En yakın arkadaşımın 3 yıllık sevgilisinin ayrı kaldıkları 2-3 aylık bi dönemde 3-4 farklı çocukla yattığını öğrendim ne yapacağım?

Çocukluktan beri arkadaşım olan şuanda da aynı evde kaldığımız gerçek anlamda dostum diyebileceğim tek kişinin 3 yıllık sevgilisi ile 2-3 aylık bi ayrılık dönemleri oldu kız bu 2-3 aylık dönemde 3-4 kişiyle yatmış ve bu kız benim arkadaşımın 3 yıllık sevgilisi. Ayrıldıkları dönemde de 1 buçuk yıllıklardı. Bunu bi şekilde Allah karşıma çıkardı ve ne yazık ki öğrendim öğrendiğim günden beri psikolojim bozuldu arkadaşım kızı çok seviyor ve ciddi düşünüyorlar. Bazen arkadaşıma bakınca ağlayasım geliyor o aynı şeyi benden saklasa ona çok kızardım kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım arkadaşım o ayrılık döneminde kimseyle görüşmedi arkadaşıma çok üzülüyorum ve kendimi ona karşı sürekli mahçup hissediyorum içim içime sığmıyor ama söyleyip onu üzmek istemiyorum lütfen bi fikir verin sizce ne yapmalıyım
En yakın arkadaşımın 3 yıllık sevgilisinin ayrı kaldıkları 2-3 aylık bi dönemde 3-4 farklı çocukla yattığını öğrendim ne yapacağım?