Evet benimleyken gayet duzgun dinine ailesine bağli bir insandi hayatinda agzina sigara içki almamiş biriydi daha sonra ayrildik ve kendisi sosyal medya hesaplari siteleri ha*kleyerek çok para kazanmaya başladi sonra ise eve kiz almalar sigaraya içkiye başlamalar kisacasi taniyamiyorum
Birden bire insan o kadar değişmez, sadece sana oynamış.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birdenbbire degismedi degişimini bizzat gordum ne yapmaz dediysem yapti
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben kimseye güvenemiyorum. Hic yapmaz dediklerim neleri yapti. Boşuna dememisler insan çiğ süt icmistir. Her şey beklenir. O zaman geçmiş olsun sana. O yaptiklari icinde varmış. Evlenseydiniz yapsaydi ne olacakti. Kurtulmuşsun.
Soran
+1 yıl
Benden sonraki kiz arkadaşindan değişti benimleyken çok asosyal bir insandi parasida yoktu sonra başkasi girdi onunla reel oldular yakinlaştilar ve birden çok zengin oldu once dinden uzaklaşti sonra eve kiz almaya başladi sonra içki sigara ve şu detay var parasinida insanlarin hakkini çalio kazaniyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Hic kimse durup dururken yapamaz o dediklerini icinde varmış. Birisi sebep olmuş.
Soran
+1 yıl
Benden sonra içe kapandi işte o kizdan sonra tam boyle oldu
Cevap sahibi
+1 yıl
Geçmiş olsun. Sana da ders olsun. İnsanlari iyi taniman açısından , bu yapmaz demezsin.
Soran
+1 yıl
Hdhdhhd ben bile yaparim galiba artik oyle diycem
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben kendime bile güvenmiyorum artik😃😃😃
Soran
+1 yıl
Bu soruyu neden sordum biliyor musun yeni biriyle konuşmsya başlamiştim sonra bana geçmisinden bahsetti biriyle birlikte olmuş ben ksbul edemeyecegimi soyledim sonrs bu agladi baya baya bakiyim dedim sosyal medya hesabina girdim uçan kuşa yurumuş eski sevgilimi ovecektim o boyle yapmaz diye stalk yaparken daha buyuk şoka ugradim mdndjdnd oyle işte
Bela arıyorsun çünkü. Boş şeyleri düşünüyorsun buna takılıyorum ben. Gününü yaşa böyle saçma sapan şeylere kafa yorma demek istiyorum. Çok aptalca davranıyorsunuz ve sizin bu yaptıklarınızı görünce çok sinirleniyorum.
Peki senin bu dunya ustundeki vasfin ne de sen aptal dedin diye millet aptal oluyor insanlarin boş (!) Şeyleri duşunmesi neden seni geriyor ha birde sen sinirlensen ne olur şuna bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adama ne yaptın ki hayata küsmüş değişime gitmiş. 😂
Ben bişi yapmadim benden sonrak onu aldatti tabi bende onu istememiştim ama hakliymişim yani
Birden bire insan o kadar değişmez, sadece sana oynamış.
Birdenbbire degismedi degişimini bizzat gordum ne yapmaz dediysem yapti
Ben kimseye güvenemiyorum. Hic yapmaz dediklerim neleri yapti. Boşuna dememisler insan çiğ süt icmistir. Her şey beklenir. O zaman geçmiş olsun sana. O yaptiklari icinde varmış. Evlenseydiniz yapsaydi ne olacakti. Kurtulmuşsun.
Benden sonraki kiz arkadaşindan değişti benimleyken çok asosyal bir insandi parasida yoktu sonra başkasi girdi onunla reel oldular yakinlaştilar ve birden çok zengin oldu once dinden uzaklaşti sonra eve kiz almaya başladi sonra içki sigara ve şu detay var parasinida insanlarin hakkini çalio kazaniyor
Hic kimse durup dururken yapamaz o dediklerini icinde varmış. Birisi sebep olmuş.
Benden sonra içe kapandi işte o kizdan sonra tam boyle oldu
Geçmiş olsun. Sana da ders olsun. İnsanlari iyi taniman açısından , bu yapmaz demezsin.
Hdhdhhd ben bile yaparim galiba artik oyle diycem
Ben kendime bile güvenmiyorum artik😃😃😃
Bu soruyu neden sordum biliyor musun yeni biriyle konuşmsya başlamiştim sonra bana geçmisinden bahsetti biriyle birlikte olmuş ben ksbul edemeyecegimi soyledim sonrs bu agladi baya baya bakiyim dedim sosyal medya hesabina girdim uçan kuşa yurumuş eski sevgilimi ovecektim o boyle yapmaz diye stalk yaparken daha buyuk şoka ugradim mdndjdnd oyle işte
Kimseye guvenme. Sen kendin den emin ol.
Teşskur ederim
Senden çıktı artık görmezden gel artık.
Sorun o degil sorun boyle tanisam hayatta onla olmazdim
Bunun bi' önemi yok!
Kurtulmuşum diyip çık aradan daha ne arıyorsun altında anlamıyorum?
Sen niye boyle tavir takiniyorsun bende onu anlamiyorum
Bela arıyorsun çünkü.
Boş şeyleri düşünüyorsun buna takılıyorum ben. Gününü yaşa böyle saçma sapan şeylere kafa yorma demek istiyorum. Çok aptalca davranıyorsunuz ve sizin bu yaptıklarınızı görünce çok sinirleniyorum.
Peki senin bu dunya ustundeki vasfin ne de sen aptal dedin diye millet aptal oluyor insanlarin boş (!) Şeyleri duşunmesi neden seni geriyor ha birde sen sinirlensen ne olur şuna bak
Evet normal
Nesi
Dönüşür insanlar
Bu kadarmi
Adam kendini bulmuş
Neden her gunah isleyen kendini buluyor ben anlamiyorum
Ayrica ickisini kari kizini geçtim milletin hakkiyla nereye varacak