Hoşlandığım çocuk davranışlarıyla umut veriyor ama sözleriyle çok kırıyor ne yapmalıyım sizce?

Okulda çok hoşlandığım birisi var ve ne zaman onu izlesem içim gidiyor, resmen kalbim eriyor
Çoğu zaman göz göze geliyoruz, öyle bir bakıyor ki dayanamadığım için gözlerimi kaçırıyorum ama o hiçbir zaman gözlerini kaçırmıyor ve onu daha önce sayamayacağım kadar çok beni izlerken gördüm, arkadaşlarım yanımdan geçerken bana nasıl baktığını anlattılar ve bir süre onun verdiği tepkilere odaklandığımda sürekli birbirimize gülümseyerek bakmamız, her zaman ben nereye gidersem onunda beni takip etmesi ve bir olay olduğunda hemen beni korumaya çalışmasından beni savunmasından dolayı ister istemez umutlandım
Bir arkadaşım gidip ona benim hakkımda ne düşündüğünü sorduğunda ise küfür etmiş çok kabaca ve kalp kırıcı şeyler söylemiş, normalde başkası dese inanmazdım ama en yakın arkadaşlarımdan birisi anlattı bunu bana ve bayağı üzüldüm o günden beri hiç onunla muhattap olmamıştım ve o da bana kaba davranmaya başladı ama hala anlayamadığım bir şekilde onu seviyorum, istemesem bile kendimi içim gide gide onu izlerken buluyorum sizce ne yapmalıyım, gidip ona karşı olan hislerimi belli mi etmeliyim ya da başka bir şey mi?
Hoşlandığım çocuk davranışlarıyla umut veriyor ama sözleriyle çok kırıyor ne yapmalıyım sizce?