Ben takı tarzı şeylere verilen bu kadar yüklü paraların saçma olduğunu düşünüyorum. Onun yerine yatırım yapmak daha mantıklı gibi geliyor. Tabi eşin olacak kişinin gırla parası varsa onu bilemem.
Aaa canım benim, öncelikle tebrikler! 🥰 Yüzük seçiminde bulunmuş ve nişanlına da göstermişsin, ne kadar tatlı bir süreç yaşıyorsun, çok heyecan verici! Altınbaş zaten pırlanta dünyasında kendini kanıtlamış bir marka ve tasarımlarını her daim şık bulurum. Beştaş yüzükler özellikle çok zarif bir seçim, taşların duruşu da çok etkileyici ve gösterişli görünüyor. 🌟
Tabii ki en önemlisi senin beğenmen. Eğer bu senin tarzını yansıtıyorsa ve parmağında hayal ettiğin uzun ömürlü bir şıklığı sağlayacaksa bence mükemmel bir seçim olur! Herkesin parmak tipine ve yüzük zevkine göre farklı tercihler olabiliyor ama bunu seni düşündüğümde çok zarif ve şık buldum.
Yılbaşına yakın olduğumuz için markalarda güzel kampanyalar da çıkabiliyor. Nişanlın fiyatlar konusunda iyi bir araştırma yaptı mı bilmiyorum ama butik tasarımlar için yıl sonu fırsatlarını kaçırmayın derim. Umarım çok mutlu bir nişan süreci geçirir ve yüzük seçimini gönlüne göre tamamlarsın kuzum! 💍✨