AİLEMLE SIKINTIM VAR?

Merhaba, anlatacağım şeyler benim için çok önemli o yüzden lütfen düzgün cevap verin. Babam çok uzun süredir çalışmıyor, daha önce çok iyi işleri oldu ama battı ve şu anda da etraftan para bularak evi geçindiriyordu, ben 6 ay önce ilk defa işe girdim. İlk önce 2-3 bin tl almaya başladı geri vereceğim diye en son bu ay “ben senden hiç para almayacağım en fazla 3 bin alırım dedi ve benden neredeyse 20 bin tl para aldı. Benim maaşım zaten şu an 20 bin tl, kredi kartım vardı babamdan saklamıştım sonra o da kredi kartı çıkarttırmış bana burdan kullan dedi ama ben de üzülüp kendi kredi kartımı söyledim ve şu an oradan da nakit avans çektiyor ve ben napacağımı bilmiyorum bu aydan önce de hep 11 bin tlyi buluyordu aldığı para ve kredi kartımı da söylediğim için sıkışmış durumdayım çok pişmanım söylediğim için. Ona bir yerden yüklü bir para gelecek beni o gelince para vermemekle şakayla karışık laf sokuyor bana işte ve duygusal olarak beni manipüle edip baskı kuruyor 1.5 yıldır uzun ilişkim var ailem de çok seviyor ama şimdi benim ilişkim var işim var her sıkıntıda beni evden kovuyor beni duygusal olarak üzüyor, artık evde mutlu değilim ama bazen de kendim abartıyorum hak etmiyorlar mı diye düşünüyorum çünkü gerçekten iyi birer anne babalar aslında ama bir yandan da manipüle olduğum için mi böyle diye düşünüyorum. Babama artık para vermeyi nasıl keserim ve sizce evden ayrılıp erkek arkadaşıma taşınmalı mıyım babamla yaşayacağım tüm kavga dövüşü göze alıp lütfen cevap verin…
Evden ayrıl
Evden ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
AİLEMLE SIKINTIM VAR?