Arkadaşlar ben 3 yıl önce bir kıza açılmıştım nazik bir şekilde reddetti. Instagram üzerinden yazmıştım. Simdi aynı üniversitede aynı sınıftayız sınıf grubundan baktım beni rehberine eklemiş sizce neden eklemiş olabilir acaba tekrardan bir ışık var mı 🤨
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Emin misin peki eklemis olduguna once buna emin ol :) eminsen evet bi sinyal vermis olabilir ama nasil bi kiz 2. teklifte bi taraflari kalkmayacaksa dene
Ben olsam bir daha denemem
Öyle bir kız değil bence. Kaydettigini de şöyle anladım son görülmesi bana gözüküyor ama başka telefona numarasını ekledigimde gözükmüyor yani beni eklemiş oluyor bence. Yani ben de söylemek istiyorum. Yani başka neden rehberine eklemiş olabilir ki konusmamamıza rağmen.
@Deliadam2433 neden. yani rehberine kaydettiğini düşündüğüm için diyorum ben yoksa neden eklesin ki 3 yıl önce açılmıştım o kadar bı konuşmamız filan yok yani
Aman birader sal gitsin ya eskiden bir sey olmuyor
Valla bu kadar takip ettiyse bos degilsin ama umarim duygularin karsilikli olacagi biridir. şu kafada ol en azindan denemezsem icimde kalir ama denersem olmazsa onemli değil
@Deliadam2433 bilmiyorum valla ben de acaba olur mu dedim bir ışık mı var dedim bilmiyorum ne yapacağımı
Dedigim gibi 😊 2. Rededilis olursa umursamayacaksan dene
@Gülşah9702 son görülmesi bana gözüküyor başka telefona kaydettigimde gözükmüyor ondan kayıtlıdır diye düşündüm. Söylim mi sence? Yoksa neden kaydetti ki acaba bi sohbetimiz de yok yani
@Gülşah9702 yani yoksa başka neden rehberine kaydetsin ki acaba bir şeye bakmak için mi kaydetti dicem ama hâlâ son görülmesi gözüküyor
Knk sen kıza bir yaz hele sonra bize bir dön merak ettirdin iyice 😄
@Deliadam2433 😂
@Deliadam2433 kanka aynı üniversitede aynı sınıftayız bir de sınıf grubundan filan numaram var işte ben ona 3 yıl önce Instagramdan yazmıştım bilmiyorum korkuyorum bir yandan reddederse diye ama işte beni kaydedince bı umutlandım
@Gülşah9702 ya son görülmesi bana gözüküp başkasına gözükmüyorsa beni kaydetmiş demektir de mi
Red ederse etsin mk dunyanin sonu mu ben de red yedim ayni sinifta yapacak bir. Sey yok alistik red yemeye
Mert ayni universite ayni sinifta oldugunuz icin kaydetmistir belkide yani şimdi ne desem yalan olur bunu yazmadan anlayamazsin yazinca sana ayni siniftayiz sonucta o yuzden kaydettim kaydetmemde bi sorun olacaksa siliyim derse napican.. bence takip et bi sana yaklasimi nasil ne biliyim direk soylemek yazmak yerine yuzyuzeyken sinifta yani derslerle ilgili bisey mi sorsan
@Gülşah9702 ya evet doğru söylüyorsun ama ben başka erkek arkadaştan bakmıştım onda da gözükmüyordu son görülmesi yani bir de ben önceden açılıp red yemiştim nazik bir şekilde ama. Yani reddettiği birini konuşmadığı hâlde neden eklesin ki off bunalıma girdim ya:((
Dedigimi yap bence once arkadasca sorular sor dersler felan sonra gidisata gore karar verirsin
@Gülşah9702 hmm bi bakayım ne yapacağımı bilmiyorum hiç sence yakın arkadaşlarından birine sorsam mı danışsam mı
Knk sen böyle olursan daha çok üzülürsün salla geç kızlara karşı umursamaz ol git söyle red ederse hayatın sonu değil
@Deliadam2433 doğru diyorsun cesaretimi toplayıp söylerim ya kafayı yiyecegime
Yakin arkadaslari ona der mert soruyo diye o zaman sacma sapan bi hal alir😂 kendini bisey sanmasin simdi..
@Gülşah9702 kkskfksk doğru diyon ya sen ne diyon beni eklemiş mi o son görülmeye göre emin olalım
Ekkemis dedigin gibiyse😅
@Gülşah9702 hmm anladım teşekkür ederimm :))
Rica ederim:)
boş ver knk artık kaç yıl olmuş
@chicharito9723 knk beni eklemiş neden ki acaba bir an umutlandım işte aynı sınıftayız üniversitede