Eski sevgilime büyü yaptırdım, geceleri nefes alamıyorum. Allah rızası için yardımcı olur musunuz bana?

Bundan 2 sene önce beni terk etmişti kız arkadaşım. Gelmesi için çok yalvardım, ne yapsamda gelmedi. Dualar ettim, ritüeller yaptım. Hiç biri işe yaramadı. Aradan 2 sene geçmesine rağmen unutamadım. Daha sonrasında bir büyücü buldum. Kız arkadaşımı 4 gün içinde geri getireceğini ve bana bağlayacağını söyledi. Ücret ödemene gerek yok, geldiği zaman ödersin dedi. 3. günün gecesi saat 02:50'de bir mesaj aldım eski sevgilimden. O an çok korktum, tuhaf hissettim. Seni çok özledim yazdı sadece. Sonrasında müsaitsen konusalım dedi, ilişkimiz yeniden başladı. Sürekli arıyor, mesaj atıyor, evlenmek istediğini söylüyor fakat bu büyüyü yaptırdığım günden bu yana uyurken aniden nefessiz kalıyorum. Kabuslar görüyorum. Üzerimde çok büyük bir ağırlık var. Büyücüye yeniden gitmek istedim bunun için ama kapısını çalmama rağmen açmadı. Bu durumdan bu kabuslardan nasıl kurtulurum. Bana bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi çok ihtiyacım var lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Eski sevgilime büyü yaptırdım, geceleri nefes alamıyorum. Allah rızası için yardımcı olur musunuz bana?