Güncellemeler
+1 yıl
Yvşak bi erkek bunu yapıyorsa yvşak olduğu için mi yani bu da onun saçmalıklarından biri mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten böyle olduklari için adları yvsaga çıkıyor hshshsha
Ben bana hisleri var sanmıştım. Meğerse yvşakmış
Hahahahaha o herkese öyle üzerine alinma
Artık çok geç 7 aydır seviyorum 😔
Hicbir sey için geç değil bakma sen de gorme unutursun. Bana böyle 4 yıldır bakan var suratına bi kere dönüp bakmadim. Manita yaptı hala beni keser kardeşim
*dllama
Bu arkadaşın kıskanmaları kafamı karıştırdı
Hshshshs sana öyle gelmistir sevse 7 aya çoktan adım atar ilişkinin adını koyardı millet 7 aya evlenip çocuk yapıyor
Doğru söylüyosun da bana öyle gelmiş olamaz 5 kere falan 😂
Sevmiyor o kesin de kıskandığı da kesin
Insan sevdiğini kıskanır seni sevmeyen biri neden kıskansın? Üzerinden max ego tatmini yapıyordur sen kıskanmak saniyorsundur
Kıskanarak nasıl ego tatmin ediliyor ki anlamadım
Hal hareket tavırlarıyla belli etmişti aslında
Kıskanan erkek zamanla sevdikçe aşık oldukça kıskanır her kızı kesen erkek kalkıp da seni kıskanmaz dediğim gibi ego tatminidir gönlüne eğlencedir ya da sen yanlış yorumluyorsundur. Senin bu duruma izin vermen bile onun egosunu okşar
Ben yanlış anlamış olabilirm sana olanları yazayım sen yorumla olur mu
Yaz burdan
Ortamda başka bi erkekle konuştuğumu görünce ya araya girmeye çalışıyor ya da üzgünmüş gibi davranıyor. Sonra bi erkeğin yanına oturunca sert sert bakıyor ve bi kere komik bişey olmuştu herkes gülerken bana baktı ben onun yanındaki erkeğe baktım. Sonra o sırada bana bakıyordu arkadaşının yanından gitti falan çok saçma şeyler ama böyle
Rol falan yapıyor olabilir mi
Normalde benimle muhabbeti bile yok
Ortamda bi erkekle konuşuyorken araya girmesi kıskandığını göstermez ilgiyi üzerine çekmeye çalışan birisi olduğunu gösterebilir ama bu senle de alakalı değildir. Diğer baktığı kızlarla aynı masada oturma imkanı varsa onlara da öyledir. Belki de gerçekten o an sohbete dahil olmak istemiştir. Sen çocuğa karşı duygu beslediğin için baksa da bi anlam yüklersin kendine göre bakmasa da yüklersin. Bakışı sertti beni kıskanıyor vs dersin ama durum öyle değil aslında. Sen ya da kıskandı sinirlendi ondan bakmıyor dersin ama çocuk oralı bile olmadığından bakmıyor olabilir. Bu yüzden çocuğun bakışına sözlerine bi anlam yükleme yaptığına bak. Gelip sana açıldı mi hislerim bunlar dedi mi, demedi. Karşına gelip bunları konuşmadığı sürece istediği kadar baksın önemi yok
Bundan sonra daha dikkatli olucam, ben yinede yanlış anladığımı düşünmüyorum çünkü bu tavırları hep böyle durumlarda oluyor. Bu kadarı tesadüf olamaz ama teşekkür ederim
Maalesef doğru söylüyosun☹️
Canım çocuğun tavrında sorun olsa da olmasa da senin onun yaptıklarına anlam yüklemende kesin sorun var. Çünkü ortada daha bise yokken sen kendini kaptirmissin, en sonunda hayal kırıklığına uğrayacaksın. bizim okulda da var böyle tipleme herkese bakar beni de dik dik izler. Bi arkadaşıyla kantinde sohbet ettiğimi görünce alakasiz şekilde yanıma geldi oo hic selam vermiyorsun dedi halbuki ben çocukla en son kaç yıl önce muhabbet etmişimdir hshshshs. Bazı erkekler böyledir. Sırf boş yapmak için bile yapar
Yok ben çoktan büyük hayal kırıklığına uğradım zaten. Her şeyi yanlış anlamama mı yoksa yvşak olduğunu anlayamama mı üzüliyim bilemedim ve aynı zamanda şokunu hala atlatamadım çünkü çoktan aşık olmuştum ben
Kalbimde bi sızı hissediyorum normal mi?
Normal çünkü sen ortada bise yokken hayalinde kurduğun profile aşık olmuşsun. Hayalindeki profilin gerçekle hicbir alakası olmadığını görünce de bunun acısını yaşıyorsun
Büyük hata yaptım. Ama dersimi aldım 😒
Aynı hatayı bi daha yapıcağımı zannetmiyorum aynı zamanda böyle yvşağa bi daha denk geliceğimi
Yvsaklara hep denk geleceksin. Sen açıkça bi adım görmediğin sürece bi erkeğin bakışına gülüşüne kelimelerine anlam yükleme yeter
Birçok yvşak tanıyorum ama hiçbiri bunun gibi değil o yüzden yvşak olduğunu anlayamadım zaten
Diğerleri açık açık niyetini belli ediyor ama bu gizliden hiç belli etmeden yapıyormuş ne yaparsa
Peki son olarak şunu sorabilir miyim? Ortamda tip tip bakıpta birtek benimle özellikle konuşmamasının sebebi ne sürekli bakarken yani
Sadece sana değil herkese bakıyordur ama her dk yanında olmadığın için sen farkında değilsindir
Baktığını biliyorum zaten de neden konuşmuyordu ben onu şey yapamadım bilerek ama*
Mesela ilk zamanlar gizliden bakıyordu. Gelip yanımdaki arkadaşlarımla muhabbet ediyor benim gözüme bakmıyordu resmen böyleydi yani
Her baktigina gidip konuşacak hali yok
Doğru da çoğu zaman yüz yüzeydik de ondan dedim
Bi anlam ifade etmiyor bana 4 yıldır bakan var diyorum hshshshs
🙂🙂 ya bi yanım kendime kızıyor nasıl kendi kendine gelin güvey oldun diye bi yanım keşke seviyo olsa diyor napiyiim
Önce yasadigin hayal dünyasından çıkıp gerçekleri göreceksin. sonra kabul edip yoluna bakacaksin
Gerçekleri görüyorum her gün biraz daha hakkında kötü şey duruyorum ama olmuyor unutamıyorum
Çünkü takıntı yapmissin. Yeni insanlarla tanis
İnan beğendiğim birsürü kişi var aşık olmaya çalışıyorum ama kalbim bi tek onu görünce çarpıyor hatta gidip bozmak falan istiyorum ama beynim duruyor onu görünce
Heyecandan konuşamıyorum bile
Ortam kalabalıkmi peki
Kalabalıkk
Ben beni seviyor sanmıştım. Zaten bana kim aşık olur ki meğer yvşakmış o yüzden öyle davranıyomuş
Okuldanmi
Yok
Iyide yvsk olduğu alnında yazmıyorki nasıl anlayabildin
Yvşaksa eğer herkee baktığı gibi bana bakıyosa neden kıskanmış olabilir beni
Yani başka kizlaradami bakıyor bakıyormuş gerçekten 😲
Evet aynen öyle bi tanesi benim arkadaşım
Ohaya bide senin arkadaşına inanamıyorum peki sözlü şekilde falanmı yavşamış
Yok sadece bana nasıl bakıyorsa aynı şekilde bakmış işte yani demekki her kıza aynı şekilde bakan bi yvşak
Ortamda o kadar kız varken neden ben
Bende sınır oldum şimdi valla peki bugünmu olmuş bu knk yenimi bugünmu bakmış yavsamis
4 ay falan olmuş
Bana 7 aydır bakıyor bi de kıskanmıştı kaç kere
Knk ıyide 4 ay önceki olmuş gitmiş şeyi şimdi neden yazdın ya😂🤔
Knk ne zaman olduğunun ne önemi var ki
4 ay önce yapan bugün de yapar
Ben buna nasıl ders verebilirim
Ben şimdi öğrendim 4 ay önce olduğunu
Yani böyle baktığını yeni öğrendim. Ama 4 ay olmuş
Yani eminmisin kimden öğrendinki emin ol once
Kesin maalesef
E unut sana knk niye hala peşindesin
Kim peşindeki ona ait her şeyi sildim