AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yüzük takman gerekir yorsa teklif etsin tabiki güvenmiyor
Etmediii
Hayır bunu takman gerekiyor yüzü buluyorsa sende oda teklif et de bakalım ne diyecek niyeti cidid olsa direk ederdi boşa vakit kaybetmezdi
Öyle bir şey diyemem etmek istiyorsa eder 🙂
Senin gibi kızlar açık aöık böyle konuları konuşmadığı için kaybediyor hep hayatta sende haklısın konuşma bu tarz konuları ne gerek var.
Belki de haklısıınn. Ama baskı yapmak istemiyorum evlenmek istiyorsa etmez mi zatenn?
Bunun baskıyla alakası yok bunun senin hayatınla alakası var ciddiyetini anlarsın kaybetme korkusumu yaşıyorsun seninle ciddi düşün meyen birini kaybetsen ne etmesen ne bunun adı baskı değildir bunun adı ne kadar ciddisşn benimle yoksa vaktimi mi çalıyor sundur bu zamanda en önemli şey zaman dır kaybetmeye gelmez.
Şu zmana kadar yanlış bir hareketi olmadı. İlerisini bilemiyorum🤷🏻♀️ Ciddi olup olmadığını nasıl anlıcam pekiii 🤭 Aksi olursa çok üzülürüm amaa😕
Bin kere üzülmektense bin kere yıkılmaktansa bir kere üzülürsün çabuk geçer ilişkiniz ne kadar oldu sence de vakti gelmedimi bunu istiyorsa ciddiyetini belli etsin sen boş hayallerle doldurup kandırmasın az aklınızı kullanın kaç defa daha üzüleceğini aklınızla siz karar verin boş hayallere vaatlere daha ne kadar kanacak sınız
Karşılıksız seviyorum beklentiye girmiyorum fedakarlıklar yapıyorum 🤷🏻♀️ Üzülürüm sonra geçer 👀 O kısımları düşünmek istemiyorum. Olmazsa da yapabileceğim bir şey yok zaten. Sevildiğimi hissediyorum. Evlilik de nasip bakalım 🙂
Senin hayatın yaşa gör ne dememi bekliyorsun ozmaan
Sadece güven duygusu aşırı önemliii. Teşekkürler tavsiyeler için. Sana da en yskın zmanda aşk diliyorum 🙂😅
Eyvallah.
Evlilik öncesi sahibi belli olsun veya sahiplidir diye takılır. Kıskanç sanırım.
Neden ama kıskanılcak bir şey yapmıyorum
Doğası gereği bişey yapman gerekmiyor.
Güven veriyorum ona bu güvenmediğini gösteriyot
Seninle ciddi düşünüyor. Güven vermedin olarak algılama. Daha yeni birlikteysen lafı olur şimdi takamam birbirimizi tanımalıyız de sıyrıl içinden..
Yüzük takman gerek tak diyor süreklii
eleman aşırı yakışıklı kaçırırsan hayatının hatasını yaparsın ne diyorsa yap bence djhgkdfgd
Bunlar sizseniz senin değil de nişanlınjn takması gerekebilir
Başkaları iş koymasin diye hani sahipli gibi anlasınlar gerçi farketmiyor ama eskiden di o evli nişanlı farketmiyor yoldan çıkmış millet.
Ama güven veriyorum
Öyledir de sevgilin kismende olsun koruma altına almak sanada ciddi olduğunu kanıtlamak istemiş
Bilemiyorum ciddi ise böyle bir şey demesine gerek yoktu. Üzerimde baskı hissediyorum bana güvenmiyor sanırım
Bilemem aranızdaki muhabbeti kimsenin dürtmesiyle olmaz zaten içinde varsa bilezikte zincirde taksan farketmez
Nasıl anlıcam peki bunuu
Bilemeyiz aranızdaki münasebeti kendin artık birşeyler yapican bizden bu kadar
Nasıl işte taktik verebilirismiz
Açık konuşayım o halde Ben bu dümenleri biliyorum ya sana sahip olduktan sonra yol verir bu tipler. ona göre dikkatli ol samimiyetsiz geldi bana yine de sen kendi durumunu bizden daha iyi birisin.
aidiyet duygusu istiyor.
yani yüzük takınca aranızda sözlenmişsiniz gibi vs...
Bu muu yaniii. Yüzük mü çözüüm?
ben çözüm demedim de erkek bakış açısını ifade etmeye çalıştım.
hayatındaki kişinin parmağından yüzük taşıması demek diğer insanlar tarafından o insanın hayatında biri olduğunu ifade eder
Yüzük takma konusunda o kadar baskı yapıyorsa evlilik teklif etsin bence
Neden başkasının fotoğrafını kullanıyorsun?
Sana başkası göz koymasın istiyor gayet doğal
bana güvenmiyor mu? Zaten başkalarına bakmıyorum kii
Onlar sana bakmasın maksat. Bunlar pazardaki teyzeler bile olabilir istemesinler bakmasınlar biriyle görüştüğünü bilsinler
Neden bana evlenme teklifi etmiyor o zman? İllegal yollarla neden yüzük takayım bana da mantıksız geliyor🙂
Belki zamanı vardır hazırladığı şeyler vardır teklif için
Başka erkeklerin sulanmasını istemiyor
Sende ben gerçeğini isterim deseydin
Ama bunu söyleyemem etmek istiyorsa kendi etsin yaa
Konuşmadan anlasa bilirmisin
evlenmek istiyorsa eder zaten diye düşünüyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Neden konusuyorsun ozaman zaman a mi biraktin
Zamnla anlayabiliriz bnuu
Bosaysa kaybettiğin zaman ne olacak
Takma
Takmıyorum sebebini merak wttim
Normal bir istek