Çok yakın bir erkek arkadaşım öyle iltifatlar falan ediyordu sonrasında korktuğum şey başıma geldi duygularını açıklamıştı reddetmiştim beklemiyordum aşırı şaşırıyor insan ne diyeceğini bilemiyor sonuçta en yakininn yani sonrasında da kafasının bozuk olduğunu falan söylemişti sjsjskjskaka tekrar devam ettik yakın arkadasligimiza 😂
Bugüne kadar arkadaş dediğim hiç kimseden hoşlanmadım, hoşlanacağımı da sanmıyorum. Karşı cins birisinden etkilenmemişsem ve onu kıskanmıyorsam bu aramızda aşkın olamayacağı anlamına gelir. Kıskandığım ve hoşlandığım biriyle de arkadaş olamam zaten. Arkadaşım olan kişi beni sevdiğini söylese başkasından hoşlandığımı ya da gay olduğumu söylerim. :/
benzer şeyleri 1-2 defa yaşadım reddettim bende zaten açıldıkları zaman :) ama anlarsam eğer aynı şeyleri hissetmiyorsam kendimi biraz geri çekmeye çalışırım :)
Çok kez başıma geldi bu genelde benim ilişki dusunmedigimi bildikleri için ya yıllar sonra itiraf ederler ya birine soylerler duyarim ya da işte. ben senden hoşlandim gorüsmeyelim konusmayalim derler ısrarci olanda oldu ama nadir ama suda var ki arkadaş olmadigin biriyle zaten sevgili olmak yanlıs once arkadas olup taniyacaksin hic tanimadigin biriyle ilişki daha saçma gibi
Her şeyini bildiğim ve paylaşım olan bir arkadaşla olmaz. Bende zaten gönlüm olan biriyle arkadaşız diye konuya girmem. Direk derim, tanışmak istiyorum oluruna bırakalım.
Eger uyusabilcegimizi dusunuyorsam. bende hoslaniyorsam eger karsilik veririm. Ha yok o niyetle gormuyorum sevemiyorum. O zaman iste iletisimi keserdim. Cunku ondan arkadaslik gelmez. Yani her iliskine her olayina duygusal. ve tarafli bir sekilde yorum yapicagindan seninde onundeki secimlerine olumsuz etkisi. olacaktir.
Sizi gidi siziiii sizin dediğiniz direk eşinizi bulmak demek oluyor bilginize 🤭 inanın öyle birisini bulursanız hem eşiniz hem yeri geldiğinde babanız ve ömür boyu size en samimi arkadaş olur 😥 sanırım ben biraz kötü oldum 😭😭😭😭
Eğer ben de ona karşı bir şeyler hissediyorsam, o zaman karşılık veririm. Fakat, ilgi duymuyorsam, o halde kibar dille reddeder normal arkadaşlığımı sürdürürüm.