Örneğin bir erkekle konuşuyorum. Aa iyi hoş sohbeti falan diyorum ama birkaç gün sonra sıkılıyor ve unutuyorum. Sonra mesela aradan zaman geçiyor başka biriyle konuşuyorum. Ondan da sıkılıyorum. Hayret ediyorum insanlara. Nasıl biriyle uzun süre konuşabiliyor ve hoşlanabiliyorsunuz? Ve en önemli soru: sizce ben çapkın miyim?
Karşıt cins huyu o zaten ve çabuk sıkılmak. Ben sevdiğim insanlardan sıkılmam. Benden sıkılan olunca zaten kendim koparırım ipleri. Konuşma derken nasıl konuştuğuna bağlı insanın. Her daldan dala uçma tarzıysa çapkınlık tabiki. 😃
Capkinlik degil. Onlar seni etkilemenin yolunu bulamamis olanlardir muhtemelen. Basta dikkatini cekmis olmalari ve sonradan da senin aradigini bulamamis olman söz konusu sadece :)
yok apla kendini ve aradığını ne olduğunu bilmeyen birisin keşfetmeye çalışıyorsun.. baktın bişi katmıyor amaan deyip salıyorsun başka dala konuyorsun..
valla aynı durumu bende yaşamıştım fakat bir süre sonra öyle olmadı hoşlandığım zaman birisinden muhabbetı olsun vs vs sonradan bağlı kalabilmeye başladım zamanla değişti