sevgiliydik 3 ay öncesine kadar benimle sevgiliyken beni aldatmış bunları yeni öğreniyırum aptal gibi her neysse bugunde sevgilisi olduğunu öğrendim ama önceki gece beni cok sevdiğinden hatta sevsmk istediğinifalan söyledi neden direkt beni istemediğini sevgilisi olduğunu söylemedi
bende aldatmıştım zaten ama bilmiyor ahaha
bende aldatmıştım zaten ama bilmiyor ahaha
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Amacı sadece sevişmek seninle. Sevdiği falanda yok. Kanma sakın.
:( çoktan ayrıldık şimd baska kızla sevgili ordspu yazık kıza QLMDERDFNRLDEKMDE unutur muyum onu
İyi yapmışsın. Asla irtibat kurma onunla. Unutursun tabi. Sana değer veren sevişme elemanı olarak görmeyen biriyle vakit geçirmen iyi gelecektir sana
öyle brisi yok
ona aldattiğimi söylesem mi
Hayır söyleme. O zaman daha çok değersiz görür ve zükmek için farklı girişimlerde bulunabilir.
ya ama böyle kalmamalı bu hicbir şey yasamamisiz gibi davrandi intikam almak istiyorum bi yönden unut gitsin diyorum ama yapamiyorum hala seviyorr muyum
İntikam sadece seni üzer. Sessiz kal. Eminim ilk fırsatta seninle iletişime geçer. o kızla her mutsuz olduğunda seni isteyecek. O zamanı bekle. Aldattım deme. Asla yazma konuşma. Ona değer vermediğini çokta umursanmadığını hissettir. Erkekler bunu yapan kızlara daha çok yapışır.
ama giderken sövdü ben kaarşılık vermedim pek dün gece bunun sevgilisine yazmıştım hataydı ama kendimi tutamadim ya döner dimi pişman olsun istiyorum ya onunla sevgiliyken bana söylemiyordu adam gibi konuşsan anlayışla karşılardım dedim şu an ki sevglisini gram sevdiğini düşünmüyorum onu seviyor mudur
Onu sevmiyor olsa bile sana söven biri seni sevmiyordur. Hem bu karakterde biri ile irtibatta olman saçmalık. Kendini önemsemelisin. Gülümsemene sebep olacak bir erkek olmalı hayatında. Sevişmeyi değil gülüşünü önemseyen biri olsun.
onu sevse benden direkt ayrılırdı sevdiğini söylemezdi dimi
benimlede son zamanlar değildi ama mutlu olduğumuz günelrde oldu
Elbette bencede onu sevmiyordur ama sessiz kalman seni daha iyi daha özel biri olarak bırakır aklında öyle kalırsın. Ve eminim sonra iletişime geçer
zaten konuşacak biyerimiz kalmadi her yerden engel yedim dşçfedlöğe
cok teşekkürrr ederim ne yapacağımı bilmiyordum
Rica ederim. Sıkma canını. Eminim daha iyi biri çıkacaktır karşına. Yüzünden tebessümü eksik etme.
yok istemem artık baskasini sizdee :))
İstemelisin :) Biraz zaman geçince istersin zaten. Ben eksik etmemeye çalışıyorum :) Mutluluklar diliyorum
yok yaa bayıyor bu işler bende sıkılmıştım zaten ondan ama seviyordum aahah olursa takilmalikartik
:) hangi şehirde yaşıyorsun *
İstanbul
beğenmedin mi öldmkfdeğ
ne güzel :) Bende :)
Beğendim tabiki de :) aynı şehirdeyiz
of icim icimi yiyor ya
Sıkma canını. O takılmalık erkeği bulduğunda umurunda bile olmayacak.
Sessiz kalıp biraz sabretmelisin
sabredemem ben hicc ona pişman olucaksın deyince niyeymiş demişti EÖL3FMKCEKMEĞPĞ ahah ama hiç beklemezdim ondanya
Bencede pişman olacak. Sabredersin. Bak yaklaşık bir saattir sabrediyorsun :) biriyle konuşursan sabredebilirsin
a evet biriyle konuştukça kafam dagiliyorr ahaahh biriyle ama konuştukca mutlu olduğum zamanlar aklıma o geliyor uzuluyorum
Hep böyle devam etmeyecek hep üzülmeyeceksin. Birazcık zaman gerekli.
ayy tesekkür ederim yaa
:) rica ederim. Bak aynaya. Ay kıııız sen ne tatlısın öyle de kendine. Tebessüm et ama. Elini sallasan ellisi de :)
Dedin mi? :)
demedimm
Demelisin 😊
diyim mi
De hadi 😊
yok olmazz hani söyleme diyordun
Ben aynaya bakıp kendine ay kız ne güzelsin sen de diyorum :)
of heralde ona fazla taktım leöldzmkdzğaled
Şu an üseniyom diyemem
Selfi çek şöyle, işveli bir bakış at kendine ,
ev halimle mi eöld
:) evet tabiki, gülümseyince zaten çok güzel olduğuna eminim , istiyorsan çekip bana at ben derim sana
Uyu sen, üşengec 😊
Demedin mi
dedimm
ya 1 hafta olcak resmen hala yazmadi umursamadigim halde zaten beni silmis mi
:) iyi geldimi
eveettt
:) oh yazmasın. umarım yazmaz. Kendini üzdürme kimseye. sen bir kadınsın. Başrolde sen olmalısın
ya yazmali böyle kalmamali bu
aklima gelince daha bir şeyler hissetmiyorum cabuk silmisim bende lkdefmkcedğ ama hala sinirleniyorum ya
Gerçekten önemsemeemen gerek. Kendini özel biri olarak görmelisin. Sen daha değerlisin.
1 yilimi ona harcadim erkeklere karsiolan güvenimi kirdi calisirimm umursamamaya
Tecrübe kazandın diyelim. 11 yılını harcamadın. Beraber mutluydun o zaman. 1 yıl güzel geçti. boş ver.
olmaz inat ettimm
Yazma şuna. tkp etsene beni
yazmiyom zaten edim
kavanoz kapağını bulmuş, sakın ayrılmayın hatta siz bu mideyle grup yapabilirsiniz (araya beni de sıkıştırın)
ayrıldık ahah ama bilmiyor aldattiğimi söylesem mi
grup yaparken araya beni sıkıştıracaksanız olur
En iyisini sen yapmışsın altta kalmamış sin
ama bilmiyor söylesem mi
Şöyle asıl aldatilan sensin de
ya yapamiyorum bunun nedeni hala sevmem mi
Sevilecek bişey kalmamış bence yap yani haketmis
Tencere kapak