Aşk İlişkileri Eski sevgilim böyle yazmış , amacı nedir bunun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor beni terk eden oydu ama saçma sapan yazıyor böyle amacı ne kullanıp atsam mı * Eski sevgilim böyle yazmış , amacı nedir bunun? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kullanıp atmak mi. Saçmalama. Kıza açık açık söyle istemiyorm diye. Çok ısrar ederse engelle. 0 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Kullanıp at sakın bağlanma. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl doğru Yorumla cpanel +1 yıl Kardeşim kızların yorumu takma beni dinle sen bunun gibiler sevilmeyi haketmiyor. Yorumla Soran +1 yıl yok ya kuduruyor onlar, onlara inat kullanıp atcam onu :D Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O seni kullanacak gibi sanki... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanıp atmak mi. Saçmalama. Kıza açık açık söyle istemiyorm diye. Çok ısrar ederse engelle.
Kullanıp at sakın bağlanma.
doğru
Kardeşim kızların yorumu takma beni dinle sen bunun gibiler sevilmeyi haketmiyor.
yok ya kuduruyor onlar, onlara inat kullanıp atcam onu :D
O seni kullanacak gibi sanki...