Acil bakın tüyo verin?

Arkadaşlar şimdi şöyle ben bir satranç kursuna gidiyorum oradan bir çocuğu seviyorum çocukla da baya anlaşıyoruz espri zevkimiz falan da uyuşuyor hatta bana zaten demişti bizim mizahımız uyuşuyor diye
Hatta bana travmalarını anlatmıştı. Ben çocuğa okulumu sevmediğimden bahsetmiştim o da bana keşke bizim okula gelseydin falan demişti yani böyle bana bazı travmalarından falan da bahsetmişti üstelik kursta bazı kişiler bizi shiplemişti ilk başta sessiz kalmıştık sonra aynı anda kesin sesinizi falan demiştik yani sonra çıkışta beraber yürüyorduk orada da sen onları takma onlar mallar beni başka bir kızla da shiplemişlerdi falan demişti ben de böyle ship şeylerini sevmiyorum demiştim sonra çocuk bir gün gelmemeye başladı (haftada 2 kez görüşebiliyorduk artık 1 )
Ben de habersiz sabah kursa gidiyorum onu göremedim sonra eve gittim tekrar başka kurs için kursa gittim ve çocuğu bir erkek arkadaşıyla çıkışta gidiyordu onu gördüm selam verdim o da verdi ama sanki geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi bilmem ama sonraki ertesi gün yine onu çıkışta gördüm sadece bakıştık ikimiz de bir şey demedik sonraki hafta bana bir çikolata sözü vardı (iddiadan) onu almaya gittik falan oradan da evime doğru yürüyordum bir yere kadar da onunla yürüyorum bir şarkı söylüyordu hatırlamıyorum pek ama şey kısmı vardı sen varsın yanımda o kısmı çok güzel söylemişti ve bana bakmıştı ben de gülümsemiştim sonra ona ben sormuştum niye geliyorsun buraya kadar diye o da ilk başta bilmiyorum demişti sonra çikolata alıyordum demişti yani çok karışık bir şey ve haftada 1 gün görüşebiliyoruz belki ileride daha çok görüşürüz bilmem ama sizce bu olur mu yani beni arkadaş olarak mı görüyor sizce yoksa hoşlanıyor mudur ya da ben onu hoşlandırmak için napmalıyım?

Acil bakın tüyo verin?