inanmamak sana kalmış
Cevap sahibi+1 yılBurada yanan istekli ne kadar Kadın var sen görmüyosun galiba 😘
Soran+1 yılreele döktünüz yani?
Cevap sahibi+1 yılBu yaştan sonra alıp elime mastürbasyon mı yapacam
Soran+1 yılevdekiyle ilgilenmediğin için emin ol o da başka arayışlardadır
Cevap sahibi+1 yılyanaştığı zaman ilği ve cinsellik oluyor ten uyumumuz yok değil ama beni kontrol etme hastası aklına gelecek herşeyde beni kontrol etmeye çalışıyor. Buda beni boğup dolarıyla atıyor
Cevap sahibi+1 yılDışarıya atıyor
Cevap sahibi+1 yılSeninki senle ilğileniyor mu
Soran+1 yılBi boklaeını yakaladıysa şüphe etmesi normal ya da benim gibi ev gibi ev hanımıysa. çocuk var mı?
Cevap sahibi+1 yılEv hanımı , ben evlendikten sonra uzun süre hiç bu işlere girmedim. Geçmişim çok hızlıydı bunu bilerek evlendi. Şimdide herşeyi kısıtlamaya herşeyi kontrol etmeye çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yapmamaya karar verdik bi süre
Cevap sahibi+1 yılSenin çocuk var mı?
Soran+1 yılvar evet
Cevap sahibi+1 yılMutlumusun yoksa mecbur mu hissediyorsun?
Soran+1 yılOna en iyi gelecek şey çalışması olacak
Soran+1 yılmecbur
Cevap sahibi+1 yılYa sorma yemin etsem başım ağrımaz. Çalışsın diye bişeylerle uğraşsın diye yapmadığım kalmadı. Benim şirketlerim var (abartı değildir )😏😃 yapsın diye bir sürü iş koyuyorum önüne biraz çalışıyor sonra , yok olmuyor yok şu yok bu sonra bende illalah edip bırakıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen ne mutluyum ne mecbur ama mutsuz olduğum kesin
Soran+1 yılGarsonluk yapsın 😉
Cevap sahibi+1 yılYa yok yapmaz o önce yapacakmış gibi hışımla bir kalkar sonra 10 bahane bende tamam diyorum anlatma yeter. Kendini tatmin ediyor ama beni asla tatmin etmiyor …öyle işte ne yapayım
Soran+1 yılHem aldatıyorsun hem mutsuz diyorsun eşin çok mu mutlu sence? Onunla aynı şeyleri hissediyoruz bizde farklı erkekleri arzuluyoruz benim imkanım olsaydı çalışırdım da evlendiğimiz ilk yıl çocuk diye tutturdu
Cevap sahibi+1 yılÇocukla çalışman zor
Cevap sahibi+1 yılFarkı erkek yetmiyor birde çoğul 😏
Cevap sahibi+1 yılSenin ki ilğili mi
Soran+1 yıldeğil artık
Cevap sahibi+1 yılSence iyi seks mi çok ilği mi kadını eve bağlar
Soran+1 yılBenim evliliğim eşimin kontrülünde yürüdü hep anladığım kadarıyla sen yine anlayışlı bir insansın. Kadın sadece kendini eve bağlarsa psikolojisi bozulur sana sarar sen ona o imkanıda vermişsin bilemiyorum.. Eşim güzel kız olduğum için bana açık açık senden çocuk yapıp eve bağlamam gerekirdi öyle de yaptım dedi şimdi çocuklarla mecburum burada durmaya.. Benimkiyle eşinin durumu aynı değil hani
Cevap sahibi+1 yılYa öyle olaylar anlatırım ki haklıymışsın diyeceğin tutar 😃 normal evliliklerde anne baba çocukları destekler bizde ben anasını destekliyorum … emin ol 6 ayda 200 bin TL vermişim bişeye sıkışınca kadın ben yine kötü oluyorum … evlilikte çok fedakarlık hiç iyi bişey değil. Para vermesen ortalığı ayağa kaldırıyor sana soruyorum şimdi sen olsan benim karıya aletin sertleşmiş seks yaparmısın. Ve hatun beni tutuyor gibi yapıyor sonra annesinin yanına geçiyor gibi gibi …
Cevap sahibi+1 yılSeninkinde az çakal değilmiş 😁😃
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar hiç el kaldırmadım, evet kavga oluyor ama sınırında duruyorum İnan 2 defa bana tekme ve yumruk attı bunu acındırmak içim yazmıyorum ben iyi oldukça eşşek lik seviyem artıyor niye kendimi sinir hastası edeyim ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme kocandır 😆😃
Soran+1 yılBenimkide bana bağırır çağırır bişey yapmadığım halde üzerine gitsem şiddet uygular küssem skine takmaz
Cevap sahibi+1 yılKadına şiddet uygulayan adam değildir.
Cevap sahibi+1 yılKaç yıl oldu evleneli
Soran+1 yılSonuç olarak ben haklıyım dimi ama
Soran+1 yıl6 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılŞiddet varsa , sen haklısın. Şiddet kabul edilemez şiddet kadını iyice soğutur.
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyosun
Cevap sahibi+1 yılSenin baya olmuş ) boşanma zamanın yaklaşıyor 😃😆
Soran+1 yılçocuk olunca bişey yapamıyırsun işte
Cevap sahibi+1 yılEkonomik özgürlüğün olsa 1 dk düşünmezsin verir yolu gönderirsin ama çalışman lazım , seninki hangi sektörde
Soran+1 yılinş. mühendisi
Cevap sahibi+1 yılYa ben boşanırsam bi daha kesin evlenmem niye biz evlendik ki onu sorguluyorum ☺️
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşurken bi tur kavga ettim bile ☺️ Valla bu hayatta evlilik bana göre değilmiş
Cevap sahibi+1 yılBuradamısın
Cevap sahibi+1 yılPistten çocukları alalım
Cevap sahibi+1 yılBirde bana canımla cicimli konuşup yol yapma evliyim ben evli …
Cevap sahibi+1 yıl@nuggett benim karı mı lan yoksa bu
Cevap sahibi+1 yıl@nuggett ahlaksız
Cevap sahibi+1 yıl@nuggett 🤮🤮🤮
- +1 yıl
😂😂😂araya girmek istemem ama aldatan adam da haklı ama ya ahahahha kadın bir sürü şey yapmış
Cevap sahibi+1 yıl@Suuuuuuuuuuuuuu gir araya adalet terazisi ol. Büyük ihtimalle o pembeli bizim kayın oğlan ))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne ergen tripleri sevgiliden ayrılmıyorsn farkındasın dimi
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bu durum senin neye nasıl ve ne kadar taktığına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke sen de bana girdiğin zaman hiç çıkmasan ama hemen sönüyorsun demeliydin
00 Yorumlabir hafta boyunca trip atmak saçmalıktır büyük bir şey varsa trip atmak yerine küser konuşmazsın ama bana da bir hafta trip atsalar bende dayanamayıp ayrılırdım
00 YorumlaBöyle şeyler de ayrılır mı yav tribin süresini kısalt sjsjsj
20 Yorumla
+1 yılİyi analiz etmek lazım, eğer sürekli seni mutsuz eden şeyler varsa ve bu mutsuzluğu başkalarının yanında yaşamıyorsan düşünebilirsin
00 YorumlaFazla abartiyor olabilir misiniz tepkilerinizi vs bunaltmis olma ihtimaliniz var mı eşinizi?
00 Yorumla
+1 yılNelere trip atıyorsun örnek verebilirmisin? Seviyormu sevmiyormu anlarız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sürekli trip atıyorsan adam haklıdır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Adamı bezdirmişsin be kadın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naz aşık usandırır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Abarttiysan adam hakli
10 YorumlaEğğ demekki sıkıntı sende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır cok trrıp asıgı candan eder
00 Yorumlanereye gırıp bır hafta cıkmıyorsun kı
00 YorumlaEvet çok sinir bozucu bir durum
00 Yorumla
+1 yılSurekli trip atiyorsan adam bunalmış hakli olrak
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak yerine trip atmayı bırakıp , büyüsen?
00 Yorumla
+1 yılAynı ben. Gereksiz triplerlr Uğraşamam
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri