Bunun cevabını çok merak ediyorum. Neden iyi kızlara değil de kendilerine salak salak cevap veren kızlara ilgi duyarlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynısı benimde başıma geliyor. Çocukla internette tanıştık. neyse muhabbetimiz tuttu skype'a ekledim. sen çok güzel bir kızsın farkında değilsin ama dedi. konuştuk muhabet ettik. Muhabet arasında işte sevgilim var mı hiç çıktığım oldu mu bunları sordu. Sonra bana. Ee net ortamında tabi cinsellik mevzuları açılıyor. Ben kapatmasını rica ettim. İşte ne varmış çok normalmiş vs. kapatmasını söyledim. Konuyu kapattı çok fazla derinleştirmedi. Senin bu zor halin seni daha da çekici yapıyor dedi. Şaşırdım kaldım. Halbuki ben düşündüklerimi söyledim. Yani çocuğa naz yapayım öyle hoşlanıyorum ama yüz vermeyeyim gibi bişey de düşünmedim. Şimdi işte Ankara'ya geclekmiş buluşmak istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılValla buluşma derim. Seni düşüncelerin için değil de zor kız olarak gördüğü için buluşmak istiyordur. Ya da o tür konuları açan birinin ne yapmak istediği açık. Buluşmamanı şiddetle tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılyok ya buluşmayacağım zaten ne işim olur. Ben sadece böyle bir olay yaşadım ondan diyorum. Zor kız daha çekici geliyor onu anlatmak istedim.
Soran+1 yılHe peki :)) senin dediğin zor kız olur tabii ki. O kızlara lafım yok. Sen cinsellik konusunu kapatmak istemissin o da seni zor biri olarak görmüş bunda problem yok. Benim dediğim kendi egosu yüzünden ters cevap verenler.
En İyi Cevaplar
zoru severler elde edince diğerleri gibi herkesleştirirler
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Salak salak cevap veren değilde. Gevşek olmayan kızlar daha çekidir. Yani zor kız sevilir. İyi kızdan kastın her önüne gelenle lak lak eden, tanıştıktan 1 saat sonra tatlım demeye başlayansa, o kızla eğlenilir gezilir ama ciddi düşünülmez yani peşinden koşulmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki iyi kız derken onu kastetmedim. Yani adam gibi cevap verenleri diyorum. Şimdi bir kıza nasılsın diyorlar biri iyi sen nasılsın diyor diğeri sanane diyor. Kaba kızlar daha mı çekici ne.
- +1 yıl
Eğer rahatsız etmiyorsam, yani onunda rızası ile tanışmış olduğum bir kız bana sanane derse, birdaha yazmam. Çünkü egosu yüksek olan, iki laf edince kendini bir halt sanan insanlardan nefret ederim. Bu gibi kızlara ilgi duyan erkeklerin saplantısı olması görekir. Psikolojik tedaviye ihtiyaçları olabilir :)
Soran+1 yılSen nefret edersin de bazıları bildiğin kovaliyor. Bir de sinir olduğum bir başka şey bu kızın götünü kaldiriyorlar o kiz gelip ayy su da pesimde ya hareketlerine giriyor. Ucuz malın alıcısı çok olur derler ya o hesap.
Soran+1 yılBende sinir olurum. Bırak başkaları seni övsün. çok zavallica hareketler bunlar.
Soran+1 yılHaklısın :))
Kendini bilmezler öyle yapar.. Beyni olmayan hatunla geçirdiğin zamanın hiçbi değeri yok bence... Ve kendisininde kalitesini aşşağıya çeker
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni gorenler taniyanlar bilir kendimi anlatsam yalan olmadığını bilemezsin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
60Cevap
Dişi sinek geçse oan bile yazan erkek milletine sahip olduğumuz için (ben seçiçiyimdir) en kezbanı bile ki kezbanın suçu bile yok doğal olarak ego tavan yaptığı için memlekette egosu Göklerde kız doldu piyasada bunlar mevcut böyle olduğu sürece biz erkek olarak ters kızlara rastlamaya onlarla idare etmeye devam edicez gerçek bunlar.
10 Yorumlaaşkta öne çıkan duyguları listeleyelim;
1. kaybetme korkusu
2. kıskançlık (kaybetme korkusunun türevi)
3. heyecan: işte dokunma temas göz göze gelme vs.(sahiplenme duygusu ve dolayısıyla kaybetme korkusu)
4. mutlu etme isteği (sahiplenme ve akabinde kaybetme duygusu)
şimdi maddelerde öne çıkan 1 tane duygu var o da kaybetme korkusu. yani diğer tüm hisler kaybetme korkusunun tetiklediği şeyler. dolayısıyla sevgili olduğunuz kimseyi kaybetme ihtimaliniz varsa ona aşık oluyorsunuz.12 Yorumla
+1 yılCevap basit:
Cinsel gerilimi körüklüyor da ondan...121 Yorumla
Soran+1 yılBu da mantıklı. Bilemiyorum.
- +1 yıl
Sizin hoşunuza gitmiyor mu sanki, hem ters hem de iddialı konuşanlar? :D :D
Soran+1 yılBenim gitmiyor valla :D tam tersi hatta, benim hoşuma giden ağırbaşlı, mantıklı tiplerdir :))
- +1 yıl
Yaş kemale ermiş desene. :D
Soran+1 yılAhah ne sen sor ne ben soyliyim :D
- +1 yıl
Abla mı diyeyim yoksa teyze mi? :D aasdfasdgddag
Soran+1 yılYasini bilmedigim icin ikiside degilim hele teyze hic degilim :D
- +1 yıl
Nickin üstüne gelince gözüküyo yaş aralığı. Ama nerden bilicem teyze olmadığını? :D Ortalık fake kaynıyo, amca bile olabilirsin. :D asdfasdff
Soran+1 yılBu cok sertti :D hayir tabiki ne amcayim ne teyze. Okuyom ben ya :Dd ben sana abi dicem o zaman :)
- +1 yıl
Ben de okuyorum genj. Kaça gidiyorsun sen bakiim peki? :)
Soran+1 yılAhha 17 :D
- +1 yıl
aboww! Gerçi sorudan tahmin etmek çok ta güç değil... :D adfasdfsdf
- +1 yıl
Bayramda elimi öpmeye gelcen mi? :D:D asdfasdfdf
Soran+1 yılAhhah ama bu yaşta değil cidden yapanlar var bunu, hem akıl yas da degil bas da demisler :D
Soran+1 yılAbiden amcaya terfi ettin şu an bravo :D
- +1 yıl
Hassas bir yapın varsa ve bir de akıllıysan o yaşlarda yaşıtlarının hareketleri çok saçma geliyor insana.
Soran+1 yılAkilliyim diyip kendimi ovuyormus gibi gostermek istemem ama bazen anlamiyorum. Cidden komik geliyor. Ne bu caba? Kime ne gösterisi? Bilmiyorum ya hic anlamadım bu konuları.
- +1 yıl
Aslında bu
1-Dışa dönük olmaktan kaynaklanıyor. Yani sosyal baskı hissetmemekten yani duyarsız olmaktan.
2-Sosyal zekalarının, yeteneklerinin ve farkındalıklarının daha gelişkin olduğunu gösteriyor.
Olumsuz yönlerini herkes biliyor. Onları sıralamaya gerek yok. ;)
Soran+1 yılBilmiyorum orasını. Ama kıza sorsan çok utangaç :D diyorum ya kafam basmiyor. Geri kaldim galiba ben :)) neyse iyi geceleer daha fazla yorum yapamayacağım :))
- +1 yıl
Vakit varken kendini geliştir. Bu arada baktım da baya dolmuş buralar. :) Neyse iyi geceler, ben de dizimi bitireyim, herkes teker teker gitti. :)
Soran+1 yılGelistirmemeyi tercih ederim aslinda :)) evet oyle oldu :) iyi seyirler. .
+1 yılErkeklerin tüm hareketlerini çözdük de, bir bunda takıldık.. :))
11 Yorumla
Soran+1 yılOrasi da oyle ya :))
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılYapma denilen şeyleri yapmayı severiz. Çocukken cız falan yok o sobaya dokunucaz kaçarı yok. Sigara içmeyin dedikçe merakımız artıcak içecez kaçarı yok. Bunun gibi reddedildikçe merak artar ve uğraşmaya devam edilir. :)
00 Yorumla Genelde onlar sarışın oluyor. Sarışınlar ilgi odağı oluyor. Girdikleri yerde tüm gözler üzerlerine geliyor. Ama yanında kro bulunuyor...
Bana göre salak cevap veren değil, benimle mantık yürütebilcek olana ilgi duyarım10 Yorumlaöyle bir kızı elde ettinmi kendini etrafa kanıtlamış sayarsın ki brz havan artar ayrıca kızlar niye efendi erkeklere değilde serseriler ilgi duyar 2 si aynı mantık bnce
00 YorumlaOyle bir sey yok ama benim icin kendine olan tutuculugu yuzunden beni tersleyen kizlar yavsaklardan cok daha cekici ve degerlidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi tutuculugu degil kendi egosu. Yoksa senin dediğin iyidir, ona laf söylemem.
Soran+1 yılAynen öyle. Aşırı ego sorun ya
Soran+1 yılYa sacmalama istersen, namus ve ego cok farkli seyletr Ego kendini begenmislik, baskalarini kucumsmee. Namuslu olan birine niye laf atiyim? Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamamakta ısrar ediyosun.
Ne alaka. Öyle bir genelleme yok. Ama kız direk lafını esirgemeden söylüyorsa orası ayrı. Sonuçta ters ama açık konuşur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa her erkek bunu yapıyor demedim zaten. Gordugumu yazıyorum. Açık konuşanları demiyorum bakın, örnek verdim cevaplarda. Egolari olanlar var ya onları kastediyorum
+1 yılBen de çözebilmiş değilim. Terslediğim erkekler peşimde kul köle, aşkımı söylediğim odun başka ellerde ..
03 Yorumla
Soran+1 yılAhah sinyaller tuhaf anlaşılıyor galiba :))
- +1 yıl
Terslediklerim daha yakışıklıydı ama gönül tipe bakmıyor be abi...
İyi kızlar Kaldıysa Ters Tepki Vermezlerse eyer KOnuşurum elbet. Gelelim Diyer Konuya
Salak Salak Cevap Verenlere Genelde Onların Beşinde abazalar Olur.
fazla Söze gerek yok yani O Uslu kızlar Fazla Tepki Vermezlerse eyer COk Güzel olur.00 YorumlaÇünkü o kız ilgi çekmek istiyor çocukta bunu fark ediyor bu kadar basit
13 Yorumla
Soran+1 yılYa çok sinir bozucu bir şey bu. Mal mal cevap verenler, davrananlar var ve siz (sözüm meclisten dışarı) bunları çekici mi buluyorsunuz? Tuhaf bence.
- +1 yıl
Bak çekici buluyordur demedim şimdi 4 kız 3 erkek var aralarından x kızı a erkeğinden hoşlanıyor ve sadece ona verdiği cevaplar senin tabirinle mal mal ise bu erkek için bir mesaj şekline dönüşür ve kızdan hoşlanıyorsa onun farkına vardığını gösterir ama hoşlanmıyorsa normalmiş gibi devam eder
Soran+1 yılHayır hayır hoşlanma falan olmadan, bunu yaşayıp gördüğüm için diyorum. -biliyorum- insan gibi cevap vermek yerine sacmaliyor kız. Sonra ne hikmetse çocuk buna ilgi gösteriyor.
1. seks için
2. Kolay seks için
3. Kendiside maldır zaten
4. Diğer kızlar onun hakkında yanlış düşünüyordur.
benim aklıma gelen olasılıklar bunlar... haa birde seks var tabi :)))00 Yorumlaheralde öyle sakatlar denk geliyor ki onları adam etmek için seçiyoruz sanırım :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılUff bu cok sertt :D bak amac oysa buyrun alin hepsini :D
Soran+1 yılBence kendi hallerine bırakıp sakince uzaklasalim. :D
zor olaqnı sevdikleri içindir bu kaçan kovalınır taktiği
00 YorumlaKedi ile fare misali bir kaçar öteki kovalar da ondan. Oyun işte niye olsun.
00 Yorumlasürekli beni tersliyecek biriyle beraber vakit geciremem hele apık sapık konuşan biriyle hiç yalnış bir tespit yapmışsın
10 YorumlaŞahsen banada tam tersi ters cevap verenle alakam olmaz çekemem tribini kimsenin
11 Yorumla
Soran+1 yılSeni bilemem de bazıları çekmek istiyor valla.
Kim demiş l*n onu? Yüzüne bile bakmam yerin dibine sokar bırakırım.
13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke görülmüş değil de denilmiş olsa ;) Bir de bu kızlar milletin arkasından konuşurlar sonra yüzlerine gelince daha az nefret gösterisi. Dikkat çekme çabaları.
Soran+1 yılAynen öylee. Yani tamam bazı kızlarda kardeşim olayları var ama çoğunda yalnız kalmiyim zaman geçsin düşüncesi. İyi dost ayakları. Ama en ufak olayda satışş
Kizlar cevap verebiliyolar mi hic sahit olmadim genelde soruya baska bir sorunun cvpbi muamelesi goruyor
10 Yorumla
+1 yılBen hic oyle deilim. Gosterdigim ilginin karsiligini gormek isterim. Karsimdaki ne ekerse onu bicer kesin olarak bu seklde tepkimi gosteririm..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılsalak salak cevap verenlere ilgi mi. ben öyle bir şey görmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçnkü şaşırırlar kıza, kışkırtır kızın o davranısları erkeği ilgilerini çeker ve o yönde ilerlerler
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçma ama ya. İnsan gibi davrananlar var bir de iki yüzlü, kaba kızlar. Anlam veremiyorum.
Cevap sahibi+1 yıldaha neler var neler de biz bilmiyoruz boşver
Soran+1 yılSorma ya. Haklısın. :)
ne kadar pahalıysa o kadar kaliteli çekici gelir insanlara eşyalar o mantıkla düşün :D
010 Yorumla
Soran+1 yılYa daa ucuz malın alıcısı cok olur sen bir de böyle düşün :D
Soran+1 yılBambaşka yerlere kaydik farkinda misin? :D oldu bir de kizi ambalajlayip hediye edelim :D
Soran+1 yılPazarlamaci falan misin? ne bu esya, fiyat sevgisi :D
Soran+1 yılEvet evet farkettim orasini :D sende haklısın :))
Soran+1 yılBence birbirimizi fazla gaza getirdik, yan etkisi falan olmaya başladı :D neyse iyi geceleer :))
Bana ters konuşan kızla tüm hayatım boyunca diyaloğumu bitiririm.
00 YorumlaHiç mikimde dahi olmaz. Ters cevap aldığım birine yokmuş gibi davranıp kendime köpek ettiğim olmuştur ama :))
00 Yorumla
+1 yılyo tam tersi bana ters cevap verene ben daha ters cevaplar veriyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi :D
- +1 yıl
sonu iyi bitmiyo ama ben kendimi ezilmemiş hissediyorum :D
Soran+1 yılSonu nasıl biterse bitsin ben lafımı ortaya koyarım :D
- +1 yıl
güzell uyuz birisin belliki :D
Soran+1 yılGüzel göreceli bir kavram ama uyuz degilim :D cok değilim en azindan :D
- +1 yıl
zaten uyuzu kabul edip güzeli kabl etmesen şaşardım :D
Soran+1 yılGuzeli de kabul etmedim dikkat edersen :))
- +1 yıl
şımarık özele gel :D
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. artık yaşım ilerledi boş şeyler onlar trip yok terslemek ben heemn siliourmym
01 Yorumla
Soran+1 yılIyiymis :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlandığı kızla ilgilenir ters cevap düz cevap bilmem
03 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir dünya ya :) cidden olamaz yani, insan davranışlarıyla, sözleriyle sevilir
Cevap sahibi+1 yıl=)) iyi kızlar kankam oolr :D kötülerde tek gecelik =) he çok iyiyse sevglim olr :p
iyi olunca kaybetmezsn ama işte genelde iyiler ezik oluyr diye düşünüyorlar bence:D
Soran+1 yılAynen öyle ama alakası yok aslında. Abi egolu manyak biri olacağına ezik olsun be :D
erkekler zor kızı daha çok sever veya ben öyleyim :)
kız eğer ulaşılmzsa daha değerli oluyo sanki...
ama ölçüyü kaçırmamak lazım...01 Yorumla
Soran+1 yılIyi kız derken gevşek kızlardan bahsetmiyorum ben :) onlarda zor olabilir yani :))
+1 yılkolay kızı sevmezler genelde yani ben öyleyim zor kıza daha çok ilgi duyarlar
00 Yorumlakim diyo onu, hele bir terslesin bak nasıl pişman ediyorum
00 Yorumla
+1 yılters cevap verdiyse bir daha konuşmam ne hali varsa görsün :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalak salak değilde hafif trip yapmala çekici gelbiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAma neye bu trip? Bana komik geliyor açıkçası :)
+1 yılsalak cevap vermek ayrı ters cevap vermek ayrı hangisi:)
010 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedigim belli iste yaa :D
- +1 yıl
sen iyi bir kız mısın:) ondan mı kaybediyorsun:)
Soran+1 yılBen iyiyim diyemem kötüyüm de diyemem. Ne dersem yalan olur. Beni bilenlere sorman gerek bu soruyu ;)
- +1 yıl
:) :) neyse genelleme yapma bütün erkekler salak salak cevap veren kızlara ilgi duymaz bazıları duyar bazıları duymaz:)
Soran+1 yılGenelleme yapmadimmm gordugumu yazdim :))
- +1 yıl
100 erkek var diyelim 10 salak salak cevap veren kızlardan hoşlanıyor 90 hoşlanmıyor işte sen o 10 görmüşsün buda senin şansızlığın :) her zaman görünmeyen taraf vardır:)
Soran+1 yılOrasi oyle, ben sadece o 10 lukta gordugumu yazdim :)
- +1 yıl
:) :) onuda kızlarsoruyora yazam da cevaplasınlar mı dedin:)
Soran+1 yılDemiş bulundum :))
- +1 yıl
:) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben sabredemem öyle kızlara ki bırak ilgi duymayı. Bana saygı duymayan kıza benim de saygı olmaz ki sevgi oluşsa da değeri olmaz. Boşversene.
00 YorumlaBen öyle bişe yapmıyorum valla ters cevap verirse siktiri çekerim yani :D
00 Yorumla
+1 yıldeveye diken insana iken yaranır, bundan ötürü.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılHayir yok öyle birşey.
09 Yorumla
Soran+1 yılVar var
- +1 yıl
Benim açimdan yok hatta dehşetül vahşet soğum sebebi öyle insanlar.
Soran+1 yılAhah harika :D böyle düşünenlerin sayısı cogalsa ne hos olur
- +1 yıl
Olmasi gerekende budur bence niye bir insan bize ters davrandı diye salak salak cevap veriyor diye ilgi duyalim
Soran+1 yılBende onlara bunu sormak istiyorum. Siz manyak mısınız ezilmek hoşunuza mı gidiyor diye.
- +1 yıl
Bazıları aşağılanmak hor görülmek'ten haz aliyor öyle insanlar için geçerli. Veyahut ters yaptiklari için ulaşilmaz görüyorlardir ve üstüne düşüyorlardir ama saçmaliktan başka birşey değil :D
Soran+1 yılKesinliklee :D komik ya, cidden dışarıdan komik gözüküyor. Yüzsüz gurursuz gibi, o ne öyle
- +1 yıl
Katiliyorum :) Çok comic.
Soran+1 yıl:Dd
+1 yılZamanı gelince hard tarzda bir öc almak için :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYok yok o başka. Bir de cidden kul köle olanlar var :))
- +1 yıl
Valla onlar zor seviyor demekki ben pek haz etmem işin gerçeği :)
Soran+1 yılZor dediğimiz de bir şey olsa. Arkadaş listesi tanimadiklariyla dolu, biri bir şey derse sanane. Komik ya :D
Kimmiş o erkek? mal mı acaba biraz?
00 Yorumlaçünkü genelde onlar güzel oluyo :(
00 YorumlaBen oyle degilim kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılSevindim adınaa :D
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılYok yyok öyle bir şey, kim dedi sana bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse demedi, şahit oldum :)
- +1 yıl
Valla beni öyle her şey de terslicek cins cins cevap verecek düşünemiyorum öyle bir şeyi.
Soran+1 yılHer şey de demedim zaten ben, arada küçümseyici, umursamaz konuşanları kastediyorum ;) işlerine geldiği gibi davrananlari falan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıliyi kizlara ilgi duyarim ben salagi napaym
04 Yorumla
Soran+1 yılAhah bilemicem :))
- +1 yıl
Bilemessin tabi ben bile kendimi anlayamıyom sen ne bilecen :P
Soran+1 yıl:Dd
- +1 yıl
:Dd
+1 yılonları yenebilmek için
01 Yorumla
Soran+1 yılGaripmiş
öylesi erkekler mi varmış
112 Yorumla
Soran+1 yılAhha doluu
Soran+1 yıl:D bazıları kul köle :D
Soran+1 yılİçinde kalacaksa söyle yani :D
Soran+1 yılAhah sen bilirsin :D
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten :) ama olanlar var, maalesef. Sanki bir haltmiş gibi.
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=laRPRWvdNZY
bunun gibi :D
Soran+1 yılAhahja adam haklii yaa :D
Alakası yok en azından kendi adıma.
00 Yorumlasalak olduğunu aanladıkları için ola bilir mi
03 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmam, o kız onlara göre mü-kem-mel :D
Soran+1 yılAhhah :D
- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılBiri terslese de, peşinden koşaydık şimdi :))
05 Yorumla
Soran+1 yılPeşinden koşmak, küçümsenmek daha mı hoş ama?
- +1 yıl
Belki de küçümsenmiş olmanın açtığı yarayı iyileştirme çabasıdır bu ilgi duyuş ya da ne bileyim peşine düşüş...
Soran+1 yılMantıklı ama uzaklaşıp kendi haline bırakmak, çenesini kapattirmak daha mantıklı gibi :))
- +1 yıl
Ne desem bilemedim açıkçası... Başıma da gelmedi, ne yalan söyliyim; umarım gelmez de...
Soran+1 yılİNŞALLAH :))
Hayatta öyle kızlarla işim olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşmamak gerekir tabii ;)
Soran+1 yılNasıl anlarsan :)) yaşanmadan bilinmez ama, büyük konuşup tukurdugumu yalamisligim vardır benim mesela.
Soran+1 yılBir büyük konuşma daha. Dediğim gibi yaşamadan bilemezsin.
Yok öyle bir denklem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. valla ben de anlamıyorum.)))))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben şahsen öyle yapmam. ukala kızdan nefret ederim
00 YorumlaZor olan tatlı gelir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZoru anlamiyorsunuz, zor dediğin kucumsemez, iki yuzluluk yapmaz, egodan oluşmaz. Farklı şeylerden bahsediyoruz :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOylemiymis :)
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklee :D
Zoru sevdikleri için heralde.
00 Yorumlabelkide iyi cevap veren onlardır, kim bilebilir ki
00 Yorumla
+1 yılSize oyle geliyor kizlar yanlis tesbit
02 Yorumla
Soran+1 yılGördüm yaşadım biliyorum :D
- +1 yıl
Karaktersizmis ozaman
+1 yılen güzel aşk zor olandır
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden kendilerine ters cevap veren kızlara ilgi duyarlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler