Entel erkek nasıl tavlanır?

Kızlar Bir Adım Öne Çok entelektüel. Benim kültür seviyem ona yetişemez. Opera sinema tiyatro galeri falan. Bir de ne kadar çekici olursan ol işe yaramıyor. Taş gibi hatunları gösterip bunların böyle göründüğüne bakma, kafaları boş, patrona kapak atmaya çalışıyorlar, çoğunun kültür seviyesi düşüktür falan diyor. Arada bana gezdiği galerideki resimleri anlatıyor sonra ressamını bana soruncs afallıyorum sırf onun gibi kültürlü olmadığımı anlamasın diye haftada bir yemek yiyorum onunla. Yemek bile zor geçiyor. Fransız restoranı yok İtalyan restoranı adını bilmediğim yemekleri söylüyor ben de söylüyorum yedin mi diyor yemedim diyemiyorum bu yemeği ilk kez duydum desem güler bana. Ama yedim desem yemekle ilgili bir soru soruyor donakalıyorum. Bir de mekanlarda klasik müzikler çalıyor bunu biliyor musun diyor. Çok zor durumda kalıyorum en son dedi ki bana böyle şeylere yabancısın ama olsun öğrenmenin yaşı olmaz falan. Dalga geçer gibi. Onu da kısa tutuyorum. Ne yapacağım ben çok aşığım adama. Bir de hep ünlü markalardan giyiniyor.
Entel erkek nasıl tavlanır?