Lütfen yardim edin ne yapacagim ben simdi?

Merhabalar, 4 aydir bir erkekle tanisma yoluna girdim ve asiri ilgisizliginden dolayi istemedigimi söyledim ve tanismayi sonlandirdim. Bu bitirmeye gelene kadar cogu kez söylemistim ilgisiz oldugunu ve degismedigi takdirde de bu isin olamayacagini söylemistim. Bu erkek günlerce saatlerce mesajimi yanitlamiyordu ara ara, sonra dayanamayip ben yaziyordum siz düsünün.
Neyse bir kere de ben yazmayayim dedim 3 gün gecti, ne o yazdi ne ben. Bu sinirle 3 günün sonunda numarasini silip instagramdan engelledim ve profilimi actim. Biraz sert bir bicimde bitirdim iliskiyi böylelikle ve bir gün sonra bunun ne kadar cocukca oldugunu düsünüp geri kaldirdim engelleri sonra baktim numarami silmis bu kisi.. bunu üzerine yazdim birbirimize uygun olmadigimizi ve cabalamadigi icin istemedigimi, daha sonra bizi tanistiran enisteme demis ki benim ona karsi duygularim vardi hatta asikdim bile diyebilirim ama beni engelleyip profilini acarak beni hayalkirikligina ugratti demis ve üzerine profilini zaten sürekli acmak istiyordu demis.
enistemle konustuktan sonra engeli kaldirip profilini acmis. Bende dayanamayip yazdim benim hakkimda neden öyle yalan yanlis seyleri enisteme anlattigini sordum.. bu kisi neyse artik konu kapandi yazdi devaminda yazdiklarimi da hic kale almadi geri yazmadi bile.
Ben sadece ilgisini cekmek icin engelleyip profilimi acmistim, belki merak eder de yazar diye ama bunlar olmadi..
nolur yardim edin, ben bu kisiye tekrar yazamam, enistemle de konusamam ama geri dönmesini istiyorum. Ne yapabilirim?
Lütfen yardim edin ne yapacagim ben simdi?