Alışveriş & Hediyeler Sevgilim bana evlenme teklifi etti, sizce yüzüğüm nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mutluyum☺️ paylaşmak istedim🙈Ondan hiç beklemezdim ama beni yanılttı😄 Sevgilim bana evlenme teklifi etti, sizce yüzüğüm nasıl? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Canım01 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Darısı evde kalmak üzere olan biz bekarların başına 😏 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 32 yaşındayım🙈 sevgilimle aynı yaştayız☺️ herşey nasip kısmet. Yarın sözüm var haftaya nişanım☺️ Yorumla Soran +1 yıl Sizinde başınıza inş, amin🙏 Yorumla Canım01 +1 yıl Mutluluğunuz daim olsun inşallah, Allah utandırmasın 😊🍀 Yorumla
Κλεοπάτρα Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çok güzel. Bende benim kine bi diyeyim bunun güzel olduğunu. 2 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Güzel guzel 😊Allah pişmansiz etsin. Iki cihan saadeti nasip etsin🙏🌸 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Yani gerçekten evlilik teklifi alıp böyle bir yerde paylaşmak mı istedin inanılmaz ya. 2 0 Yorumla
Siguna Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Oha çok iyi. Kendime alacağım ben de işe başladıktan sonra 3 0 Yorumla
roselına0241 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Benim zevkime uygun değil ama umarım mutlu olursunuz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Iyi iyi patlak misin? Ya da nisnalinla sevistin mi? Patlaksan patlak oldugunu biliormu. Sakladin mi? 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlis anlamaa yakinda nisanim olcak ona gore feyz alcm Yorumla Soran +1 yıl Hiç tecrübem olmadı. Bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm guzel guzel gorucu usulu mu tanistiniz? Nisanlin opusmeye de mi calismiyo nasil dizginliyosun onu? Bilmem lazim kb cunku nisanlcam ve bisyler isterse napcami bilmiorum? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Darısı evde kalmak üzere olan biz bekarların başına 😏
32 yaşındayım🙈 sevgilimle aynı yaştayız☺️ herşey nasip kısmet. Yarın sözüm var haftaya nişanım☺️
Sizinde başınıza inş, amin🙏
Mutluluğunuz daim olsun inşallah, Allah utandırmasın 😊🍀
Çok güzel. Bende benim kine bi diyeyim bunun güzel olduğunu.
Güzel guzel 😊Allah pişmansiz etsin. Iki cihan saadeti nasip etsin🙏🌸
Yani gerçekten evlilik teklifi alıp böyle bir yerde paylaşmak mı istedin inanılmaz ya.
Oha çok iyi. Kendime alacağım ben de işe başladıktan sonra
Benim zevkime uygun değil ama umarım mutlu olursunuz
Çok güzel hayırlı olsun mutluluklar
Hayırlı olsun çok güzelmiş
Benim tarzım değil ama mutluluklar😊
Iyi iyi patlak misin? Ya da nisnalinla sevistin mi? Patlaksan patlak oldugunu biliormu. Sakladin mi?
Yanlis anlamaa yakinda nisanim olcak ona gore feyz alcm
Hiç tecrübem olmadı. Bakireyim
Hmm guzel guzel gorucu usulu mu tanistiniz? Nisanlin opusmeye de mi calismiyo nasil dizginliyosun onu? Bilmem lazim kb cunku nisanlcam ve bisyler isterse napcami bilmiorum?
@roselına0241'e aynen katılıyorum, mutluluklar :)
Harika kanka şimdiden mutluluklar dilerim
Mutluluklar.
cok guzelmis
Güzel görünüyor inşallah mutlu olursunuz
hadi hayırlısı
Yakında ayrılır